Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestlemania XXX PPV (Spoilery, kometarze, dyskusje)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

A więc mamy cztery główne walki wieczoru. Do tego dochodzi 30-osobowe Battle Royal. Mam nadzieję, że WWE nie będzie tak głupie i zamknie kartę na tych pojedynkach, albo da coś w stylu - Emma & Santino vs. Fandango & Rae, Khali vs. 3MB, bo będzie tragedia. 8 walk powinno się znaleźć w karcie, ale nie mam kompletnie pomysłu na trzy pojedynki. Shield chyba wrzucą do BR, bo nie będą robić dwóch TTM. Odpada walka o tytuł IC, bo Bi E jest zapowiedziany w BR. Macie jakieś propozycje ?
  • Odpowiedzi 563
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arkao

46

• SixKiller

39

• DeanAmbrose

32

• PH93

28

Top użytkownicy w tym temacie

A więc mamy cztery główne walki wieczoru. Do tego dochodzi 30-osobowe Battle Royal. Mam nadzieję, że WWE nie będzie tak głupie i zamknie kartę na tych pojedynkach, albo da coś w stylu - Emma & Santino vs. Fandango & Rae, Khali vs. 3MB, bo będzie tragedia. 8 walk powinno się znaleźć w karcie, ale nie mam kompletnie pomysłu na trzy pojedynki. Shield chyba wrzucą do BR, bo nie będą robić dwóch TTM. Odpada walka o tytuł IC, bo Bi E jest zapowiedziany w BR. Macie jakieś propozycje ?

Jak już wspominałem w poście z Raw, wolę mniej walk, które wypadną dobrze i dostaną porządną ilość czasu, niż np. 10 walk, z których 4 dostanie nie więcej niż 10 minut. Na WM 27 mieliśmy dwie walki Tag Teamowe trwające ponad 2 minuty, rok później to cała pierwsza godzina gali obfitowała w zapychacze ("18 sekund" to nie był zapychacz, ale jednak to tyle trwało). Należy wziąć pod uwagę "American Beautiful", przeróżne proma przed walkami, wejściówki, pewnie jakiś koncert autora theme songu, segmenty z zaplecza itd. Ja tam nie miałbym nic przeciwko gdyby w karcie znalazło się sześć walk, ale takich porządnych :-)

106454733352d6a8573c2d7.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Jaki idiota mając do zaplanowania 4 godziny gali wsadzi tam 5 walk ? To nie jakieś Over The Limit lub inne Payback, to Wrestlemania gdzie nie ważne ile trwa dana walka, dla niej ktoś kupuje tą galę. Pewne jest to że mamy pięć walk, więc przynajmniej dwie + Pre Show dojdą do gali.

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

Jaki idiota mając do zaplanowania 4 godziny gali wsadzi tam 5 walk ? To nie jakieś Over The Limit lub inne Payback, to Wrestlemania gdzie nie ważne ile trwa dana walka, dla niej ktoś kupuje tą galę. Pewne jest to że mamy pięć walk, więc przynajmniej dwie + Pre Show dojdą do gali.

Nie mówię o 5 walkach, wystarczy mi coś w okolicach 6-7, na które poświęcone zostanie trochę czasu. Mam nadzieję, że WWE uniknie wpadki z zeszłego roku, gdzie Mixed Tag Team się nie odbył, ponieważ nie starczyło czasu.

Ja też nie jestem za 12 - 13 walkami. Ale minimum 7 musi być. Ja bym chciał 8 + pre-show. Ale tak jak pisałem wcześniej nie mam pomysłu na pojedynki.

Ale tak jak pisałem wcześniej nie mam pomysłu na pojedynki.

Na bank, jednym będzie zapychacz pokroju Fandango & Summer Ray vs Emma & Santino. Pre-Show mimo, że będzie godzinny, to wątpię by znalazło się w nim więcej niż jedna walka.

Bardzo nie chciałbym Christian vs Sheamus w głównej karcie, z tego względu, że już to czwarta walka obu panów na tygodniówce, więc idealnym rozwiązaniem byłoby wstawienie ich do Pre-Showu, ale Sheamusowi niestety tego nie zrobią.

Bardzo nie chciałbym Christian vs Sheamus w głównej karcie, z tego względu, że już to czwarta walka obu panów na tygodniówce, więc idealnym rozwiązaniem byłoby wstawienie ich do Pre-Showu, ale Sheamusowi niestety tego nie zrobią.

