Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Attitude Mówi - Wrestling Podcast LIVE - Ole!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
Obejrzałem to AM i trochę za dużo gadania o bzdurach z newsów i tv, a za mało ciekawostek (choćby z PSW)... Tygodniówki może obejrzeć i omówić każdy, newsy też może sobie każdy przeczytać, trochę brak w AM czegoś co może przyciągnąć uwagę.

Są też tacy, którzy z braku czasu, wolą dostać wydarzenia w pigułce, w AM. Jasne, staramy się coś luźnego dodawać, staramy się gadać o PSW, ale musimy się trzymać tego, że to wciąż podcast wrestlingowy.

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Odpowiedzi 38
  • Wyświetleń 4,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Jasna sprawa, ale patrząc na to z perspektywy fana który siedzi w temacie jedyne 22 lata, omawianie wrestlingowych scenariuszy to drugi lub trzeci plan - dla mnie ważne są bzdury, ale te realistyczne :) Rozumiem, że młodszych fanów podsumowanie tygodnia może ciekawić, ale to można załatwić w 15 minut, pozostały czas warto poświęcić na ekskluzywne ciekawostki ;)
Opublikowano
No i udał się NIKO spoiler ze skoków w końcówce AM.
Retired?

174471322253443c3b65b19.jpg

Opublikowano
  • Autor
Rozumiem, że młodszych fanów podsumowanie tygodnia może ciekawić, ale to można załatwić w 15 minut, pozostały czas warto poświęcić na ekskluzywne ciekawostki

To następnym razem musimy zaprosić Ciebie :wink:

No i udał się NIKO spoiler ze skoków w końcówce AM.

No tak... a kiedy ja się myliłem? :wink:

Opublikowano
FH w AM...jestem za! :)

15960140965a788027587b0.jpg

Opublikowano

AM bardzo fajne, przedostało się nawet moje pytanie o tym czy Sabinq nie boi się że samolot spadnie :grin:

Co do tej dyskusji czy nie lepiej zrobić wydarzenia z tygodnia w 10 minut a resztę poświęcić na inne rzeczy. To tak jest chyba dobrze, bo ja także nie oglądam np. NXT zawsze i tutaj można się czegoś dowiedzieć.

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

Opublikowano
To story Martiniego na początku to ze Steen Show? Było tam jeszcze coś lepszego, warto to oglądać? :P

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

Opublikowano
  • Autor
To story Martiniego na początku to ze Steen Show? Było tam jeszcze coś lepszego, warto to oglądać?

Myślę, że jeśli na takich historyjkach Ci zależy, to i Jacobs i Martini zdadzą egzamin.

Opublikowano
Było dobrze jak zawsze. Choć akurat przyznam, że w tym odcinku spodziewałem się trochę więcej rozmowy na temat wyjazdu na WM30, a nie PSW :) Aczkolwiek bardzo podobał mi się dystans i poczucie humoru prowadzących, które zawsze towarzyszą im w dyskusjach na ten "gorący" temat :)
Opublikowano
  • Autor
Było dobrze jak zawsze. Choć akurat przyznam, że w tym odcinku spodziewałem się trochę więcej rozmowy na temat wyjazdu na WM30, a nie PSW

Na temat wyjazdu Sabinqu powiedział już wszystko, gdy był u nas poprzednie, a przed wczorajszym nagraniem rzucił, że się niewiele zmieniło. Owszem, mogłem go zapytać, co spakował na wycieczke, ale wypadło mi z głowy (byłem zbyt podekscytowany skokami, żeby trzeźwo myśleć ) :wink: Niby mieliśmy marną - jak na AM - frekwencje, ale widzę sporo nicków z WrestleFans nas słuchało. To co? Jednak śpiewamy to Kumbaya przy ognisku? :wink:

Opublikowano
No tak... a kiedy ja się myliłem?

No dobra, to w takim razie , na początku sezonu też twierdziłeś , że Czerwone Diabełki nie załapią się na Lm? :D

163870508457e2d890447a3.jpg

Opublikowano
  • Autor
No dobra, to w takim razie , na początku sezonu też twierdziłeś , że Czerwone Diabełki nie załapią się na Lm?

... Kto jest moderatorem tego burdelu?! Dajcie mu warna!

Nikt mnie o to nigdy nie pytał. Widocznie każdy uznał to za pewnik ( :( ) . Mówiłem tylko, że Arsenal nie zdobędzie mistrzostwa.

Opublikowano
łTo co? Jednak śpiewamy to Kumbaya przy ognisku? :wink:

Dobrze wiesz ze zaraz bysmy sie pokłócili o to kto ma rozpalić ogień :wink:

Opublikowano

Gdyby to wszyło, sam bym to obejrzał. Mógłby być całkiem konkretny raiting :-)

"Jeśli mówisz do Boga, jesteś osobą religijną. Jeśli Bóg ci odpowiada, jesteś chory psychicznie"

House M.D. S02E19

211015597452e3a27e841d5.jpg

Opublikowano

Gdyby to wszyło, sam bym to obejrzał. Mógłby być całkiem konkretny raiting :-)

Dawno dawno temu, kiedy to DDW jeszcze raczkowało szanowny Pan FH wystąpił w AM! Ba! nawet w prehistorycznej wersji Vttitude gdzie to wspólnie z FH udałem się na pokaz adeptów DDW w Karuzeli i nagraliśmy krótkie Wideło z tejże okazyji!

Ciekawostka!

Nagranie całego pokazu adeptów przesłałem do Schoopa z prośbą aby obejrzał cały bez przewijania. Dokonał tego ale w międzyczasie marudził jakie to słabe było :D

5199219949eed950a51bb.png