Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. Attitude
    Attitude opublikował(a) temat w Rezultaty
    Nazwa gali:WWE Summer Tour 2026 Data:16.07.2026 Typ:House Show Lokalizacja:Allentown, Pennsylvania, USA Arena:PPL Center Karta: Wyniki: Spoiler Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
  2. Attitude
    Nazwa gali:CMLL Jueves Arena Puebla Data:16.07.2026 Typ:Event Lokalizacja:Heroica Puebla de Zaragoza, Puebla, Meksyk Arena:Arena Puebla Karta: Wyniki: Spoiler Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
  3. Mr_Hardy
    Mr_Hardy odpowiedział(a) na IIL temat w Ogłoszenia
    Takie małe ważne info co do osadzania linków z VK. VK zmienia domenę z .com na .ru
  4. Attitude
    Nazwa gali:WWE Main Event #720 Data:13.07.2026 Typ:Online Stream Lokalizacja:Dallas, Texas, USA Arena:American Airlines Arena Format:Taped Data emisji:16.07.2026 Platforma:YouTube.com Komentarz:Blake Howard & Vic Joseph Official video: Karta: Wyniki: Spoiler Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Biforek i afterek w obiektywie + bonus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Biforek i afterek w obiektywie + bonus

Autor : Ghostwriter

Kusiło mnie, żeby dać tytuł „Kurczak w obiektywie” - gdyż to właśnie Schoop zdominował ten zlot Attitude. Ludzie chcieli mieć z nim zdjęcia, chcieli z nim gadać i go słuchać, a inni - po prostu go zgwałcić. Postawiłem jednak na standardowy tytuł, żeby nam Schoop zanadto nie obrósł w piórka. Oto ekskluzywne fotki ze zlotu spoza Ergo Areny, na których (uwaga!) możemy zobaczyć Chickena na backsteagu. I to bez kostiumu!

http://www.attitude.pl/gfx/felietony/gdansk2012/zlotq.jpg

Karteczka z napisem „YES” została skserowana i wręczona przez Maxiego każdemu forumowiczowi. W Ergo Arenie oczywiście nie raz je wykorzystaliśmy.

http://www.attitude.pl/gfx/felietony/gdansk2012/zlot1.jpg

Schoop vs. VebVe czy VebVe vs. Schoop? Znajdź trzy różnice między oboma panami.

http://www.attitude.pl/gfx/felietony/gdansk2012/zlot2.jpg

Grupowa fotka w ogródku przy Wolnej Chacie; gdy je...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/biforek-i-afterek-w-obiektywie-bonus.html

14453752125651e0a536c69.jpg

• Odpowiedzi 20
  • Wyświetleń 5,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ghostwriter, znów pojawia się jakiś błąd: "FindTemplate: file biforek-i-afterek-w-obiektywie-bonus.tpl does not exist anywhere in ./"
Opublikowano
  • Autor
Podobno za jakiś czas zacznie działać.

Opublikowano
Czy istniałaby szansa na dodanie wzmianki w zdjęciu grupowym, kto jest kto? Myślę, że ułatwiłoby to identyfikację nie tylko mnie.
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

11985408557829e91eb351.jpg

Opublikowano

z policji jesteś?

Wpadnij na następny zlot to wszystkich poznasz

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

Opublikowano

Własnie teraz dotarło do mnie że ja i Schoop siedzieliśmy obok siebie.

Przypadek?

Nie sądzę!

Opublikowano
z policji jesteś?

Wpadnij na następny zlot to wszystkich poznasz

Z ABW. Pytam się ładnie, bo szaremu użytkownikowi na niewiele może być zdatna taka fotorelacja, jeśli nie wie kto jest kim.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

11985408557829e91eb351.jpg

Opublikowano
Świetne foty, widać że było pozytywnie;d

15748232154f441789616de.jpg

Opublikowano
swietny artykuł i swietne zdjecia i zaczełam troszke czytac o wrestlingu i to dzieki komu?poznałam 3 super fanow w pociagu 13.04.12 wracajacych własnie z tego zlotu pozdrawiam goraco meze nastepnym razem pojade z wami na zlot
Opublikowano
  • Autor
swietny artykuł i swietne zdjecia i zaczełam troszke czytac o wrestlingu i to dzieki komu?poznałam 3 super fanow w pociagu 13.04.12 wracajacych własnie z tego zlotu pozdrawiam goraco meze nastepnym razem pojade z wami na zlot

Siemasz Ewa! Dzięki wielkie! Trzymamy za słowo! Rejestruj się na forum! Mamy nadzieje, że Twoje spotkanie się udało. Jakby co - to wytłumaczymy ci co i jak z tym wrestlingiem, gdzie oglądać itd.

Z ABW. Pytam się ładnie, bo szaremu użytkownikowi na niewiele może być zdatna taka fotorelacja, jeśli nie wie kto jest kim.

Kurcze Hammer... Szczerze to ja sam nie zapamiętałem wszystkich. Ale postaram się choć częściowo pomóc:

Na dole od lewej klęczą kolejno: Brejver, Streetovs, SCHOOP FUNKY CHICKEN (chyba) i VebVe (chyba)

W górnym rzędzie od lewej: Koper, PrzemkO, Vercyn, czterech kolesi dalej zapomniałem (liczę, że się dopiszą), dalej w czarnej bluzie -Raven-, obok w zielonej koszulce Maxi, dalej Bonkol, N!KO, Princess, a za niej wychyla się nieznany mi kolega...

Edytowane przez Ghostwriter

Opublikowano
ahahahahhah ze spotkania wracałam szybko niestety nie było miło ale jeden plus ze mam jakies nowe zainteresowanie dzieki Wam chłopaki
Opublikowano
  • Autor
ahahahahhah ze spotkania wracałam szybko niestety nie było miło ale jeden plus ze mam jakies nowe zainteresowanie dzieki Wam chłopaki

Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. :)

Opublikowano

Hammer napisał/a:

Kurcze Hammer... Szczerze to ja sam nie zapamiętałem wszystkich. Ale postaram się choć częściowo pomóc:

Na dole od lewej klęczą kolejno: Brejver, Streetovs, SCHOOP FUNKY CHICKEN (chyba) i VebVe (chyba)

W górnym rzędzie od lewej: Koper, PrzemkO, Vercyn, czterech kolesi dalej zapomniałem (liczę, że się dopiszą), dalej w czarnej bluzie -Raven-, obok w zielonej koszulce Maxi, dalej Bonkol, N!KO, Princess, a za niej wychyla się nieznany mi kolega...

N!KO kazał się wszystkim przedstawiać i uczył się nicków na pamięć, więc pomoże.

1575893877482df76acc17a.jpg

Opublikowano
N!KO kazał się wszystkim przedstawiać i uczył się nicków na pamięć, więc pomoże.

Tych czterech kolesi to Manieq i jego brat, oraz Kamiloos i Leviathan (?)

Za ksiezniczka stoi Stylu

50608915156a3743c1fa34.jpg