Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestlemania XXX PPV (Spoilery, kometarze, dyskusje)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Nie można zapominać, że mogą też zostawić z 5 miejsc dla jakiś niespodzianek, powrotów, legend lub też po prostu totalnych jobberów.

Wiadomo że Jobberlandia się tam znajdzie, pewnie sam Vince chce dać tym zawodnikom dodatkową premię za tą galę, w końcu także walczą przez cały rok. Więc 3MB czy Ryder się tam znajdą, o ile chodzi o legendy to nie bardzo widzę tam ich. Bo to nie RR gdzie ważna jest wejściówka z odliczaniem, ty jest inna sytuacja. Za to widzę kilku zawodników NXT, bo to byłaby dla nich promocja, gdyby jakiś Zayn czy Neville zostali do Top 5 to promocja będzie spora.

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

• Odpowiedzi 563
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arkao

46

• SixKiller

39

• DeanAmbrose

32

• PH93

28

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Wejściówka niekoniecznie, ale pewnie będzie jak na WM X-Seven, że poświęcono jakieś 8-10 minut na entrance'y wszystkich legend, może tutaj będzie to samo albo z pominięciem członków Jobberlandii. Zawsze battle royale czy też RR to świetne okazje na jakieś małe powroty, szczególnie na WM'ce (niekoniecznie wygrana tegoż pojedynku).

Cały Battle Royal ma w zamyśle (o dziwo ! :) ) nie robić jakiegoś niesamowitego prestiżu z nagrody a ma za zadanie ubarwić nam całą WM przez dodanie do niego takich zawodników jak Piper, Nash itd. Oczywiście ich wejściówki dostaniemy.

PS: Kto mówi, że poznamy wszystkich uczestników przed WM, dla mnie WWE będzie chciało zatrzeć niekorzytne wrażenie po RR' 14 i tutaj dostaniemy kilka niespodzianek vide właśnie Piper nieogłoszony wcześniej.

PS2:

1975173_492018380904061_1002007883_n.png

... Czekamy :)

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

• Reputacja:   39
  • Styl:  Ciemny

Cieszę się, że Daniel Bryan będzie miał szansę wygrać tytuł WWE World Heavyweight na WMce.

WWE poszło po rozum do głowy i najwidoczniej dalej kusi ich wizja 70000 + fanów wykrzykujących "YES!".

Co do Battle Royal, lubię tego typu walki, zwłaszcza gdy na szlai jest jakiś tytuł (lub w tym wypadku - puchar). Zwycięzcy na razie nie podam.

Czekamy do 6 kwietnia ;) Ogólnie, jak dla mnie, ta WMka nie wygląda na taką złą. Oczywiście, można byłoby się lepiej postarać na tak wyjątkowy jubileusz ale co my mamy do gadania. To Amerykanie (i ich portfele) zdecydują o sukcesie WM XXX, a nie grupka fanów zrzeszonych w internetowe forum (i portal), gdzieś hen za oceanem :D

Redaktor Roku 2015

One Half of Wrestling Polska User of the Year Tag Team Champions 2017 :)

W karcie zmieniłem obrazek walki Takera z Lesnarem, na 24 H. Jeden z userów prosił mnie o to jeśli chodzi o wątek humorystyczny. Jutro o 21 dam starą fotkę :lol:

Faktycznie,prześmieszne..

Ja odniosę się do tego całego battle royal.Myślę,że całość powinien wygrać ktoś potrzebujący WM momentu.Z miejsca skreślam gigantów,głęboko wątpię w zwycięstwo kogoś doświadczenia Big Showa.Można by zrobić taki rodzaj namaszczenia x lat temu,obecnie nie widzę sensu.Jeśli miałbym wymieniać swojego faworyta-Dolph Ziggler.W ostatnich tygodniach zaczął odbijać się od dna,rozwalił Del Rio i tryumf na trzydziestce byłby dobrą okazją na ,,powrót do żywych''.Okazyjne występy-oczywiście,o ile zdrowie pozwoli Hulkster jest pewniakiem.

