Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Attitude Mówi - Wrestling Podcast LIVE - Ole!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

W ogole mi z glowy wyleciało... :wink:

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Odpowiedzi 38
  • Wyświetleń 4,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Dawno dawno temu, kiedy to DDW jeszcze raczkowało szanowny Pan FH wystąpił w AM! Ba! nawet w prehistorycznej wersji Vttitude gdzie to wspólnie z FH udałem się na pokaz adeptów DDW w Karuzeli i nagraliśmy krótkie Wideło z tejże okazyji!

Wtedy też po raz pierwszy i zarazem ostatni poświęciłem/zmarnowałem czas na ten projekt komentatora telewizji FightBox ;) To był chyba rok 2008.

Edytowane przez FH

Opublikowano
FH w AM...jestem za! :)

Gdyby to wszyło, sam bym to obejrzał. Mógłby być całkiem konkretny raiting :-)

Dawno dawno temu, kiedy to DDW jeszcze raczkowało szanowny Pan FH wystąpił w AM! Ba! nawet w prehistorycznej wersji Vttitude gdzie to wspólnie z FH udałem się na pokaz adeptów DDW w Karuzeli i nagraliśmy krótkie Wideło z tejże okazyji!

Ciekawostka!

Nagranie całego pokazu adeptów przesłałem do Schoopa z prośbą aby obejrzał cały bez przewijania. Dokonał tego ale w międzyczasie marudził jakie to słabe było :D

Jak masz jeszcze gdzieś to wideo to możesz wrzucić. Myślę, że większość z chęcią by się z tym zapoznała :-)

"Jeśli mówisz do Boga, jesteś osobą religijną. Jeśli Bóg ci odpowiada, jesteś chory psychicznie"

House M.D. S02E19

211015597452e3a27e841d5.jpg

Opublikowano
Mógłby być całkiem konkretny raiting :-)
Większy rating mógłby być tylko w przypadku występu Mr Pawłowskiego (choć pewnie nigdy do tego nie dojdzie) ;)
Opublikowano
Jak masz jeszcze gdzieś to wideo to możesz wrzucić. Myślę, że większość z chęcią by się z tym zapoznała :-)

Nie wiem czy jest sens to odgrzewać (chyba że w wersji ocenzurowanej), pewnie znów wyniknie z tego jakiś pseudo feud nikomu do niczego niepotrzebny. Wszystkie kwestie zostały wyjaśnione w 2011 i temat jest zamknięty.

Opublikowano

Nie wiem czy jest sens to odgrzewać (chyba że w wersji ocenzurowanej), pewnie znów wyniknie z tego jakiś pseudo feud nikomu do niczego niepotrzebny. Wszystkie kwestie zostały wyjaśnione w 2011 i temat jest zamknięty.

Staż ma krótki, więc nie o wszystkim muszę wiedzieć. Dzięki za wyjaśnienie sprawy. Nie mam więcej pytań.

[ Dodano: 2014-02-17, 21:08 ]

Taker, a skąd u Ciebie SCSA :?: Jego też jesteś fanem ? :-)

"Jeśli mówisz do Boga, jesteś osobą religijną. Jeśli Bóg ci odpowiada, jesteś chory psychicznie"

House M.D. S02E19

211015597452e3a27e841d5.jpg

Opublikowano
Taker, a skąd u Ciebie SCSA :?: Jego też jesteś fanem ? :-)
No a jak :D Zresztą jak można nie lubić Austina? W końcu przecież to ikona i prawdziwy Voice Of Attitude Era :)
Opublikowano
Wtedy też po raz pierwszy i zarazem ostatni poświęciłem/zmarnowałem czas na ten projekt komentatora telewizji FightBox ;) To był chyba rok 2008.

Ja też nie wiem co mnie skłoniło aby jechać do Wawy wtedy a poświęciłem jedynie swój wolny czas i z 80 zł na bilety :)

5199219949eed950a51bb.png

Opublikowano
Nie ma co tego oceniać z dzisiejszej perspektywy. Rodziła się pierwsza polska federacja, więc zainteresowanie fanów było czymś zupełnie naturalnym. Okej, Don od zawsze był ciężki, ale jednak sprowadził do Polski Generico i wtedy wydawało się, ze takie nazwiska będą nas odwiedzać regularnie.

1005187806541accfacb3d6.jpg