Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. Mr_Hardy
    Mr_Hardy odpowiedział(a) na IIL temat w Ogłoszenia
    Takie małe ważne info co do osadzania linków z VK. VK zmienia domenę z .com na .ru
  2. Attitude
    Attitude opublikował(a) temat w Rezultaty
    Nazwa gali:WWE Main Event #720 Data:13.07.2026 Typ:Online Stream Lokalizacja:Dallas, Texas, USA Arena:American Airlines Arena Format:Taped Data emisji:16.07.2026 Platforma:YouTube.com Komentarz:Blake Howard & Vic Joseph Official video: Karta: Wyniki: Spoiler Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
  3. Attitude
    Attitude opublikował(a) temat w Rezultaty
    Nazwa gali:CMLL Mercoiles Arena Mexico Data:15.07.2026 Typ:Event Lokalizacja:Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena:Arena Mexico Karta: Wyniki: Spoiler Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
  4. LionTamer
    Tylko czym on ma tu skontrować, to że na ALL OUT będą mecze w pytę to wiadomo ale wiemy o tym że na dablju przyjdzie więcej ludzi niezależnie jak potężną kartę AEW na ALL OUT da, zwłaszcza jak zapowiedzą na ten event takiego Jasia Cenę czy o zgrozo Rocka lub Romualda (bo CM Punk na pewno się tam pojawi) a to już niestety da boosta do sprzedaży biletów i WWE jak pokazało zeszłoroczne Elimination Chamber jest do tak taniego chwytu zdolne.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Biforek i afterek w obiektywie + bonus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Stylu - mina partyzanta gwałciciela :twisted:
The man with two personalities

6939757594f665b525713a.jpg

• Odpowiedzi 20
  • Wyświetleń 5,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kurcze Hammer... Szczerze to ja sam nie zapamiętałem wszystkich. Ale postaram się choć częściowo pomóc:

Na dole od lewej klęczą kolejno: Brejver, Streetovs, SCHOOP FUNKY CHICKEN (chyba) i VebVe (chyba)

W górnym rzędzie od lewej: Koper, PrzemkO, Vercyn, czterech kolesi dalej zapomniałem (liczę, że się dopiszą), dalej w czarnej bluzie -Raven-, obok w zielonej koszulce Maxi, dalej Bonkol, N!KO, Princess, a za niej wychyla się nieznany mi kolega...

Dzięki bardzo, jak widać można kogoś kompetentnego o coś poprosić :wink:

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

11985408557829e91eb351.jpg

Opublikowano
Widać że na niektórych fotkach Voice of the Attitude jest zdenerwowany faktem że jest w cieniu Kurczakomena który paraduje niczym Hulk Hogan przebrany za klauna :P
Opublikowano

Świetna, kolejna fotorelacja, Ghost. Aż się łezka w oku kręci, jak się ogląda fotki i pomyśli, że kolejny zlot pewnie dopiero za ładne kilka miechów :( (jednak najlepsze - bo największe - Zloty, wypalają przy okazji przyjazdu WWE)

zaczełam troszke czytac o wrestlingu i to dzieki komu?poznałam 3 super fanow w pociagu 13.04.12 wracajacych własnie z tego zlotu pozdrawiam goraco meze nastepnym razem pojade z wami na zlot

Cała przyjemność po naszej stronie. Przynajmniej podróż minęła weselej, a jeżeli na dokładkę uda Ci się wkręcić we wrestling i załapać na kolejny Zlot, to tylko dodatkowy plus :wink:

ahahahahhah ze spotkania wracałam szybko niestety nie było miło ale jeden plus ze mam jakies nowe zainteresowanie dzieki Wam chłopaki

Szkoda, że tak wyszło :sad: Ale z drugiej strony... przynajmniej nie będziesz sobie pluła w brodę, że nie spróbowałaś. No i nie będziesz traciła czasu na nierokującą, internetową znajomość :wink: Lepiej przekonać się po 4 miechach, niż po roku czy dwóch (szkoda czasu po prostu).

Poza tym - lojalnie ostrzegaliśmy, że po poznaniu naszej trójki, żaden facet nie wyda Ci się już taki superowy :lol:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Opublikowano
Raven na ostatnim zdjęciu wygląda jak chinczyk lol
Opublikowano
Raven na ostatnim zdjęciu wygląda jak chinczyk lol

Raven nie "wygląda jak Chinczyk", tylko jest Chinczykiem i to rodowitym, tak więc Ameryki nie odkryłeś (a myślisz, że czemu nie popował Beth Phoenix w Gdańsku? :twisted: ). Gdybyś jeździł na Zloty to byś wiedział, że gość szama wyłącznie ryż i zamiast browarów łoji sake, tak z sentymentu do swojego kraju :twisted:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg