Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Attitude Mówi Live - WWE Payback

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kowal nie jestem Langston, a po drugie jak może mieć bana skoro się tutaj udziela?

Adam Cole jest bardzo utalentowanym wrestlerem. Zamiast Callihana i Moxleya to on powinien być w WWE. On razem z Kevinem Steenem i Mikiem Benettem są narazie najlepsi ze sceny niezależnej. Więc proszę nie pisać, że jestem jakimś przeciwnikiem sceny niezależnej, bo Tyler Black, Chris Hero i Claudio Castagnoli są dla mnie najlepsi w WWE.

• Odpowiedzi 30
  • Wyświetleń 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Kowal nie jestem Langston, a po drugie jak może mieć bana skoro się tutaj udziela?

Langston ma bana na forum, a tutaj pisze jako gość, więc może się udzielać przy newsach. W ciągu trzech dni dostał 4 ostrzeżenia, więc to jest automatyczny ban na forum.

28054889252fa02dfba372.jpg

Opublikowano
Jaki gość 4 ostrzeżenia w ciągu 3 dni.
Opublikowano
Korwin-Mikke mówi, że Unia się rozpadnie, a NIKO że TNA. Zobaczymy, co wcześniej :D
Opublikowano

Bo Dallas zbiera heat już w ch*j czasu. Podczas "Night of Champions wersja NXT", publika w jego walce z Barrettem, zmieszała go z błotem waląc teksty w stylu No More Bo czy You Fucked Up. Nie wierzę w hamburgerożerców, ale tym razem chyba faktycznie potrafili rozróżnić co jest dobre a co złe (a swoją drogą, publika NXT sprawia wrażenie czegoś pomiędzy smartami, którzy cheerują ziomków z Indys oraz kozaków jak Wyatt Family, a trollami, których rajcuje Emma).

Samo AM dobre, na plus pojawienie się Vercyna.

Opublikowano
Weźcie może Panowie Vercyna na stałe do Audycji i po prostu jak będzie jakieś PPV albo specjalna okazja to albo dodatkowo gościa albo audycja przerwy dla Vercyna.Bo jednak lepiej się słucha opinii trójki niż dwójki.
Opublikowano

Z wikipedii: http://en.wikipedia.org/wiki/The_Main_Event_Mafia

Skład nowej Main Event Mafii:

- Sting

- Kurt Angle

- Jeff Hardy

- Samoa Joe

- Magnus

- James Storm

- Gunner

- Crimson

- Rampage Jackson

Opublikowano

Cool story bro, ale zapomniałeś dodać:

- Jerry Flynn

- Hardcore Holy

- Insane Clown Posse

- Super Crazy

- Tank Abbott

Stajnia powstanie pod patronatem ducha wiarygodności Wikipedii oraz Wrestling Observer Newsletter. W herbie stajni będzie symbol legendy o upadku TNA w ciągu najbliższych lat - osioł.

Opublikowano

Wcześniejsza godzina wydania jest jak najbardziej na plus - niestety, dziś miałem już plany, ale za tydzień na 100 % stawię się punktualnie :)

Co do samej audycji, to wiele waszych opinii pokryły się z moimi, a dzięki niektórym patrzę zupełnie inaczej na walki. Fajnie, że pojawił się Vercyn, a N!KO dużo mówił, ale... dobrze mówił :D

Opublikowano
Vercyn, może odpuścisz sobie na następną audycję butelkę Whiskey i zainwestujesz te 60zł w jakiś mikrofon z średniej półki? :twisted:
Opublikowano
Vercyn, może odpuścisz sobie na następną audycję butelkę Whiskey i zainwestujesz te 60zł w jakiś mikrofon z średniej półki? :twisted:

Tym razem nie miałem whisky :) Wydaje mi się, że to jest problem wejścia w telefonie, a nie słuchawek. Przez ten sam zestaw gadałem kilka dni wcześniej z Schoopem via skype i nie było żadnego problemu. Nawet sam Schoop mówił, żebym użył tych słuchawek i mikrofonu w AM.

Opublikowano

Show, którego pierwszy raz nie mogłem oglądać na żywo, wypadło przyjemnie. Vercyn wydaje się najlepszym z gości, który może przerwać N!KO i to robił w stylu, który - tym razem - nie irytował mnie ani trochę.

Co do godziny - ponieważ w tą niedzielę wracałem z domu i szedłem do kina, nieco mi przeszkadzała. W innych wypadkach, nie powinno mi to robić różnicy, a skoro frekwencja dopisała , to chyba warto się zastanowić nad taką porą nadawania AM.

Opublikowano
  • Autor

WWE Payback:

1. N!KOholics - 145pkt

2. Funky Chickens - 75pkt

AM Draft (Overall):

1. N!KOholics - 500pkt

2. Funky Chickens - 165pkt

50608915156a3743c1fa34.jpg

Opublikowano

N!KO i heelo... Schoop i Vercyn, dobra ekipa - ale liczę, że będą się pojawiać nowi goście. Vercyn jest OK, ale nie musi występować co tydzień ;)

[a z ciekawości, chętni sami się zgłaszają czy ślecie jakieś zaproszenia? :P]

Pojazd po TNA trochę przegięty, dla mnie to było "nawbijać im po to, by nawbijać - i żeby fani WWE mieli radochę". Rozumiem część argumentów za słabością TNA, ale WWE też ma sporo lipnych momentów[teraz zdarzają się ciekawsze story, ale mamy też nuuuudnego HHHa, a tygodniówki nudzą niesamowicie], a nie pamiętam takiego linczowania produktu Vinca.

...a holics vs chickens nadal ni ziębi, ni grzeje :P

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg