Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Czemu przeniosłeś sie z oglądania WWE na TNA, lub na odwrót?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
więc wszelakie próby zamykania się tylko na jeden fed bo 'jest kul a reszta ssie' jest czystym kretynizmem.

Popieram. Ja osobiście też zabieram się do oglądania TNA co nie znaczy że rezygnuję z WWE. Śledzę posty, korzystam z poleceń typu "od czego zacząć oglądanie" ale na moją "macierzystą" federację nie wypinam sie dupą, bo to że teraz CT ma gorsze patenty, marnują sie dobre opcje na storyline ze względu na politykę "$$$ & Kids" (patrz: Rey w SES) i wiele rzeczy jest nieprzemyślanych (np. Swagger z pasem) to nie znaczy, że w przyszłości (oby) ta sytuacja nie ulegnie zmianie.

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ja tam WWE lubię oglądać, głównie dlatego, że mam tam wielu ulubieńców, ale jednak gdy mam na dysku np. aktualnego Impacta i SD! to bez wahania wybiorę Impacta, ze względu na ciekawsze walki i ten chaos, który sprawia, że jest nieprzewidywalnie.
Opublikowano

Na początku oglądałem tylko wwe (no i wcw jak jeszcze istniało) . Potem od kiedy był ten szum z powrotem Hogana zacząłem też oglądać TNA . No i tak zostało do dziś że oglądam to i to , z tym że coraz bardziej mam wrażenie że TNA jest ciekawsze i lepsze pod względem poziomu walk . A w WWE wszystko takie "na siłę"

Owszem w WWE jest więcej gwiazd ale to nie wszystko ;)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w żadnym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.

15526227894b75c90031222.gif