Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Attitude Mówi #115 - #117 - Royal Rumble (Historia - Versus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zabrakło jednego royal rumble , tzw mini Royal Rumble
  • Odpowiedzi 57
  • Wyświetleń 15,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
Zabrakło jednego royal rumble , tzw mini Royal Rumble

50608915156a3743c1fa34.jpg

Opublikowano
Ja bym powiedział, że to raczej Mały próbuje się załapać na krzywy ryj do Hell No. Hadaszyszka nikt nie zastąpi! :P

Hadaszyszka na pewno nie zastąpiłbym, bo jak widać, niekiedy piszę za krótkie posty, co prowadzi do takich dyskusji jak dzisiejsza :P

Opublikowano
Kolejny ciekawy odcinek, dowiedziałem się paru nowych faktów. Ghost bardzo fajnie współpracował z NIKO, stanowicie zgrany duet. Dzięki
Semper invicta
Opublikowano
  • Autor

http://www.attitude.pl/gfx/felietony/attmowi3.png

Part2 - Versus - 26.01.2013

Link: Attitude Mówi 116

Wracamy do tematu Royal Rumble, tym razem omawiając sprawy bieżące, czyli edycje z 2013. To dobry powód, żeby kontynuować nasz turniej Versus, w którym typować będą xero i Matt2Hott.

”AM Versus” Tournament (Wyniki\Tabela)

Grupa B:

Matt2Hott 4–5 maly619 (WWE Night of Champions)

JeffreyNero 5–7 xero (TNA Bound for Glory)

mały619 4–5 xero (WWE Survivor Series)

Matt2Hott 7–5 JeffreyNero (TNA Final Resolution)

xero – Matt2Hott (WWE Royal Rumble)

JeffreyNero – mały619 (WWE Elimination Chamber)

Tabela:

1. xero – 6pkt (12-9)

2. Matt2Hott – 3pkt (11-10)

3. mały619 – 3pkt (9-9)

4. JeffreyNero – 0pkt (10-14)

Opublikowano
Turniej NXT odbędzie się na FanFest w sobote.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Opublikowano
  • Autor
Turniej NXT odbędzie się na FanFest w sobote.

To była tak świeża informacja, że wczoraj, wiedział o niej tylko Matt i jego Wiki :wink: W sumie inicjatywa fajna, ale raczej faworyt jeden - Bo Dallas. Warto byłoby dać zwycięstwo komuś innemu. Komuś, kto może na tym występie skorzystać. PAC byłby idealny, bo mógłby machnąć kilka spotów - pokazać się - i wylecieć.

Opublikowano

Pierwsze AM jakie wysłuchałem od początku do końca od baaaaaaardzo dawna. Lubię takie powroty do przeszłości, z których można się dowiedzieć wielu ciekawostek (szczególnie chodzi mi o te starsze walki, bo o tych nowych - w przeciwieństwie do prowadzącego - pamiętam :D). Tak chwalicie tego Morrisona na końcu, a zupełnie zapomnieliście o tym co zrobil w ubiegłym roku Kofi Kingston. Toż to jeden z nielicznych przyjemnych momentów podczas tej walki:

http://www.youtube.com/watch?v=Sf2_qTGXWy0

Opublikowano
Tak chwalicie tego Morrisona na końcu, a zupełnie zapomnieliście o tym co zrobil w ubiegłym roku Kofi Kingston. Toż to jeden z nielicznych przyjemnych momentów podczas tej walki

Jak dla mnie wyczyny Morrisona są nieporównywalne. Patrząc na jego akcje a Kingstona - Ghańczyk wypada bledziej.

Opublikowano
Jak dla mnie wyczyny Morrisona są nieporównywalne. Patrząc na jego akcje a Kingstona - Ghańczyk wypada bledziej.

Też tak myślałem, ale jak pytałem niektórych Amerykanów[np. facet od kanału WeAreProWrestling na YT, dobry jest], to wolą spot Kofiego. Dla mnie to niepojęte, ale każdy ma swoje gusta.

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

Opublikowano
Royal Rumble match jako "walka która wszystkich najbardziej interesuje"? Czy ja wiem, dla mnie RRM będzie w tym roku tylko dodatkiem do Punk vs Rock.
Opublikowano

A mnie dla odmiany Punk vs. Rock nie jara za bardzo, chętnie obejrzę, ale nie odczuwam wielkiego hype'u - dużo bardziej, jak co roku, czekam na trzydziestoosobowy Royal Rumble match, który generalnie jest dla mnie chyba najlepszą koncepcją w historii wrs i czekam co roku z niecierpliwością na ostatni weekend stycznia. A co do powyższej rozmowy, dla mnie zawsze Morrison > Kingston, w każdym calu, ze spotami włącznie.

Fajnie wyszło to AM, nie wiem, czy to wina później pory (słuchałem po północy) czy czegoś innego, ale parokrotnie strasznie rozwaliły mnie teksty Matta, po których po prostu zacząłem się śmiać na głos. Dobra robota.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

11985408557829e91eb351.jpg

Opublikowano
  • Autor

http://www.attitude.pl/gfx/felietony/attmowi3.png

Part3 - Reakcje Live - 28.01.2013

Finał "triple-packu" Royal Rumble, to reakcje, które nagraliśmy poczas seansu - zgodnie z Waszymi głosami w ankiecie. Oczywiście, najciekawiej było podczas 30-osobowej walki, ale to nie powinno być żadnym zaskoczeniem. Synchronizacja dźwieku z show, będzie zapowiedziana podczas nagrania.

Link: Attitude Mówi 117

”AM Versus” Tournament (Wyniki\Tabela)

Grupa B:

Matt2Hott 4–5 maly619 (WWE Night of Champions)

JeffreyNero 5–7 xero (TNA Bound for Glory)

mały619 4–5 xero (WWE Survivor Series)

Matt2Hott 7–5 JeffreyNero (TNA Final Resolution)

xero 5–2 Matt2Hott (WWE Royal Rumble)

JeffreyNero – mały619 (WWE Elimination Chamber)

Tabela:

1. xero – 9pkt (17-11) - awans do finału przed WrestleMania

2. mały619 – 3pkt (9-9)

3. Matt2Hott – 3pkt (13-15)

4. JeffreyNero – 0pkt (10-14)

Opublikowano
Kanał na którym oglądaliśmy Royal Rumble to DSR.XviD-XWT, bo N!KO o tym nie wspomniał. :twisted:
Opublikowano
Jak Schoop powiedział numer 19 to padłem ze śmiechu wiedząc co się będzie działo :lol:

48798430952f294e69c1e4.jpg