Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

pw torrents

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
widzisz dla ludzi problemem jest rejstracja na torrentleech biorac pod uwage ze jest to na zaproszenia. jak juz mamy do czynienia ze stronami torrentowymi niewrestlingowymi to duzo lepsze jest scenetorrents gdzie jako pierwsze pojawiaja sie gale (jezeli chodzi o torrenty), ale tylko wwe. FTN rowniez ma gale wrestlingowe ale tam jest ciezko ratio utrzymac

14412508044c725aa0e19e.gif

• Odpowiedzi 235
  • Wyświetleń 76,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Jesli bylby ktos tak dobry to prosze o zaproszenie na PWT. Po trzech dniach sciagania usuneli mi konto mimo ze moje ratio z kazdym dniem roslo i miałem juz ok 0,4.
Opublikowano
  • Autor

129287286446c8a666924a3.jpg

Opublikowano

Boje się AX że jak cie zbanowali to kolejnego konta tam nie dasz rady utworzyc. Obowiazuje tam ban na IP anie na passkey. Pozostała by ci tylko zmiana proxy w przeglądarce i ściaganie w azerusie przez to proxy. Ale wtedy będzie ci wolnniej sciagać.

Dzieki evertonian za kolejna stronke do kolekcji. Ale i tak myśle że najlepiej ściągać gale z tego działu http://forum.attitude.pl/viewforum.php?f=67

Ostatnio Raw został wrzucony na EgoShare, który nie ma żadnych limitów. Więc jak ktoś może poczekać i ma słabą wysyłke to jest to dla niego najlepsze rozwiązanie.

Tak naprawde na tych stronkach z ratio tylko gale są szybko wrzucane, jeśli chodzi o dokumenty czy reportaże to wszystko można znalezć w dziale który podałem wyżej.

Edytowane przez raffal

czy Eugen mógłby przejsc hell turn
Opublikowano
  • Autor
Ale i tak myśle że najlepiej ściągać gale z tego działu http://forum.attitude.pl/viewforum.php?f=67

tylko ze na torrentach sa najszybciej i z reguly w duzo wyzszej jakosci niz nsv czy wmv :)

129287286446c8a666924a3.jpg

Opublikowano
Ja wiem WWE.Raw.05.22.06.XviD-MDE 567.68 MB była dostępna o 03:32:19 na xtremewrestlingtorrents a na naszym forum o 12:04 więc ja myśle że bardzo szybko. Do tego żeby zapuścić Torrenta trzeba by czekać do 4 ranu lub wstać o tej porze. A tak to przychodzisz sobie ze szkoły i zapuszczasz o 14 i masz bardzo szybko. Bo nie ma limitu jak na rapidshare i nie musisz mysleć żeby to wyseedować. Do tego dział jest ogólno dostępny.
Opublikowano
A powiedzcie mi, jakie macie prędkości przy ściąganiu torrentów, bo ja mam strasznie lipne (2-5 Kb.s)

20726886454675b1540758e.jpg

Opublikowano

Tiger a próbowałeś w nocy. Dużo sieci blokuje w dzień P2P. Chociaż jak jest 300seedów to i tak powinno polecieć maksimum łącza.

Może nawet byc tak że w nocy ci prędkość przyśpiesza. I masz 2 razy szybsze łacze. W UPC tak nie ma , ale w aster już tak , no i w wielu osiedlówkach.

No i jak będziesz próbował to poczekaj przynajmniej tak do 1 w nocy.

Edytowane przez raffal

Opublikowano
W nocy jeszcze nie próbowałem. Może w tedy będzie jakoś lepiej. Dzięki za tą informacje, napewno spróbuje :)

20726886454675b1540758e.jpg

Opublikowano
Amoze mnie ktos zaprosic do XWT albo FCZ??
Opublikowano
tylko musisz podać adres poczty. Bo tak na przez PW się nie da.
Opublikowano
Opublikowano
polecało zaproszenie
Opublikowano

ja tez by chcial takie zaproszenie do XWT albo FCZ:

bartoss2@yahoo.com :-)

1629984090433e8550b98de.jpg

Opublikowano
Dzieki bardzo za zaproszenie