Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Attitude Mówi #125 - Road to WrestleMania 29

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.attitude.pl/gfx/felietony/attmowi5.jpg%20

Wracamy do finału Versusa. Zaczeliśmy na SummerSlam, w zeszłym roku, finiszujemy na zbliżającej się WrestleManii. Najlepiej typowali - Vercyn, mały619 i xero - więc to oni byli gośćmi tego wydania.

Zaczynamy spokojnie, bo i dość nietypow...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-attitude-mowi-125-road-to-wrestlemania-29.html

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Odpowiedzi 30
  • Wyświetleń 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zabieram się za słuchanie!

PS: Osobiście jestem za środą.

Opublikowano
Bardzo przyjemna i rzeczowa audycja Wam wyszła. Miałem swoje typy a zrobiliście mi mały mętlik w głowie :D Oby więcej takich :)
"Suffering is the result of the game, Victory at the cost of pain"
Opublikowano
Solidne jak zwykle nagranie, świetny pomysł by "stopniować napięcie" typowaniem od najbardziej przewidywalnego pojedynku, no i piękny post show :]
Opublikowano
Vercyn przeszedł na emeryturę w pisaniu newsów?
Opublikowano
  • Autor
Vercyn przeszedł na emeryturę w pisaniu newsów?

Nie. Po prostu zajmuje sie obecnie czyms innym na Atti :wink:

Opublikowano

Audycja godna finału Versusa. Jedno z najlepszych o ile nie najlepsze Attitude Mówi w tym roku do tej pory.

I nawet jest "hidden track" na końcu :-)

Opublikowano
Przewrotne jest to, że ostatni versus wyszedł najlepiej, gdzie było dużo merytorycznej i ciekawej dyskusji. Szkoda, że nie było tak od początku, bo czasem te odcinki musiała ciągnąć jedna osoba. Tak czy inaczej ten odcinek można zaliczyć do najlepszych. :-)

perr.jpg.41cb983493c2258e59a100a019833104.jpg

Opublikowano
Odcinek musiał wyjść dobrze bo w końcu to WM a karta w tym roku prezentuje się na jedną z lepszych w ciągu ostatnich kilku lat. Emocje na pewno będą równie wielkie jak dyskusje przy niektórych walkach.

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

Opublikowano
Panowie bo trochę się nie orientuje z tym środowym "livem" będzie to komentarz do WMki czy tylko takie podsumowanie?;> Co do odcinka rzeczywiście można go polecać;)
Opublikowano
Panowie bo trochę się nie orientuje z tym środowym "livem" będzie to komentarz do WMki czy tylko takie podsumowanie?;> Co do odcinka rzeczywiście można go polecać;)

Będzie to podsumowanie WMki :)

The man with two personalities

6939757594f665b525713a.jpg

Opublikowano

Uważam, że jak robicie "przewidywania" PPV. To każdy z gości powinien dostać swoje "5 minut" przy każdej walce. Kolejność możecie ustalać przed albo w trakcie nagrywania. Bo tak to przechodzi czasem w wolną amerykankę i w to, kto ma głośniejszy mikrofon. Było dość dużo momentów w których ktoś chciał coś powiedzieć ale nie był w stanie przekrzyczeć Vercyna, później poszliście dalej z tematem i osoba już nie wracała do tego co chciała powiedzieć.

PS: N!KO to, że jest dyskusja na temat Fana vs Y2J wcale nie oznacza o "wielkości" tego pojedynku ani o pomyśle na ten pojedynek.

Opublikowano
  • Autor
Uważam, że jak robicie "przewidywania" PPV. To każdy z gości powinien dostać swoje "5 minut" przy każdej walce. Kolejność możecie ustalać przed albo w trakcie nagrywania. Bo tak to przechodzi czasem w wolną amerykankę i w to, kto ma głośniejszy mikrofon. Było dość dużo momentów w których ktoś chciał coś powiedzieć ale nie był w stanie przekrzyczeć Vercyna, później poszliście dalej z tematem i osoba już nie wracała do tego co chciała powiedzieć.

Po latach nagrywania AM, kompletnie się z tym nie zgadzam. Wielokrotnie, ten który wypowiada się ostatni, dodaje coś w rodzaju - "no też tak myślę". Takie opinie są kompletnie zbędne. Jeśli ktoś chciałby dodać, coś kluczowego, to śmiało może się upomnieć. Nie miałem do czynienia z debiutantami.

To samo się tyczy kolejkowania. Co gdybym ustalił przed programem Vercyna na starcie, a ten by wyczerpał temat? Stawiam tych ostatnich w słabym położeniu. Rozumiem, że wstawki pokroju "... no mów", gdy jeden ustępuje drugiemu, mogą być irytujące dla niektórych uszu, ale to zło konieczne, przy większej ilości rozmówców.

PS: N!KO to, że jest dyskusja na temat Fana vs Y2J wcale nie oznacza o "wielkości" tego pojedynku ani o pomyśle na ten pojedynek.

Pominę to, że się nie zgadzam z tym zdaniem - bez znaczenia jakiej walki by dotyczyło - to o ile się nie mylę, nie mówiłem o wielkości tego pojedynku, na podstawie rozmowy na Atti. Zawsze powtarzam, że My, tak naprawdę nie znaczymy nic. O tej walce mówi się naprawdę dużo w USA. Porównując ją momentami, do starcia Honky Tonk Mana z Jake'iem Robertsem (również z WM), kiedy to nikt nie wierzył, że ten pierwszy, będzie w stanie pokonać popularnego "Węża".

Opublikowano

Z fejsa AM:

Pamiętacie, że zapowiadałem Live o WrestleManii? Pamiętacie! Pamiętacie, że mówiłem o środzie? Zapomnijcie ;) WrestleMania to święto fana wrestlingu, więc nie można zwlekać. Live odbędzie się w poniedziałek, o godzinie 20.00 . Dla tych, którzy się nie wyrobią, materiał będzie na Was czekał na kanale YouTube.

The man with two personalities

6939757594f665b525713a.jpg

Opublikowano
Rzadko słucham AM, ale dzięki temu odcinkowi może zacznę częściej. Z czystej ciekawości chciałem dowiedzieć co tam się dzieje w WWE przed największą galą roku i mogłem posłuchać chyba o wszystkich ważnych wydarzeniach, a do tego dyskusja była na dobrym poziomie.