Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rey - henry - Benoit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hm więc tak na dobry początek byłbym w stanie zaproponować jeden feudzik:

1) Benoit, Henry, Rey.

Na pierwszym SD! Benoit spotka się w ringu z markiem henrym w matchu o nr 1 contendership, wynikiem będzie double countout. Po walce pojawi się Teddy i powie że za tydzień odbędzie się rewanż. W rewanżu na następnym Smakckdownie górą będze Henry i w main evencie trzeciego smackdowna Henry zmierzy się z Reyem o WHC. W czasie walki henry przypadkowo powali sędziego a w tym momencie na ring wejdzie Benoit i uderzy Reya krzesłem, sedzia ocknie się i odliczy Reya, Henry jest nowym champem. Wtedy na rapmie pojawia się Teddy ktory uniewaznia wynik walki, a na następną galę ktora wypadnie po Smackdownie zapowiada walkę o WHC między Reyem, Henrym i Benoitem której zwycięzcę ustalimy.

Co wy na to ?

• Odpowiedzi 49
  • Wyświetleń 48,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Szczerze mówiąc nie podoba mi się ten pomysł. Trzeba zrobić listę głównych feudów żeby wszystko było jasne. Rozmawiałem z Lukiem i Razorem na temat draftpicków, dlatego wstrzymajmy się ze zmianą mistrza. Tym bardziej, że teraz nawet nie ma komu dać pasa, bo roster SD! jest ubogi. Póki co mistrzem jest Rey. Kiedy będzie się go dało zmienić, to go zmienimy. Takie zmienianie na chama "żeby tylko Rey nie był mistrzem" nie ma sensu ;).

1005187806541accfacb3d6.jpg

Opublikowano
  • Autor
Hm, nie jest powiedziane że Rey musi przegrać :) Wczoraj na wieczór planowałem takie coś, by Benoit przechodząc heel turn 'spiknął' się w czasie tej walki z Henry'm i we dwoje gnębiliby Reya. Pod koniec w walkę wplątał by się powracający Batista.
Opublikowano
Widze, że ciężko będzie nam się razem pracowało, bo ja np. nigdy nie poparłbym pomysłu z heel turn'em Benoit'a ;)
Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

Opublikowano
Jeśli chcesz Scythe to przy RAW jest dla ciebie posadka ;)

164305289646824b56733d3.gif

Opublikowano

Nie ma żadnej posadki. Jest Was trzech i sobie jakoś radźcie. Przynajmniej macie kim, a my będziemy sie musieli bawić w czarowników i zrobić z niczego coś. Ale to też ma swoje pozytywne strony. Przynajmniej to jakieś wyzwanie.

Scythe: kiedyś można go turnąć, ale nie teraz kiedy nasz roster świeci pustkami. Zobaczymy jak się rozwinie sytuacja.

Opublikowano
Nie ma żadnej posadki. Jest Was trzech i sobie jakoś radźcie.

Spokojnie Six ;) To tylko propozycja :) Niedługo do was dojdzie Kane. Może z nim coś pociągniecie ;)

Opublikowano
W ogóle spójrzcie na swój roster na WWE.com i zróbcie jakąś liste niepotrzebnych wrestlerów. Nie mówie tutaj o Viscerach i Valach Venisach, bo ich mamy na SmackDown! za dużo. Będziemy potrzebowali kilku zawodników i pod te ewentualne transfery będa robione storyline'y. Jedno nazwisko już znamy, to Kane. Ktoś jeszcze?

Opublikowano
Charlie Haas, Eugene, Snitsky, Matt Striker.. sorry, ale na razie tylko tych moge zaproponowac patrzac na roster..
Opublikowano
A Shelton będzie Wam potrzebny?

Opublikowano

ale wiecie ze oni nie moga przejsc tak z gali na gale?

ustaliliscie cos z ta wojna miedzy galami? wezcie pod uwage ze musi sie rozwijac powoli a nie z jednego tygodnia na drugi...

14412508044c725aa0e19e.gif

Opublikowano
Sheltona mozecie tez dostac w prezencie, wezcie sobie Kurta z ECW i mozecie Team Angle odnowic :P Powiedzmy, ze mam dzis dobry dzien i daje wam Sheltona jako bonus :P
Opublikowano
Razor: spokojnie. Nie wtrącaj sie, bo będziesz jak Vince :P. Wszystko zrobimy tak jak należy. Przecież Teddy Long nie wyjdzie na pierwszej gali i powie "mamy nowych wrestlerów na SmackDown!", po czym wszyscy pojawią się na ringu, czy coś. To się będzie działo stopniowo, ale przecież musimy wiedzieć na czym stoimy. Nie możemy tego robić z dnia na dzień, takie rzeczy ustala się wczesniej. Więc daj nam bookować w spokoju i nas nie stresuj :>.

Opublikowano
Panowie, chuj z Sheltonem. Musimy postawić sprawę jasno. Macie całą plejade gwiazd na Raw. My na obecny stan potrzebujemy przynajmniej 2 ME. Za jednego uważam kane'a, który na 100% dostanie u nas lepszą rolę, niż na Raw :) Ale to za mało. Nie mówcie, że oddając nam jednego porządnego wrestlera, będziecie mieli kłopot :) Potrzebujemy kogoś. Ja bardzo chciałbym Ortona, który do niedawna był na SD!, teraz jest na Raw i to jest straszne, bo ten draftpick strasznie źle wpłynął na nasz roster, ale gdybyście zdecydowali się oddac Edge'a, lub chociaż Flair'a, to naprawde byłoby zajebiście. Wiem, ze szanse na pozytywne rozpatrzenie tej propozycji są bardzo małe, ale niestety potrzeba nam kogoś jeszcze, bo feudy w midcardzie to możemy kręcić przez rok, ale ME z Henry'm, czy Khali'm to okropna sprawa i zrobie wszystko, by z tych ME ich jak najszybciej wykosić :)
Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

Opublikowano
Co do Flair'a nie mamy żadnych planów z nim. Myślę, że po naszej pierwszej gali może do was przejść.