Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

pw torrents

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tylko ze nic z tego co udostepniam nie jest ode mne ssane, wiec cos jest chyba nie tak...
  • Odpowiedzi 235
  • Wyświetleń 76,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Hmm... spróbuj ściągnąć coś co mało zajmuje, ale ma dużo leecherów, wtedy po ściągnięciu sprawdzisz czy ktoś od Ciebie ssie. Jeżeli nie to może coś w ustawieniach pozmieniałeś. :)

15974308365193fac7b7921.jpg

Opublikowano
Najczęściej ludziska zasysają PPV's made in WWE i TNA, a więc proponowałbym zaciągnąć np. JD (chociaż teraz, to pewnie sporo osób, które miały zaciągnąć, to już zaciągnęły) i wtedy zobaczyć.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Opublikowano
A ja proponuje poczekac do wtorku i z rana zapuscic sobie swiezutkiego RAWa.. Wtedy sprawdzisz i dowiesz sie wszystkiego :)
Opublikowano
Tylko czy nie zostane wyrzucony bo ratio mam onizej 0.5...
Opublikowano
Tego nie wie nikt, wszystko zależy od panów z PWT ;). Ale co to za problem wyrobić sobie ratio? Zobacz co ściąga najwięcej osób, ściągnij to i później wysyłaj.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Opublikowano
hm.. wlasnie, wszystko zalezy od administracji.. bo np. z Polish Trackera wyrzucali mnie chyba 5 miesięcy, az dzisiaj przyszedl ten dlugo oczekiwany moment :)
Opublikowano
U mnie wlasnie nie chce wysylac, a jesliwysyla to predkosc ciagle sie zmienia od 6 do 1KB/s
Opublikowano
To jest łączny upload? Jeżeli ja wysyłam 10 rzeczy i każdy po 6 kb/s, to jest nieźle. W kazdym razie my Ci chyba nie możemy pomóc, zgłoś to administratorowi.

Opublikowano
ok, jeszcze bede probowal
Opublikowano
Możesz też wykorzystać walki, które wrzuca na forum RazorR (rzecz jasna tylko te, które są ściągnięte z PWT). Wystarczy, że ściągniesz i wrzucisz do folderu, w którym trzymasz stuff z PWT. Potem ściągasz ze strony plik *.torrent i włączasz go go. Zamiast ściągać zaczyna wysyłać. Ot cała filozofia.

Opublikowano
dokladnie, to jest dobra metoda i skuteczna co wazniejsze.

14412508044c725aa0e19e.gif

Opublikowano
I w ogole nie traci się ratio, bo nie są ściągane z torrenta.

Opublikowano

XWT :

2006-05-29 - Registrations Re-Opening For 24 Hours ONLY!

We have decided to open Registrations for 24 Hours on June 10th. Please be aware that we will NOT be Re-Opening Registrations after this date for a very long time, so if you want to join XWT, Remember that date!

164305289646824b56733d3.gif

Opublikowano
Registrations Are Closed - To Request For An Invite Please Visit Our Forum!

To co cwaniaki? Któryś mnie zaprosi ;)? Byłbym wdzięczny :P.