Po drugie-coś zaczęło się dziać na linii Kane-Tarcza.Prócz tego rozpad frakcji potrzebuje większej mocy(powinni już dawno zejść na wojenną ścieżkę,jeśli ma być to coś dużego),nie byłbym taki pewien co do 3waya na XXX.

75945941651e276ca67216.jpg

Choć chcę wierzyć, że tarcia u shieldsów były rozpisane jako poniekąd wytłumaczenie przegranego feudu z rodzinką i teraz wszystko wraca do normy, lecz najprędzej jak już wcześniej było mówione albo tylko triple main event albo rozpad tarczy i ich starcie. Bryan idzie na me wmki więc rozpad odwlekają. Wierzę w to, że do tego summerslam powinni jeszcze wytrzymać jako face'owie... oby trwali jak najdłużej, bo po rozpadzie ciężko mi uwierzyć aby cała trójka pozostała wysoko w karcie.

Cesaro ostatnio idzie z niezłym pushem, prędzej to on zwycięży battle royal niż Ziggler, Big E czy Big Show. To wydaje się być aktualnie "best for business".

Też dorzucę kilka swoich przemyśleń na temat jubileuszowej Wmki

Nie ma co u ukrywać, że na samym początku RTWS po wygraniu RR przez Batistę odejściu Punk miałem ogromne obawy jak to się potoczy (wisiała w powietrzu ogromna klapa). Jednak po czasie uważam, że wcale nie będzie źle a wręcz przeciwnie. Bardzo mnie cieszy, że plany nie zakładały Jericho i RVD w udziale Wrestlemanii.

Na występ na Wm pracuje się cały rok ta jedyna gala powinna być dla tych najbardziej zasłużonych a definicją "part-timer" jest właśnie ta dwójka - będę bardzo zadowolony kiedy oni powrócą po Wm aby ubarwić gale ale nie teraz TO NIE ICH CZAS.

Pytanie czemu tu nie wymieniłem Batisty a z tego względu, że Batista wrócił na stałe to osoba, która ma obecnie podpisany 2 letni kontrakt (a nie półroczny) obejmujący również live eventy - a fakt, lepszego okresu na jego powrót po prostu by nie było, a fani uwielbiają wielkie powrotu po latach. Całkiem inne zadnie mam na temat niewybaczalnego błędu organizacji jakim był wybór Batisty na zwycięzcę RR 14 :shock:, promocja młodych przede wszystkim, ale już nie powrót na sam szczyt. Na temat pozostałych part-timerów Undertakera, Triphle H i Lesnera :

Undertaker = Wrestlemania i bez jego walki czegoś by mi brakowało nie przeszkadza mi, że odbywa tylko jedną walkę w roku (ale jak jest ona prowadzona :grin:)

HHH - do najmłodszych nie należy jednak cały czas czuć jego obecność w WWE i dla mnie to nie jest emeryt ani part-timer jak niektórzy zaczęli go określić; story z jego udziałem prowadzone dość długo i zostanie zakończone we właściwym miejscu.

Lesnar- ta sama sytuacja co z Y2J i RVD on powinien ubarwiać gale pozostałe WWE a nie zabierać miejsce młodym :sad: (JEDNAK WALKA Z TAKER JEST CHOLERNIE KUSZĄCA)

Na temat walk

1. WWE World Heavyweight Championship Match

Randy Orton vs Batista

Mam wielką nadzieję, żę zobaczę w tej walce Daniela, walka samych dwóch panów nie była by godna Main Eventu natomiast wygrana Bryana (w którą wierzę ) już tak - rozpoczęcie nowej ery. Ostatni czytałem, iż WWE chce jakoś wykorzystać SCSA jak widziałbym go jak sędzia specjalny tego pojedynku będący wrogo nastawiony do The Authority, który w razie potrzeby zajął by się HHH i Kanem starających się interweniować. Było by ŚWIETNIE (ale jest jeszcze wielką niewiadomą)

2. The Undertaker vs Brock Lesnar

Walka już zapowiada się bardzo dobrze, chyba najbardziej czekam właśnie na nią, pamiętam jak się jarałem odejściem Lesnera z UFC i planowanym konfliktem z Undertakerem; liczyłem na tę walkę dostaję ją z opóźnieniem ale i tak się cieszę.

