Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

Porzucono faceturn Zigglera?, Bo Dallas wywalczył miejsce w

Vercyn

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Ric Flair nie powrócił do ringu podczas sobotniej gali AJPW z powodu problemów z kolanem. W drużynie z Great Muta został zastąpiony przez syna – Reida. Ric stał jednak w narożniku. Wcześniej Nature Boy został zabrany do pokoju lekarskiego, gdzie po szybkim badaniu lekarz zabronił mu brać udział w walce. Ric j...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-porzucono-faceturn-zigglera-bo-dallas.html
https://forum.wrestling.pl/topic/32030-porzucono-faceturn-zigglera-bo-dallas-wywalczy%C5%82-miejsce-w/

• Odpowiedzi 24
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wow, nie wiedziałem, że Fox ma aż takie... atuty ;) Generalnie hypujesz mi dajesz Vercyn RR - uwielbiam tą walkę, nie mogę się doczekać jutra :)

Jerry Lawler prowadzący panel dotyczący Montreal Screwjobu... To dopiero musiało być żenujące widowisko. Mam nadzieję, że na końcu nie kazał "zdradzieckiemu" Hitmanowi całować po stopach "bogu ducha winnego" Michaelsa. :roll: Mimo wszystko - chciałbym zobaczyć jak to wyglądało. Vince wiedział kogo tam posłać.

Fox awansowała w moim rankingu div! :D

Fajnie, że to Bo Dallas wygrał. Od dawna jest w ścisłej czołówce NXT i miło będzie zobaczyć kolejnego młodego zdolnego w głównym rosterze.

Ziggler jako heell jest bardzo dobry, a face'ów jest aż za dużo, przecież i Miz i Del Rio ostatnio stali się dobrzy, więc bez ZigZaca i Punka nie byłoby już praktycznie heelli z najwyższej półki.

Ten polak w tryoucie to z jednej strony fajnie, ale z drugiej to on nie ma ani wyglądu, ani niczym się nie wyróżnia, nawet ring namem... Jest wysoki i to jego jedyny atut, bo z tego co widziałem na youtubie, to ring skill nie jest jakiś nadzwyczajny. Niech trenuje, podpakuje trochę i znajdzie swój styl, wtedy może spróbować.

Dla mnie nie ma faworyta w RR meczu, Ziggler? Przecież ma walizkę, więc po co mu wygrana w RR matchu, nawet nie mają pomysłu co zrobić z walizką. Cena? Od 10 lat jest za każdym razem jednym z faworytów, więc kto wie. Może ktoś ciekawy się pojawi jako niespodzianka, może Jericho, może Batista, Brock raczej nie, ktoś pisał, że może Goldberg, ale na to szans nie ma, ja chciałbym Undertakera, ale pewnie też nie jest gotowy... Nie wiem, nie wiem... Oby nie Sheamus, może Orton? Tak, Orton.

Boze Alicia Fox nr 1!!!

Bardzo chcialbym zeby w RR Matchu pojawil sie Carlito i Shelton, zawsze fajnie poogladac stare twarze.

Mysle ze powinnien wygrac Ziggler bo mu sie to bardzo przyda i juz na stale bedzie mogl byc w Main Eventach, kto wie moze na Wrestlemanii zostanie Undespuited Champion of the World jak Chris Jericho :)

Ludzie, bez przesady :P To, że pokazała cycki nie znaczy od razu, że jest ładniejsza :D I tak Paige była, jest i będzie numerem 1 przynajmniej dla mnie :)

Ciekawe, jaką scenę kręcili, że Jericho tak wygląda :twisted:

To, że pokazała cycki nie znaczy od razu, że jest ładniejsza

Jak to nie?!!! :P A tak na poważnie, to wydawało mi się, że ona ma mniejsze piersi. :wink: Poza tym ładne fotki. A co numeru jeden, to od lat niekwestionowanym liderem jest Vickie. :twisted:

RR 2012 - Sheamus ryl ? ryl?

RR 2011 - Alberto Del Rio ryl? ryl?

RR 2010 - Edge i to jest właśnie magia RR nikt się go nie spodziewał wpada do ringu i wygrywa.

RR 2009 - Orton wtedy należała mu się ta wygrana teraz nie ma szans.

