Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestlemania XXX PPV (Spoilery, kometarze, dyskusje)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

No tak, tylko gdzie w tym wszystkim Punk?

Na razie pewnie w Chicago ;P Jeśli wróci jutro, to będziemy się zastanawiać nad jego rolą, w chwili obecnej po prostu nie ma nad czym.

A co do Bryana, to cóż... powtórzę: wygrana Bryana nad HHH byłaby wystarczającą pożywką dla publiki - przynajmniej na kilka miesięcy. Sądzę zresztą, że za kilka lat mecz ten wspominałoby się częściej, niż starcie o pas - niezależnie, czy wystąpiłby w nim Punk, czy nie.

#FireSpears

Mistrz Świata w Typerze Mistrzostw Świata a.d. 2018

#FireSpears

Zapomniane Ikony Wrestlingu, odcinek #6 - styczeń 2020.

#FireSpears

10322574215b75ed600e0af.jpg

• Odpowiedzi 563
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arkao

46

• SixKiller

39

• DeanAmbrose

32

• PH93

28

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Brooksa dorzucą do walki wieczoru, gdzie (na pewno nie wygra :twisted: )

Tutaj nie byłbym taki pewien. Bo jeśli Punk rzeczywiście zdecyduje się na powrót i wrzucą go do walki o pas, to nie chce mi się wierzyć, że wraca tylko po to by podłożyć się Batiscie. Poza tym - wygrana heela raczej nie wchodzi w grę (o ile ta walka będzie Main Eventem).

Tutaj wchodzi także w grę sprawa jego kontraktu, który wygasa w lipcu, i sądzę, że WWE będzie chciało przedłużyć z nim umowę. To w takim razie nie wydaje mi się, że jest lepsza karta przetargowa od wygranej w ME WM i w dodatku pasa.

106454733352d6a8573c2d7.jpg

Zapewne jeszcze dojdzie do walki Sheamusa pomiędzy Christianem, i tak się zastanawiam po ostatnim RAW, jak i poprzednich tygodniówkach, czy WWE zamierza dać wygraną Christianowi na WM? Oczywiście nie będzie to jakiś wielki pojedynek, ale jak narazie to Christian dostawał bęcki w każdym pojedynku. Chętnie bym zobaczył Captaina Charisme na szczycie, chociaż na jakiś wiekszy push raczej nie ma co liczyć.

161487761053579569442c5.jpg

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows

Co raz bardziej jestem przekonany, że skończy się to wszystko w następujący sposób: dostajemy walkę Daniel Bryan vs Triple H o stypulacji "jeśli Bryan pokona Huntera, dołącza do main-eventu o pas". Dragon wygrywa, zostaje automatycznie dodany do Ortona i Batisty. No i tam też zwycięża. :)

Co raz bardziej jestem przekonany, że skończy się to wszystko w następujący sposób: dostajemy walkę Daniel Bryan vs Triple o stypulacji "jeśli Bryana pokona Huntera, dołącza do main-eventu o pas". Dragon wygrywa, zostaje automatycznie dodany do Ortona i Batista. No i tam też zwycięża. :)

To byłoby słabe. Za dużo Bryana na jednej gali. A jeśli pokonałby i Triple H'a, i w Main Evencie Batiste i Ortona to wyszedłby na "nieśmiertelnego" :-)

106454733352d6a8573c2d7.jpg

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows

Co raz bardziej jestem przekonany, że skończy się to wszystko w następujący sposób: dostajemy walkę Daniel Bryan vs Triple o stypulacji "jeśli Bryana pokona Huntera, dołącza do main-eventu o pas". Dragon wygrywa, zostaje automatycznie dodany do Ortona i Batista. No i tam też zwycięża. :)

To byłoby słabe. Za dużo Bryana na jednej gali. A jeśli pokonałby i Triple H'a, i w Main Evencie Batiste i Ortona to wyszedłby na "nieśmiertelnego" :-)

Też mi się to średnio podoba, ale jest to dość logicznie, no i hajs by się zgadzał. To w końcu kochany przez każdego Danielson, można z niego zrobić "nieśmiertelnego". Choćby tylko dla YES-ów i Wrestlemanii.

Osobiście bym wolał by Dragon został przy Hunterze, a do walki o pas dołączyli Punkera. Albo na odwrót. Byleby obydwaj mieli swoje miejsce w karcie.

