Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Gwiazda NXT zakończyła karierę!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety potwierdziły się napływające od dłuższego czasu wieści, że Corey Graves w skutek odniesionych wstrząśnień mózgu, może nawet zakończyć karierę. Corey zjawił się w panelu podczas Pre-Show NXT Takeover: R Evolution, gdzie przyznał, że ma szczęście iż WWE posiada w swojej ekipie najlepszych lekarzy, którzy zauważy...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-gwiazda-nxt-zakonczyla-kariere.html
  • Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 820
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
No jakże to? Lekarze WWE zareagowali? Jeszcze doradzili zakończenie kariery? Aż nie chcę się wierzyć bo gdzieś słyszałem, że oni to każdego przepną bez względu na stan zdrowia, byle stawił się w ringu na zawołanie Vince'a, a same metody leczenia opierają się na faszerowaniu antybiotykami :P
Opublikowano
Jeden z tych gości, którzy od pierwszej walki w rozwojówce, kazali na siebie zwrócić uwagę. Nie sądzę by okazał się wielkim komentatorem - mimo fajnych prom - ale gest ze strony WWE bardzo fajny.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Opublikowano
No jakże to? Lekarze WWE zareagowali? Jeszcze doradzili zakończenie kariery? Aż nie chcę się wierzyć bo gdzieś słyszałem, że oni to każdego przepną bez względu na stan zdrowia, byle stawił się w ringu na zawołanie Vince'a, a same metody leczenia opierają się na faszerowaniu antybiotykami :P

:lol:

W tym wypadku WWE zabrało chłopinie zaledwie z 2-3 lata życia. Widać Vinnie i jego banda konowałów miała dzień dobroci dla zwierząt :twisted:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Opublikowano
Prawda jest taka, że WWE specjalnie zmusiło do zakończenia kariery przez Coreya ponieważ chcieli wykorzystać ten fakt by pokazać, że mają dobrego lekarza :twisted:

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Opublikowano
Pewnie chłopak nie miał żadnych wstrząsów mózgu, tylko WWE chciało się wybielić po krytyce Brooksa i musieli kogoś pokazowo "uratować przed kalectwem w ringu" :twisted:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg