Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rey - henry - Benoit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
Zawsze mamy jeszcze Undertakera...możnaby z braku laku wypushowac w krótkim odstępie czasu do ME Lasheya. Hm, popre Scythe'a, naprawde byłoby zajebiście gdybyście zdecydowali się "oddać" nam Ortona. Macie z 7 wrestlerów aspirujących do bycia main eventerem, my mamy dwie...więc gdybyście pozwolili przerzucić Ortona i Kane'a to krzywda by wam się nie stała..
  • Odpowiedzi 49
  • Wyświetleń 48,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Niestety LK, wczoraj udało mi się wynegocjować tylko Flair'a :) Ale jak się nie ma, co się lubi, to się lubi, co się ma :P
Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

Opublikowano
  • Autor
Dokładnie :) Hm...a masz moze jakies pomysly co do Flaira ? Bo ja patrząc na obecny roster jakoś nic nie potrafie wymyślić...chociaż, chociaż...pare submission matchy z Benoitem nie zaszkodziloby :D
Opublikowano
Udało nam sie opracować angle na conajmniej kilka tygodni, więc spokojna głowa.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Opublikowano
Six, bo najlepsze plany zawsze opracowuje sie o 2.00 w nocy :P
Do It Like A BOSS !

Opublikowano
  • Autor
Hm, panowie jeśli moglibyście to proszę odezwac się do mnie na gg :) Numer mam podany w profilu.
Opublikowano
Ja tylko chciałem nadmienić, że będę zajmował się ECW i nie ma mowy o żadnym zabieraniu moich wrestlerów, których ilość jest tak mała, że woła o pomstę do nieba :P No i póki co nie chcę też żadnych interpromotional feudów, najpierw chciałbym nadać temu nowemu ECW jakiś charakter, a do tego potrzeba trochę czasu. Później można się zastanowić nad feudami z RAW czy Smackiem ;)

70480578844af90bfa37be.jpg

Opublikowano
a najlepiej beda mialy te rosteru ktore straca w realu zawodnikow na rzecz ECW :>

14412508044c725aa0e19e.gif

Opublikowano
Y2J witamy na pokładzie bookerów :D. Fajnie, że będziesz sie zajmował ECW. Jestem pewny, że sobie poradzisz, tak samo, że poradzimy sobie ja i Scythe. Jezeli poradzi sobie RAW (a mając taki roster to wstyd żeby sobie nie poradzić) to będzie git :D.

Opublikowano
Dzięki Six ;] Ok guys, ja rezerwuję CM Punka jako, że wystąpił na house show ECW ostatnio i jest moim bohaterem :D Btw może macie mi kogoś z RAW do zaoferowania żeby wzbogacić mój niezwykle szczupły roster ? :P

70480578844af90bfa37be.jpg

Opublikowano
Jak tak bedziecie chcieli ludzi z RAW, to my w koncu zostaniemy z Eugenem i Snitskym na pokladzie :))
Opublikowano
No właśnie ;) My kończymy :D Nikomu już nic nie dajemy ;P A co do Ortona - absolutnie :P Mamy co do niego spore plany :P

164305289646824b56733d3.gif

Opublikowano
Wiecie, my sami się podjęliśmy wyzwania co do SD!, ale mówiąc, że bez Orton'a zostałby wam tylko Eugene i Snitsky to przesada :D. Zreszta, wiedziałem, że Ortona nie dostaniemy, bo niestety Brayo mu markuje (chociaż ostatnimi czasy sie przerzucił na DX :P), ale cóż, może niedługo WWE rzuci kogoś na SD w realu i wtedy będziecie mieli problem hehe :).
Do It Like A BOSS !

Opublikowano
Jak tak bedziecie chcieli ludzi z RAW, to my w koncu zostaniemy z Eugenem i Snitskym na pokladzie :) )

Luk bez przesady, przecież nie chcemy Was ogołocić z całego rosteru. Jeżeli mamy to prowadzić, to musimy wspólpracować ;).

Opublikowano
Wiecie, my sami się podjęliśmy wyzwania co do SD!, ale mówiąc, że bez Orton'a zostałby wam tylko Eugene i Snitsky to przesada :D

Napisalem, ze jak bedziecie tak od nas brac kazdego, to zostaniemy z samymi 'main eventerami' :D

Btw. trzeba sie dogadac odnosnie jakichs angle'i z wprowadzeniem Flaira i Kane'a do was :)