Co raz bardziej jestem przekonany, że skończy się to wszystko w następujący sposób: dostajemy walkę Daniel Bryan vs Triple H o stypulacji "jeśli Bryan pokona Huntera, dołącza do main-eventu o pas". Dragon wygrywa, zostaje automatycznie dodany do Ortona i Batisty. No i tam też zwycięża. :)

Też coraz bardziej wydaje mi się, że dostaniemy podobny scenariusz na WrestleManii. Jednak przy dwóch wygranych Daniel wyszedłby na kompletnego terminatora. Nawet John Cena tego nie dokonał. Według mnie Bryan pokona Triple H'a, dostanie się do Main Eventu, jednak tam przegra. A nowym Mistrzem WWE WHC zostanie Batista. No i kolejny feud na kilka miesięcy zapewniony. W tym czasie Orton może dostać Face-Turn i to on ewentualnie stanie się wrogiem Authority.

Fajne diary o dablju dablju i:

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?p=419110

"Look in my eyes, what do you see?"

1221692335316239be3243.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Skoro na WM 10 Bret Hart mógł wystąpić w dwóch walkach (z których pierwsza trwała 20 minut), to teraz może to zrobić Bryan. Moim zdaniem jednak do tego nie dojdzie, bo WWE rzadko porywa się na takie (trochę bardziej) skomplikowane rozwiązania. Zwykle jest tak, jak być miało. Tzn. Bryan nie był numerem 30 w tegorocznym RR, a przeciwnikiem Jericho na zeszłorocznym Payback był jednak Punk. Znalazłoby się zresztą wiele lepszych przykładów (pokazuję tylko mechanizm). Jeżeli więc Bryan nie dołączy do main eventu przed WM, to bardzo się zdziwię, jeśli zrobi to na samej gali (chociaż i to jest możliwe - casus Hogana na WM 9). Z drugiej strony - czy main event w składzie Orton/Batista ma w ogóle szanse się odbyć? I to jest wątpliwe.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Pogódźcie się z jednym... jeżeli Punk nie powrócił na ostatnim RAW to jego występ na WM, a raczej jego brak, jest już pewny. Z tyłka go teraz nie wezmą do walki z hunterem a tym bardziej i walkę o pas. Niech już wróci galę po wmce i rozpocznie te niby planowane summerofpunk. Najlepsze dla nas i niego.

Im dalej idzie rozpad shield tym bardziej tracimy z pola zasięgu bryana w main evencie (brak dwóch tripletów).

Do tego jeszcze... wierzycie, że dragon dostąpi zaszczytu main eventu wmki? :P Mimo całego hype'u na niego jakoś nie widzę go w walce o pas. Prędzej już dostanie walkę z hunterem o titleshota na Raw lub kolejne ppv. Zakończą należycie feud z authority i dadzą mu walkę o pas... który do przejęcia jest albo teraz albo nigdy. W końcu Yes movement miał już swój szczyt. A Bootista vs Orton? WWE jest uparte, mnie nie zdziwi jak pozostawią to tak jak jest, dając jednak na sam koniec niezłe jebnięcie dla uciechy, wymazujące wspomnienie kijowego main eventa. Dabju logic.

Mi z kolei wydaje się po prostu, ze Dablju pójdzie sobie na łatwizne. Chodzi mi o face turn Ortona. Brzmi niby banalnie, ale jak da się Randalla ratujacego Danielsona, hamburgerożercy od razu to łykna i Randy stanie się good wrestlerem :)

• Reputacja:   2

Jakbyś niby wiedział ten Face turn? :P Podstępny Randy, który włazi w tyłek szefom nagle ratuje Bryan'a? Z resztą Orton sam naciskał na Heel turn, bo czuje się lepiej jako ten "zły".

Typerowa zabawa:

I miejsce - Liga Mistrzów 2015/2016

III miejsce (Ex æquo z użytkownikiem filomatrix) - Euro 2016

III miejsce - Euro 2012

6476255635741dfcc53660.jpg

Nie wiem jak to przedstawia się czasowo i czy WWE to widzi, ale jak dla mnie to Adam Rose powinien wystąpić na tej wrestlemanii - oczywiście nie w walce, ale jako przerywnik który wyjdzie na ring ze swoim entrancem i powali jakiegoś "cipoheela" - cały theme i ta "gromadka imprezująca" przy jego wejściu idelanie wpasowuję się w promowany klimat Wrestlemanii XXX, gdzie mamy się bawic i "celebrować".

