Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Attitude Mówi #115 - #117 - Royal Rumble (Historia - Versus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Komentarz wypadł jak zawsze fajnie i cała gala od razu lepiej wypada z waszym komentarzem. Co do reakcji kilka była fajnych, ale jedno mnie rozwaliło. ''Alfonsi trzymają się razem''. Cisza Vercyna jak wyszedł jego numerek też była śmieszna. Oby więcej takich komentarzy, choć N!KO na koniec chyba wspomniał, że nie jest fanem takich odcinków, a szkoda, bo ja zawsze chętnie wam posłucham.

12658356164fd73b28cd7c3.jpg

• Odpowiedzi 57
  • Wyświetleń 15,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Komentarz spoko ale sorry Vercyn. Czy Ty zawsze musisz się tak wpieprzać? Po co tak gadać że zostało 10 minut do końca gali? Ja nie wiem. Mnie osobiście coś takiego irytuje. Bierz pod uwagę to że inni nie oglądają gali i gapią się co chwilę na czas do końca. To strasznie psuje zabawę. Dobrze że oglądałem całość na żywo niż z waszym komentarzem. Tak samo jak Twoje wyliczanie kto jeszcze nie wszedł do ringu a został zapowiedziany...

Ogólnie takie pomysły są spoko i zawsze miło się tego słucha :D

Opublikowano
Komentarz spoko ale sorry Vercyn. Czy Ty zawsze musisz się tak wpieprzać? Po co tak gadać że zostało 10 minut do końca gali? Ja nie wiem. Mnie osobiście coś takiego irytuje. Bierz pod uwagę to że inni nie oglądają gali i gapią się co chwilę na czas do końca. To strasznie psuje zabawę. Dobrze że oglądałem całość na żywo niż z waszym komentarzem. Tak samo jak Twoje wyliczanie kto jeszcze nie wszedł do ringu a został zapowiedziany...

Pozdrawiam. Czego innego mogłem się spodziewać :twisted:

Opublikowano
To nie miało być złośliwe czy coś. Po prostu to psuje oglądanie. To tak jakbyś powiedział przed końcem RR Matchu kto go wygra. Czy każdemu musi się podobać to że mówisz że do końca zostało 10 minut? Tak samo jak na Money in the bank co Punk walczył. To Ty albo ktoś inny gadał. Że 7 minut do końca i zaraz koniec. No fajnie. Dzięki za miłe oglądanie. POZDRAWIAM ;|
Opublikowano
Mi się bardzo dobrze oglądało razem z waszym komentarzem. Schoopowi polecam jak najszybciej udać się do najbliższego punktu Totolotka.
Opublikowano
Schoopowi polecam jak najszybciej udać się do najbliższego punktu Totolotka.

W jego przypadku można powiedzieć, że trafiło mu się, jak ślepej kurze ziarno :)

Opublikowano
lygrys, who cares?
Opublikowano
lygrys, who cares?

Pewnie lygrys... :twisted:

The man with two personalities

6939757594f665b525713a.jpg

Opublikowano
Nie lubie się powtarzać ale lygrys, who cares?
Opublikowano
  • Autor
na innym forum narzekają na waszą dykcje

Pokaz palcem, bo nie widze tego komentarza :) Poza tym, o kogo glos chodzi, tez nie wiadomo. I w ogole, jaki znowu diss :o

50608915156a3743c1fa34.jpg

Opublikowano
Boże, który skrzywdziłeś Rocka powerbombem, błogosław Vercyna i jego ostatni wpis w temacie z ostrzeżeniami