Jestem wręcz przekonany, że Sheamus znajdzie miejsce w głównej karcie, ale jego przeciwnikiem nie będzie Christian. Mamy jeszcze 3 gale RAW do Wrestlemanii, a ci panowie już dziś zmierzyli się w gimmick matchu, ktory teoretycznie może zamknąć ten program. Jeśli ma mieć nowego przeciwnika, to niestety będzie to na szybko zrobiony program, coś pokroju Fandango vs Jericho rok temu. Gdyby do takiej walki doszlo, bardzo chciałbym, by Blady zmierzył się z Reignsem, jest to jeden z nielicznych zawodników, którzy zasłużyli na miejsce w głównej karcie, a skoro mamy już jeden prawie pewny Triple Threat, nie zobaczymy drugiego złozonego z członkow Shield, a dodanie Romana otwiera furtkę do kolejnego starcia czyli Ambrose vs Rollins.

Moje "widzimisię" to jedno, a plany bookerów to drugie i prawdopodobnie miejsce Romana w walce z Irlandczykiem zajmie del Rio :)

Drugim, najbardziej możliwym na obecną chwilę pojedynkiem jest rozbicie Real Americansów i 1 vs 1 między Cesaro a Swaggerem. Antoni jest kolejnym wrestlerem, który zaslużył na większy spot podczas WMki, w tym przypadku również zgarnąłby wygraną.

Do tego można liczyć na obecność Div, AJ vs (przeczuwam, że będzie miała więcej niż jedną rywalkę i finalnie straci tytuł), innych walk trzeba doszukiwać się w konflikatach, które już ruszyły, wątpię, by rozpoczynano kilka nowych programów (chociaż ciężko takowe dostrzec). Może coś z NXT? Choćby pre show? Sami by się ucieszył.

Rocznikowo miała 15

13616784565a4bd060e41e5.jpg

Dziwne, ze jeszcze nikt nie zaczal narzekania ma przewidywalnosc WMki jak to zwykle bylo w poprzednich latach. W tym roku z 4 walk: Bryan vs HHH, Wyatt vs Cena. Lesnar vs Taker, i Orton vs Batista vs Bryan pytaniem jest tylko czy uwala Cene. Reszta jest raczej przewidywalna co zreszta widac po tym, iz kazdy wie ze w ME bedzie Bryan. No i jest jeszcze 30 osobowy Battle Royal, ktory z checia ogladne ale ktorego wynik jest mi zupelnie obojetny. Do tego pewnie dojda divy i walka kilku wiekszych graczy na ktorych obecnie nie ma pomyslu i to tyle na rocznicowa WMke. Troche slabo.

• Reputacja:   61
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  UW

Mi sie wydaję, że ct nie było aż tak tajemnicze jak nam się wydawało a po prostu do końca nie wiedziało jak dobrze zaplanować jubleuszową galę. Bo tak naprawdę oprócz pewniaków dostajemy, battle royal , które jest pojedynkiem z dupy. Czytaj mamy w gnoja zatrudionych ludzi, nie wiemy co z nimi robić, ooo! już wm, prawie ja przegapiliśmy, wrzućmy wszystich do jednego wora i szlus.. Zdecydowanie zamało. Mnie osobiści interesuje tylko pojedynek shield, który nawet nie jest taki pewny. Wiem, że jest dużo zwolenników, tego by rozpad shield opóźnił się jak najbardziej. Jednak według mnie nie będzie lepszego momentu na ich rozłam. To tego tutaj akurat jest jakaś podbudowa storylinowa(dosyć długo budowana, co raczej nie jest częstym zjawiskiem) Kiedys przecież możemy dostać reunion tarczy, tak jak i było to w wielu innych przypadkach.(innych stajniach) Wtedy też będzie to ciekawe. :)

163870508457e2d890447a3.jpg

Trudno, by były narzekania, skoro WWE prowadzi Bryana dokładnie tak, jak sobie tego życzyło wiele osób z tego forum :) Zwycięstwo nad HHH jest pewne, ale też wyczekiwane. Tzn. ludzie chcą zobaczyć Bryana biorącego w końcu rewanż na złym szefie. A main event? Okoliczności promują Bryana i szanse na to, że wyjdzie z tej gali z pasem, są bardzo duże. Ale nie powiedziałbym, że tak na pewno będzie, dlatego emocje będą do samego końca.