3.Daniel Bryan vs Triple H

Sto razy lepiej pasuje mi tu bardziej Brayan niż planowany wcześniej Punk, skrzywdzony pracownik kontra zły szef (II w kolejności na którą czekam)

4.John Cena vs Bray Wyat

Jasiu nie walczy o pas i promocja w końcu kogoś nowego :P

5.The Andre The Giant Memorial Battle Royal

Nowy pomysł i chyba nie jednorazowy - powroty legend, danie miejsca osobom które równie cięzko pracowali co reszta i jakieś urozmaicenie 8)

Kogo jeszcze bym z chęcią zobaczył:

Bad News Barreta, Christian, Cesaro, Rhodes, Sandow, Bourne, Goldust, Swagger, Gabriel, Miz, R-truth, Mysterio, Shemus, Ryder + kilka legend

SHIELD ZAPEWNE BĘDĄ WALCZYLI O PASY Z USOS

A reszta mnie nie interesuje

• Urządzenie:  Android

Wszyscy tak pięknie mówią o promocji młodych, a jak przychodzi co do czego, to chcą oglądać gwiazdy :wink: Moim zdaniem, dopóki wrestler trzyma jako taką formę, nie ma co wypominać mu metryki i odsyłać do "promowania młodych".

1005187806541accfacb3d6.jpg

Wszyscy tak pięknie mówią o promocji młodych, a jak przychodzi co do czego, to chcą oglądać gwiazdy :wink: Moim zdaniem, dopóki wrestler trzyma jako taką formę, nie ma co wypominać mu metryki i odsyłać do "promowania młodych".

z pierwszą częścią twojej wypowiedzi zgadzam się w 100 %, dopóki wrestler trzyma poziom powinien walczyć przykład (Stinga, Undertaker czy dawny Flair przed emeryturą z WWE), jednak coraz częściej gwiazdy odchodzą a nie ma ich następców.

Ostatnio w WWE w ogóle jest jakaś maniera sprowadzania starszych panów Batista, RVD, Hogan czy plotki o Stingu czy nie przez to wypaliło się WCW i nie przez nowe dobrze wypromowane gwiazdy przetrwało WWF - czas pokażę

WWE jest w okresie przejściowym - nowe gwiazdy JUŻ są (cała Tarcza, Wyatt, Big E., może Cesaro, choć jego ciężko uznać za bardzo młodego... do tego ludzie z NXT jak Zayn czy wchodzący właśnie "na rynek" Calisto i Solomon Crowe), jest jednak jeszcze za wczesnie, by ciężar fedki opierać TYLKO na nich. Stąd coraz więcej starych wyjadaczy, którzy JESZCZE mogą dołożyć swoją cegiełkę i których wciąż oglądać chcą ludzie.

Bo jednak nie oszukujmy się: przeciętny Amerykanin wie kim są Rock, Hogan czy Batista, nazwisk członków The Shield nam jednak nie wymieni ;)

#FireSpears

Mistrz Świata w Typerze Mistrzostw Świata a.d. 2018

#FireSpears

Zapomniane Ikony Wrestlingu, odcinek #6 - styczeń 2020.

