Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Porzucono faceturn Zigglera?, Bo Dallas wywalczył miejsce w

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W kwesti wyglądu na pierwszym miejscu stawiam Summer Rae :)
  • Odpowiedzi 24
  • Wyświetleń 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Żeby Fox miała takie umiejętności, jak piersi... ;)

Skoro Sin Cara jest w Phoenix, to jego powrót i uczestnictwo w RRM jest więcej, niż pewne. Do tego doliczmy kilka "pewnych" powrotów i grono nam się coraz mniej poszerza. Będę jednak zawiedziony, jeśli nie ujrzę dziś/jutro nikogo z trójki Lesnar/Taker/Chris Jericho (z czego ten ostatni najbardziej prawdopodobny, pozostali dwaj to tylko moje życzenia), a pamiętajmy jeszcze, że pod koniec stycznia do federacji miał wrócić Christian.

Co do Zigglera - jeszcze nie tak dawno Panowie dywagowali niezbyt poważnie nad sytuacją, w której Dolph będzie mial zarówno walizkę jak i titleshot na WM. Pomimo opisanej wyżej przez Vercyna plotki wątpię, aby to było realne.

Eliminator z NXT żadnego zaskoczenia nie przyniósł. Wciąż wolę jednak Bo Dallasa od istniejącego już na głównych tygodniówkach Big E Langstona...

Opublikowano
najlepiej bedzie jak RR wygra Orton. On sie do tego najbardziej nadaje zważywszy na to że Ziggler ma walizke.
Opublikowano
WWE postanowiło również zapytać fanów czy chcieliby, aby gwiazdy federacji wzięły udział w innych animowanych produkcjach i w konkretnie jakich: Smurfy, Flinstonowe, Looney Tunes, Justice League, Tom and Jerry i inne.

Każdy z tych pomysłów jest dla mnie durny, ale wrestlerzy w Lidze Sprawiedliwych przebiliby wszystko :twisted:

Na ten moment Dolph jest jednym z najpoważniejszych kandydatów do zwycięstwa w dzisiejszym 30-osobowym pojedynku.

Wiem, że różne rzeczy są zostawiane na ostatnią chwilę, ale żeby w dzień gali nie mieć pewności co do zwycięzcy RRM?...

Poza tym - Alicia chyba po raz pierwszy w karierze zaplusowała :P

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

Opublikowano
Żeby tak w R matchu pojawili sie John Morrison, Sami Calihan, El Generico
Opublikowano

Wg. Zigglerowi nie potrzebne jest zwycięstwo w RR Matchu.

Co on by zrobił później z walizką?

No chyba żeby przegrał a następnie wykorzystał te pudełko śniadaniowe, wtedy to by miało jakiś sens.

Mimo wszystko, moim faworytem do wygrana RR Matchu jest John Cena, ale to jest zależne od tego czy CM Punk przegra z tą łysą pałą czy nie.

Jeśl iRock wygra, mamy Cene jako zwycięzce RR Matchu.

Jeśli nie, to nie mam pomysłu kto może wygrać.

Ciekawi mnie co zrobią The Shield na RR ;D

Wydaje mi sie, że mimo wszystko zaingerują w jakiś sposób w starcie Punka z Rockiem, niekoneicznie atakując Johnsona.

Mogą go jedynie rozproszyć lub coś... :]

Carlito i Benjamin.

Jestem jak najbardziej na tak!

Chce ich powrotów na stałe, tym bardziej że dla Carlito znalazła by sie od razu robota.

Stajnia Colonów myśle że była by bardzo dobra :]

Przykladowo Primo & Epico(oni po powrocie Carlito odbili by sie od dna, jak Primo gdy Epico zadebiutował) zdobyli by tytuły Tag Team a Carlito US Championship lub IC.

Bo Dallas, może i coś z niego będzie ale z tego co czytałem wiele razy, to ludziom nie przypada do gustu :D

O przyszłość PAC'a nie mamy sie co martwić w WWE, on zadebiutuje po WM ;]

A moim numerem jeden jest i będzie ROSA MENDES ;D

Opublikowano
Kiedy będzie versus z RR?
Opublikowano
  • Autor
Kiedy będzie versus z RR?

Przeczytaj dokładnie news

Opublikowano
Spoko już widzę. Przeważnie był osobny news. Dopisków nie czytam, bo nie mam facebooka.
Opublikowano
Orton na WM24, a oprócz tego Mizanin obronił na WM27 w main evencie.

Orton też "tylko" obronił pas. Pytanie pozostaje więc aktualne: ostatni heel, który zdobył WHC albo WWE title na WM (najlepiej pierwszy raz w karierze).

1005187806541accfacb3d6.jpg