Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Biforek i afterek w obiektywie + bonus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ghostwriter

4

• demku

3

• -Raven-

2

• Schoop

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Kurcze Hammer... Szczerze to ja sam nie zapamiętałem wszystkich. Ale postaram się choć częściowo pomóc:

Na dole od lewej klęczą kolejno: Brejver, Streetovs, SCHOOP FUNKY CHICKEN (chyba) i VebVe (chyba)

W górnym rzędzie od lewej: Koper, PrzemkO, Vercyn, czterech kolesi dalej zapomniałem (liczę, że się dopiszą), dalej w czarnej bluzie -Raven-, obok w zielonej koszulce Maxi, dalej Bonkol, N!KO, Princess, a za niej wychyla się nieznany mi kolega...

Dzięki bardzo, jak widać można kogoś kompetentnego o coś poprosić :wink:

https://forum.wrestling.pl/topic/29632-biforek-i-afterek-w-obiektywie-bonus/page/2/#findComment-285052

• Reputacja:   228
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Windows

Świetna, kolejna fotorelacja, Ghost. Aż się łezka w oku kręci, jak się ogląda fotki i pomyśli, że kolejny zlot pewnie dopiero za ładne kilka miechów :( (jednak najlepsze - bo największe - Zloty, wypalają przy okazji przyjazdu WWE)

zaczełam troszke czytac o wrestlingu i to dzieki komu?poznałam 3 super fanow w pociagu 13.04.12 wracajacych własnie z tego zlotu pozdrawiam goraco meze nastepnym razem pojade z wami na zlot

Cała przyjemność po naszej stronie. Przynajmniej podróż minęła weselej, a jeżeli na dokładkę uda Ci się wkręcić we wrestling i załapać na kolejny Zlot, to tylko dodatkowy plus :wink:

ahahahahhah ze spotkania wracałam szybko niestety nie było miło ale jeden plus ze mam jakies nowe zainteresowanie dzieki Wam chłopaki

Szkoda, że tak wyszło :sad: Ale z drugiej strony... przynajmniej nie będziesz sobie pluła w brodę, że nie spróbowałaś. No i nie będziesz traciła czasu na nierokującą, internetową znajomość :wink: Lepiej przekonać się po 4 miechach, niż po roku czy dwóch (szkoda czasu po prostu).

Poza tym - lojalnie ostrzegaliśmy, że po poznaniu naszej trójki, żaden facet nie wyda Ci się już taki superowy :lol:

https://forum.wrestling.pl/topic/29632-biforek-i-afterek-w-obiektywie-bonus/page/2/#findComment-285069

• Reputacja:   228
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Windows

Raven na ostatnim zdjęciu wygląda jak chinczyk lol

Raven nie "wygląda jak Chinczyk", tylko jest Chinczykiem i to rodowitym, tak więc Ameryki nie odkryłeś (a myślisz, że czemu nie popował Beth Phoenix w Gdańsku? :twisted: ). Gdybyś jeździł na Zloty to byś wiedział, że gość szama wyłącznie ryż i zamiast browarów łoji sake, tak z sentymentu do swojego kraju :twisted:

https://forum.wrestling.pl/topic/29632-biforek-i-afterek-w-obiektywie-bonus/page/2/#findComment-285148