Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

"No CM Punk Policy", John Cena nominowany, RAW, Maraton To

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale gadacie... Jak ktoś będzie chciał pozwać, to pozwie, bo nikt mu tego nie zabrania. Skoro można pozywać za zbyt gorącą kawę, to można też za niewpuszczenie na galę i wszystko inne. Czy zakończy się to sukcesem, trudno przewidzieć. W każdym razie to nie jest tak, że jak coś jest w regulaminie, to koniec, nie ma ratunku. Przecież równie dobrze można tam napisać "brzydkim ludziom wstęp wzbroniony". I co? Sąd może uznać, że organizator, owszem, miał takie prawo, ale ktoś z tego powodu poniósł takie i takie straty i coś tam mu się należy. Albo może uznać, że nie ma sprawy i do widzenia. Piszecie tak, jakbyście nigdy nie słyszeli o absurdalnych wyrokach :)

Skoro jednak tak gorąco dyskutujecie, pogooglujcie trochę i sprawdźcie, czy amerykańscy fani w ogóle myślą o oddawaniu sprawy do sądu. Bo może ten cały szum o nic?

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Odpowiedzi 22
  • Wyświetleń 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Wiadomo Six, że na zdrowy rozum nikt nie powinien się o to sprzeczać w sądzie... Ale w USA o wszystko można zrobić proces (przecież kiedyś laska zrobiła proces o to, że na PPV były fajerwerki :grin: ) więc nie wpuszczanie na gale z powodu zakupu produktu WWE wydaje się bardzo dobrym powodem by pozwać WWE.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Opublikowano

MDAngel - coś się nie sprawdziło, bo Dreamer nadal walczy. Christianowi to WWE podziękowało nawet bez segmentu zakończenia kariery. Edge taki miał. Z resztą, miejsce Christiana pokazał Adam w specialu, gdzie pokazali jego wygraną pasów do tagu z Hoganem :P I te żałosne wciskanie kitu, że istniało coś takiego jak OMM era... Bitch, please... Christian to gloryfikowana wersja Edge'a dla ubogich.

No i jednak rola Dreamer'a w hardcore wrs jest w miarę znacząca, skoro społeczność zrzeszona w okół tego stylu wyniosła go do rangi Hall of Famera. Christian do żadnej HoF już nie wejdzie, bo woleli Edge'a wprowadzić oddzielnie.

Opublikowano
Vaclav, skończ już :)

1005187806541accfacb3d6.jpg

Opublikowano
Six, ja tylko odpowiadam Angelowi :P
Opublikowano

Jeś;i się nie myle jest tam też Bwo , więc naprawdę zaszczytne miejsce dla Pana promocja siebie przez koszulkę ;)

O czymś nie wiem? Z tego co się orientuje Christian jeszcze kariery nie zakończył a traktują go w końcu należycie. Przychodzi raz na jakiś czas jak wip. :P Spokojnie jeszcze się na walczącego Christiana napatrzymy. :)

163870508457e2d890447a3.jpg

Opublikowano

Ale bWo to Ty szanuj, bo swego czasu to był prawdziwy fenomen.

Spokojnie jeszcze się na walczącego Christiana napatrzymy.

Mógłby sobie dać spokój, bo samo WWE najwyraźniej już to zrobiło wykorzystując go identycznie jak innych emerytów. Chyba tylko dla urozmaicenia go teraz ściągają, by Edge ludziom się za szybko nie przejadł. To taki statysta, dlatego porównałem go do Mizdowa :P

Opublikowano

Christian bardziej przypomina part timera typu Rvd , Jericho

Co do porównania do Mizdowa, to właśnie ostro zjechałeś Edga i nie wiem czy jednak w jakiś sposób nie napompowałeś moje ego. Sandow to mimo wszystko jeden z najbardziej gorących towarów w wwe.

Na czym miał niby polegać fenomen bwo?

163870508457e2d890447a3.jpg