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

• Reputacja:   2

Chyba trochę za mało czasu na to, ale ja widziałbym to tak, że Randy jest zazdrosny o Bootiste i jego przymilanie się do Tryplaka i Stefci, w końcu nie wytrzymuje tego myśląc, że go zdradzili wykonuje RKO dla wszystkich, ratując Bryana przy okazji.

Póki, co Animal się nie przylizuje zbytnio, więc potrzeba, by było rozwinięcia tego motywu. Ewentualnie Orton mógłby tak pomyśleć i to wtedy byłaby jedyna opcja jaką mógłbym odebrać. W uśmiechniętego Orton'a w uścisku z Bryan'em bym nie uwierzył. Ewentualnie podanie ręki.

Typerowa zabawa:

I miejsce - Liga Mistrzów 2015/2016

III miejsce (Ex æquo z użytkownikiem filomatrix) - Euro 2016

III miejsce - Euro 2012

6476255635741dfcc53660.jpg

Po SmackDown już na dobre wykształtowały się nam niektóre pojedynki na WrestleManię, dlatego i ja wypowiem się na temat ewentualnej karty.

Pre-Show: Tag Team Championship Match: The Usos © vs Cody Rhodes & Goldust / Los Matadores vs Rybaxel vs New Age Outlaws / Big Show & Rey Mysterio / Big Show & Mark Henry

Coś wydaję mi się, że w Pre-Show WrestleManii zobaczymy Fatal 4 Way Elimination o Tytuły Tag Team. The Usos są pewni w tym starciu, gdyż są mistrzami. Myślę, że podobnie jest z drużyną Rybaxel. Jeśli chodzi o dwie pozostałe drużyny, to jeśli New Age Outlaws pozostaną w WWE do WrestleManii to zawalczą o te tytuły.

1. Roman Reings & Dean Ambrose vs Luke Harper & Eric Rowan

Reings oraz Ambrose stworzyli drużynę na Raw, kiedy w trakcie walki odszedł od nich Rollins. Jeśli na tygodniówkach na dobre Rollins odejdzie, to wydaje mi się, że Reings oraz Ambrose zawalczą razem, a ich rywalami będą członkowie Wyatt Family, z którymi wciąż rywalizują. No i zapewne jeśli dojdzie do tej walki, to na dobre Shield się rozpadnie.

2. Dolph Ziggler vs Alberto Del Rio

Po SmackDown ukształtował się między nimi feud. Widzieliśmy to ponad pół roku temu, ale widać, że nie ma na tę dwójkę pomysłu. Dlatego zapewne dostaną pojedynek na WrestleManii.

3. Intercontinental Championship Match: Big E © vs Seth Rollins

Jeżeli nie dojdzie do Triple Threatu pomiędzy Big E'm, Cesaro i Swaggerem to możliwe, że dostaniemy taką walkę. Nie sądzę, by Seth miał przejąć pas, ale kto wie. Big E trzyma go już wystarczająco długo.

4. Cesaro vs Jack Swagger (w./ Zeb Colter)

Cesaro na pewno będzie Face'm w tej rywalizacji, a Colter jest heel'em i nie wyobrażam sobie, by mogło być inaczej. Zeb stanie prawdopodobnie po stronie Amerykanina pochodzącego z Ameryki, a nie Amerykanina pochodzącego z Europy. I coś mi się wydaje, że podczas ich feudu może dojść do wytykania Antoniowi, że nie jest ze Stanów Zjednoczonych itd.

5. Divas Championship: AJ Lee vs Naomi / Stephanie McMahon

Szczerze wolałbym to drugie rozwiązanie, ale wątpię, że Stephanie zawalczy. Tak samo jak wątpię, że dojdzie do "One More Matchu" Lity. Więc zapewne dostaniemy walkę z Naomi. Choć wciąż nie wiadomo co z jej okiem. Nie zdziwię się, jeżeli w ogóle nie dostaniemy walki o pas, lub dostanie go, o z grozo, Emma.

6. Daniel Bryan vs Triple H

Walka prawdopodobnie w stypulacji - Jeśli Bryan wygra, to dostanie się do walki o pas. I tu prawdopodobnie wygra Bryan, nie widzę innego rozwiązania. Dodatkowo jeżeli Bryan ma być wypoczęty na Main Event, to walka z Hunterem musi odbyć się w środku karty. Nie wyobrażam sobie, by Triple H mógł wygrać. Wygrał rok temu, więc teraz nie musi.