Program Takera tradycyjnie do dupy, więc nawet nie zawracam sobie nim głowy, natomiast Wyatt/Cena to rzeczywiście niewiadoma. W każdym razie to co różni tę WM od zeszłorocznej to to, że są walki, na które się czeka.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Jestem pewien że Bryan wygra dwie walki na Wrestlemanii, dlaczego ? Bo z Triple H'em musi wygrać, bo cały sens storyline'u zawali się jeśli tego nie zrobi. A Main Event, Wrestlemanii 30, wielkiej wrestlemanii to musi być wygrana Face'a. Ogólnie ten feud jest tworzony jako połączenie poprzednich Main Eventów jubileuszowych Wrestlemanii. Dlaczego ? Bo na 10 Bret Hart zawalczył dwa razy, i ostatecznie zgarnął złoto (mimo jednej porażki). A na 20 odbył się 3 Way Match między byłymi członkami jednej stajni a Chrisem Benoitem w którego nikt nie wierzył. Czy teraz nie jest podobnie ? Bryan dwa lata temu przegrał w 18 sekund na Wrestlemanii, dla każdego byłby to wielki spadek w dół. Jednak być może dzięki tej porażce a następnie reakcji fanów Danielson zrobi coś co przejdzie na zawsze do historii tego biznesu.

Mamy cztery główne walki, dwie wygra Bryan a jedna Taker, więc Bray powinien uwalić Johna. Bo zwycięstwa samym face'ów nie będą dobre. Wiem że dojdą jakieś walki, jednak jedno z głównych starć powinien wygrać heel.

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

Jak Bryan wygra dwie walki, to będzie to kompletnie niewiarygodne. Do tego jeszcze po drodze Kane i The Shield. Jeśli to się stanie to będzie dla mnie katastrofa. Nie róbmy z Bryana Boga, bez którego WWE nie istnieje :roll: CT jest jednak głupie - nie lepiej było zostawić normlanie Batista vs. Orton, tylko dać ich w Co-ME lub w środku karty, a w ME Bryan vs. HHH. DB by wygrał, byłyby Yesy na koniec i każdy by był szczęśliwy.

Ja jednak jestem przekonany, że ludzie w CT mają trochę oleju w głowie i w ME (bo to, że wygra z HHH jest więcej niż pewne), przegra najlepiej przez jakiś kant Batisty, który tego drugiego wywinduje jeszcze bardziej jako znienawidzonego heela. Bryan pas finalnie powinien wtedy zdobyć na SummerSlam, właśnie z rąk Batisty. To będzie best for buissnes.

A co do tego, że heel tryumfowałby w ME..... Skoro zdarzały się takie przypadki, to dlaczego tego nie powtórzyć ?

A co do tego, że heel tryumfowałby w ME..... Skoro zdarzały się takie przypadki, to dlaczego tego nie powtórzyć ?

Trzy razy, ale nigdy nie na jubileuszowej. Do tego Bryan godni za pasem od Summerslam, po jaką kurwa cholere robić na Wrestlemanii podkład pod kolejny feud ? Na WM kończy się feudy, a nie wierzę w zwycięstwo Heela w walce wieczoru tej Wrestlemanii. Bo to byłaby głupota, ludzie mają za Yesować na koniec cały Nowy Orlean, a nie może to się skończyć tak jak na Royal rumble. Bo WM to za wielka gala by kończyła się wielkimi gwizdami.

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

Dlatego lepiej nie byłoby robić tej szopki, tylko dać Bryan vs. HHH w ME, ze stypką, że DB dostanie title shota na ER. Bryan by wygrał i ludzie zayesowali by końcówkę WM.

nie lepiej było zostawić normlanie Batista vs. Orton, tylko dać ich w Co-ME lub w środku karty, a w ME Bryan vs. HHH. DB by wygrał, byłyby Yesy na koniec i każdy by był szczęśliwy.

Przecież to byłoby wbrew logice, by walka o pas ustępowała miejsca walce rozgoryczonego pracownika z jego szefem...

Przeciąganie storyline'u z Bryanem do SSlam byłoby bez sensu, bo ile to żelazo może być gorące? Gdyby tak się stało, że nie zdobędzie pasa na WM, powinien zejść na dalszy plan.

1005187806541accfacb3d6.jpg