RR 2008 - Cena raz tam mu można dać zwycięstwo , ale wtedy jego zwycięstwo było + bo było to niespodziewane wejście.

RR 2007 - Undertaker

RR 2006 - Mysterio

RR 2005 - Batista

I teraz powiedźcie mi dlaczego ma znowu wygrać Orton , Cena , Taker , Batista czy nawet Rey skoro wygrali już a RR ma na celu promowanie słabszych gwiazd które nie mają na ogół szansy do dostanie się na ppv.

I na szczęście teraz Santino ma kontuzje więc na pewno nie będzie tak jak na RR 2011.

• Urządzenie:  Windows

Jeżeli Ziggler wygra RR, to będzie... ciekawie. Bez sensu, ale ciekawie. Niektórzy zastanawiali się, jak to będzie, jeżeli na WM odbędzie się MitB i równolegle będę funkcjonowały dwie niebieskie walizki, a tutaj mamy inną sytuację, której nikt wcześniej nie przewidział. Jeden wrestler i dwa title shoty.

Co się stanie z walizką? Zostanie Zigglerowi odebrana? Teoretycznie to możliwe, bo wyjdzie Vickie Guerrero i powoła się na jakieś "reguły MitB", które mówią, że w razie wywalczenia innego shota, shot za walizkę automatycznie traci ważność. W stratę walizki na rzecz innego wrestlera jakoś nie wierzę, bo jaki sens miałaby porażka pretendenta do pasa w okresie RTWM?

... ah, to Ziggler, zapomniałem... :)

I teraz uwaga, scenariusz bardzo mało prawdopodobny, ale za to bez sensu, jak cała kariera Zigglera w 2012. Mianowicie, przypominam sobie feud z Jericho - porażkę na Summerslam i zwycięstwo dzień później na Raw. Nie jest więc do końca wykluczone, że Ziggler przegra z Alberto na WM, po czym w cudowny sprawa walizki (której - jeżeli nie straci - nie powinien nosić po zwycięstwie w RR) powróci i to ona da mu ostateczne zwycięstwo.

Dlaczego piszę, że to prawie niemożliwe? Ano dlatego, że to właśnie bez sensu. Zwycięstwo na WM wzmocni pozycję Alberto, ale zarazem osłabi pozycję Zigglera, co w kontekście jego przyszłego zwycięstwa jest... bez sensu. Z drugiej strony, czy nie tak właśnie jest prowadzona postać Zigglera teraz? Że jest pretendentem do pasa, a mimo to wszystko przegrywa?

Gdyby ta walka miała być main eventem, szanse na zwycięstwo Zigglera naprawdę byłyby niewielkie, bo wtedy WM zamykałby obrazek triumfującego heela (ostatni raz zdarzyło się to 12 lat temu, gdy Austin pokonał Rocka). Jednak w obliczu takich walk jak Rock/Cena czy Lesnar/HHH możliwe, że walka o WHC znów będzie openerem. A wtedy to wszystko jedno... :) Ziggler raczej wygra.

I od razu napiszę odpowiedź na argument, że porażka (raz jeszcze podkreślam, że moim zdaniem praktycznie niemożliwa, jakby ktoś zapomniał...) zniszczyłaby "moment Zigglera". Otóż, nie można mieć "momentu" na gali, na której są już inne, znacznie większe "momenty". Bo co to jest "moment"? "Moment" to wydarzenie, które definiuje galę, które nasuwa nam się jako pierwsze, gdy ją wspominamy. Np. pamiętamy, że na WM 18 Hogan walczył z Rockiem, ale już niekoniecznie, że Jericho bronił wtedy Undisputed title (zresztą on sam o tym pisał - odsyłam do tego rozdziału na Attitude). Tak samo będzie teraz. Tegoroczna WM zostanie zdominowana przez Rock/Cena II.

Chyba N!KO pisał, że najlepiej dla Zigglera byłoby, gdyby zdobył tytuł (mowa była o wykorzystaniu walizki, ale na jedno wychodzi) na jakiejś mniejszej gali, a ja się z tym zgadzam. WM tworzy legendy, to prawda, ale nikt nie staje się legendą po zdobyciu pasa w openerze na gali, którą ludzie kupili, żeby obejrzeć inne walki.