7. Christian vs Sheamus

Oby dodali do tej walki jakąś stypulację (np. Last Man Standing bądź "I Quit" Match). Christian i Sheamus walczyli dopiero co na tygodniówce, a ich feud ma podbudowę na WrestleManię. Christian musi wygrać tą, prawdopodobnie swoją ostatnią, walkę.

8. John Cena vs Bray Wyatt

John wygra tą walkę, to chyba niestety wszyscy wiemy. WWE wyjdzie z założenia, że jeżeli Bray odnosił zwycięstwa na TLC, Royal Rumble oraz Elimination Chamber, to teraz może przegrać. A szkoda, chciałbym żeby wygrał, byłaby to dobra podbudowa na przyszłą karierę.

9. Undertaker vs Brock Lesnar

Dla Undertakera będzie wyzwaniem stoczyć walkę z brutalnym Lesnarem. Ale coś wydaje mi się, że to będzie No Holds Barred. Wtedy Lesnar zamiast wykonywać Takerowi bolesne German Suplexy, będzie go częstował ciosami z krzesełka, które nie będą dla Grabarza tak bolesne.

Main Event: Triple Threat Match for WWE World Heavyweight Championship; Randy Orton © vs Batista vs Daniel Bryan

Bryan dostanie swój WrestleMania Moment w walce z Triple H'em, więc tu nie spodziewałbym się jego wygranej. Prawdopodobnie zwycięży Batista, który pas potrzyma do SummerSlam, a tam straci go na rzecz Danielsona, który przykładowo wygrywa Money In The Bank Ladder Match i wyzywa Batistę na czysty pojedynek. Tylko co wtedy z Ortonem? Face-turn? Możliwe, bo nie chciałbym widzieć znowu jego feudu z Ceną, Henry'm lub Big Showem. A co do samego pasa, to nie zdziwię się, jeżeli dzień po WrestleManii lub na samej WrestleManii wróci CM Punk. Odbierze pas Batiście przykładowo na Payback. Później przechodzi Heel-turn na który tak nalega i przegrywa na Summerslam z Bryanem.

Fajne diary o dablju dablju i:

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?p=419110

"Look in my eyes, what do you see?"

1221692335316239be3243.jpg

Karta jak tako średnio się zapowiada. Batista vs Randy Orton tu stanowczo trzeba kogoś dodać, ale nie Daniel Bryana aż takiego wielkiego momentum nie dostanie na WrestleManii, to jest bardzo wątpliwe. Ale walka zapowiada się fatalnie, jaki program, jeżeli Randall ma gratulować co walkę Dave'owi, to na prawdę jeszcze zyskają większe buczenie na Wm XXX niż Goldberg i Lesnar razem wzięci. Właśnie alternatywą jest CM PUNK!Jeżeli na tej Wm XXX ma być jakieś pierdolniecie, to właśnie wygrana pasa przez Brooksa z tego co wyczytałem, to właśnie oficjale zakładali, że to baby face'a opuści WrestleManie z pasem, więc jakby Brooks wrócił wbił do walki i zdobył pas, to ta Wm XXX w pewnym stopniu była, by niezapomniana WWE chciało zrobić coś wielkiego i dać wygrać Dave'owi, ale jak najwidoczniej się nie sprzedał i być może pas zgarnie dopiero na Extreme Rules niż na WrestleManiii, bo fani wygwiżdżą WWE, jaki Bootiste (bo już to robią). Walka Lesnar vs Undertaker Cóż stało się możliwe, że nie, którym się to podoba, a nie, którym nie mi średniawo podoba się ten pomysł, jednak jakoś, to powoli kupuje program mogę kupić, ale walkę to nie wiem kilka lat temu ta dwójka ze sobą już walczyła i coś tam pokazali, jednak to były czasy brutalności itp. A teraz mamy całkiem co innego walka może być powolna i słabiutka znając kondycje Brocka była wielka szansa, żeby zakontraktować Stinga, ale jak widać WWE znowu się odwidziało co zrobić obecnie walka Lesnar z Undertaker'em reprezentuje się najlepiej ze wszystkich w obecnej karcie :lol: .
Przywiązanie jest ograniczeniem samego siebie.

83847756857933960bf77b.jpg