#FireSpears

10322574215b75ed600e0af.jpg

• Reputacja:   396

z pierwszą częścią twojej wypowiedzi zgadzam się w 100 %, dopóki wrestler trzyma poziom powinien walczyć przykład (Stinga, Undertaker czy dawny Flair przed emeryturą z WWE)

Sting? Flair? Bordena od dawna niemal nie daje się w ringu oglądać, bo nawet do Scorpion Death Locka nie jest w stanie porządnie przykucnąć (jego ewentualna walka z Grabarzem to byłby wizualny potworek). Ric - z małymi wyjątkami (vide: walka z HBK'em, ale z nim niemal nie da się zjebać starcia) - od dawien dawna jest w ringu tak ciężkostrawny jak nawpierdalanie się grzybów na noc.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

z pierwszą częścią twojej wypowiedzi zgadzam się w 100 %, dopóki wrestler trzyma poziom powinien walczyć przykład (Stinga, Undertaker czy dawny Flair przed emeryturą z WWE)

Sting? Flair? Bordena od dawna niemal nie daje się w ringu oglądać, bo nawet do Scorpion Death Locka nie jest w stanie porządnie przykucnąć (jego ewentualna walka z Grabarzem to byłby wizualny potworek). Ric - z małymi wyjątkami (vide: walka z HBK'em, ale z nim niemal nie da się zjebać starcia) - od dawien dawna jest w ringu tak ciężkostrawny jak nawpierdalanie się grzybów na noc.

O kwestiach gustu nie powinno się dyskutować, jednak ja osobiście uważam że Sting jak na 50-latka trzyma o wiele lepszy poziom niż nie jedna młoda gwiazda, natomiast jeśli chodzi o Flaira masz rację miałem na myśli jego walkę z HBK, która była super i po niej stwierdzam, że czasami trzeba Legendzie dać takie zwieńczenie kariery, czyli dobrą ostatnią walkę (bo może znów zapisać się w historii). Po cichu też liczę na pożegnanie z ringiem wielkiego Hogan jednak on nawet z HBK, dobrej walki już nie zrobi :sad:

• Urządzenie:  Android

Trudno tu mówić o guście. Sting nie jest już w stanie poprawnie wykonać Deathlocka i to jest fakt. Przecież on go robi prawie na stojąco, a cała idea tego finishera polega na wywarciu nacisku na kręgosłup mocnym przykucnięciem. Poza tym walczy w koszulce, więc jego ciało musi wyglądać kiepsko. Spasł się albo wiszą mu cycki, nie wiem... A Hogan nie będzie się już raczej pchał na ring, bo wie, czym to grozi (wcale nie słabą walką).

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Reputacja:   396

O kwestiach gustu nie powinno się dyskutować, jednak ja osobiście uważam że Sting jak na 50-latka trzyma o wiele lepszy poziom niż nie jedna młoda gwiazda,

Ja osobiście uważam inaczej, bo walki Stinga ledwo daje się oglądać i nie porywają mnie zupełnie. Szczerze? Za cholerę nie chciałbym za rok walki Bordena z Grabarzem, bo uważam, że ringowo byłoby to po prostu słabe oraz zwiększa się prawdopodobieństwo tego, że już nigdy nie dojdzie do walki Takera z Ceną na WrestleManii (to może być ostatnia WM-ka DeadMana i szkoda go żegnać pojedynkiem ze Stingiem, który miał sens lata temu) na którą jestem napalony jak prawiczek na największą puszczalską w szkole.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Jak dla mnie to Cena vs Taker to już temat zamknięty. Nie wierze, że skoro w tym roku nie mając dla Johna konkretnego przeciwnika (Bray Wyatt to na pewno nie było "gracz" który musiał zawalczyć z Ceną i nie było dla Johna innych opcji) nie dano mu Takera to nagle za rok to zrobią. Tak jak WWE przespało moment na walkę Sting vs Taker (nie ze swojej winy tak w 100% a z powodu niedogadania się Bordena i WWE w 2001) tak samo przespano moment na walkę Ceny z Takerem - w 2009 roku w Madison Square Garden podjętą próbe budowy feudu tej dwójki na WM ale ostatecznie coś się zmieniło i tak już zostanie. Na prawdę wierzysz - Raven - w tą walkę? Było już tyle okazji...

Stąd też walka Sting vs Taker jest jak najbardziej fajnym rozwiązaniem tym bardziej przy podbudowie rocznej tj. Sting zadebiutuje 7 kwietna na RAW. Nikogo innego dla Takera nie widzę na zakończenie kariery.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.