Swoją drogą, kiedy po raz ostatni heel zdobył WHC albo WWE title na WM? Pytam, bo nie pamiętam, a nie dlatego, że jest w tym ukryta jakaś sugestia... Albo idźmy dalej, kiedy po raz ostatni heel zdobył SWOJE PIERWSZE złoto na WM? Wiem, że Ziggler miał już pas, ale trudno powiedzieć, że go zdobył i że jest to jakiś moment, na którym opiera się jego kariera (dlatego wciąż wszyscy postrzegamy go jako przyszłego mistrza, a nie byłego mistrza, który ma odzyskać pas).

Swoją drogą, kiedy po raz ostatni heel zdobył WHC albo WWE title na WM?

Orton na WM24, a oprócz tego Mizanin obronił na WM27 w main evencie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Najnowsze posty

• Grins
      A no głupia dość decyzja można było z organizować ten event szybciej jakoś 18 stycznia czy coś, ogólnie widziałem przewidywania bukmacherów jeśli chodzi o Royal Rumble kobiecy RR Match wygląda fatalnie jeśli chodzi o zwyciężczynie ma to być niby Becky albo Rhea... nie brzmi to zbyt optymistycznie. 
    • Attitude
      Za nami kolejny odcinek AEW Dynamite w drodze do World's End. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z tego show. Na otwarcie Kyle Fletcher pokonał Sheltona Benjamina w niebieskiej lidze Continental Classic. Fletcher ma na koncie już sześć punktów w tym turnieju. Link do filmu W ringu pojawił się Hook, który chciał walki z Christianem Cagem. Cage rzeczywiście wyszedł do konfrontacji, ale znienacka Hooka zaatakowali Nick Wayne i Kip Sabian. Na koniec Christian wyprowadził conchairto w rękę Hooka. Link do filmu Adam Cole i Kyle O'Reilly znaleźli się w finałowej dwójce Dynamite Dozen Battle Royal. Zawalczą ze sobą tym samym za tydzień. Link do filmu Swerve Strickland bez większych problemów rozprawił się z Maxem Casterem, a po pojedynku dał mu jeszcze lekcję. Link do filmu Jay White pokonał PAC'a, mimo ingerencji Wheelera Yuty. Po pojedynku White'owi pomogli Orange Cassidy... i Adam Page w odparciu ataku Death Riders. Link do filmu Anna Jay pokonała Penelope Ford. Po starciu doszło do konfrontacji Jay z Mercedes Mone. Anna wyprowadziła cios z liścia mistrzyni TBS. W walce wieczoru Claudio Castagnoli pokonał Brody'ego Kinga w kolejnym pojedynku złotej ligi w Continental Classic. Castagnoli ma na koncie już sześć punktów w turnieju. Link do filmu Na Rampage zobaczymy: * AEW Continental Classic Blue League Match: Mark Briscoe (0 pts) vs. Kazuchika Okada (1 pt) * AEW Continental Classic Blue League Match: Daniel Garcia (1 pt) vs. The Beast Mortos (0 pts) * AEW Continental Classic Gold League Match: Ricochet (0 pts) vs. Komander (0 pts) * The Vendetta (Taya Valkyrie & Deonna Purrazzo) in action Z kolei na Collision zapowiedziano: * Wrestle Dynasty Women's Invitational Tournament: Willow Nightingale vs. Serena Deeb * AEW Continental Classic Blue League Match: Kazuchika Okada vs. Kyle Fletcher * AEW Continental Classic Blue League Match: Daniel Garcia vs. Mark Briscoe * AEW Continental Classic Gold League Match: Komander vs. Darby Allin * Emi Sakura vs. Mina ShirakawaPrzeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • KyRenLo
      Jest i oficjalne potwierdzenie tego, co wrzucałem wcześniej: Tydzień przed Royal Rumble. Średnio mi się to podoba. Becky/Charlotte:
    • MattDevitto
      Jakby co panowie to możecie znaleźć więcej info i odnośniki w oryginalnej wiadomości od WWE https://x.com/WWE/status/1864335491505504382
    • IIL
      Tak powinno być. W razie 'w' zarejestrowałem też maila na przedsprzedaż w Greenhouse. Coś czuję, że bilety na Brukselę rozejdą się w kilka minut... Powodzenia.  
  • Dodaj nową pozycję...