Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Wrestlemania XXVI [spoiler alert]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

To samo można powiedzieć o:

Chavo Guerrero Jr, Zacku Ryderze, Dolphie Zigglerze, Carlito i Primo.

Tymczasem wszyscy gniją na WWE Superstars (choć Dolph i Carlito nie stale). Po prostu push zależy nie tylko od umiejętności, ale też od układów w szatni. Charlie Haas i Gregory Helms też mają skille i gdzie ich to zaprowadziło? Do wylotu. Choć podobno push dla Sheltona dlatego jest stopowany, ponieważ ma słabe mic skille i charyzmę. W TNA na pewno pokazałby coś więcej, choć tam jest takie przepełnienie, że po obejrzeniu pierwszego w życiu Impactu zobaczyłem może 1/3 zawodników.

https://forum.wrestling.pl/topic/19145-wrestlemania-xxvi-spoiler-alert/page/17/#findComment-173260

• Odpowiedzi 446
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

33

• N!KO

26

• LooseCannon

22

• hardy0525

19

Top użytkownicy w tym temacie

No i stało się. Dziś na RAW poznamy 10 uczestnika walki MitB heh Jakieś wątpliwości kto to będzie? :) No to teraz będziemy mieć więcej możliwości rozegrania walki MitB na WM-ce. ALbo CC albo CC albo CC albo Kofi :D Rozkładam szanse na dzień dzisiejszy 75%-25% na CC,ale kto wie moze jednak Kofi? :)

Dziś walka HHH vs Orton hmm powiedzmy ze zaczyna się walką,oklepują się z 5 minut,nagle wbiega Legacy zaczynają klepać Ortona,HHH wykonuje na nich speanbuster(nie wiem czy dobrze napisałem :) ) Orton leży w narożniku,a Legacy poza ringiem,Trypel się cieszy a tu nagle wypada Sheamus i zaczyna go klepać,a gdy będzie chciał zrobić swój finisher odwraca się i RKO :D Sheamus wypada z ringu,publika szaleje, theme song Vince'a zapowiada walkę 2 vs 3 (Orton,HHH vs Sheamus,Legacy) na WM-ce,trójka losserów łapie sie za głowę,HHH wyciaga rękę do Ortona,a ten też mu podaje :D no i czas się obudzić :(

https://forum.wrestling.pl/topic/19145-wrestlemania-xxvi-spoiler-alert/page/17/#findComment-173307

Orton leży w narożniku,a Legacy poza ringiem,Trypel się cieszy a tu nagle wypada Sheamus i zaczyna go klepać,a gdy będzie chciał zrobić swój finisher odwraca się i RKO Sheamus wypada z ringu,publika szaleje, theme song Vince'a zapowiada walkę 2 vs 3 (Orton,HHH vs Sheamus,Legacy) na WM-ce,trójka losserów łapie sie za głowę,HHH wyciaga rękę do Ortona,a ten też mu podaje

Nawet dobry pomysł tylko już jest zapowiedziana walka Sheamus vs Hunter,w ogóle nie wiem jakby teraz mieli się pogodzić nagle po zeszłorocznym feudzie?(RKO na Steph,Punt Kick na Shanie,Hunter demolka chaty Ortona - chyba więcej mówić nie trzeba)

https://forum.wrestling.pl/topic/19145-wrestlemania-xxvi-spoiler-alert/page/17/#findComment-173310

Dziś walka HHH vs Orton hmm powiedzmy ze zaczyna się walką,oklepują się z 5 minut,nagle wbiega Legacy zaczynają klepać Ortona,HHH wykonuje na nich speanbuster(nie wiem czy dobrze napisałem :) ) Orton leży w narożniku,a Legacy poza ringiem,Trypel się cieszy a tu nagle wypada Sheamus i zaczyna go klepać,a gdy będzie chciał zrobić swój finisher odwraca się i RKO :D Sheamus wypada z ringu,publika szaleje, theme song Vince'a zapowiada walkę 2 vs 3 (Orton,HHH vs Sheamus,Legacy) na WM-ce,trójka losserów łapie sie za głowę,HHH wyciaga rękę do Ortona,a ten też mu podaje :D no i czas się obudzić :(

W sumie to nie takie głupie, ale nie sądze, że WWE odważy się, chociaż argument przemawiający za tym jest taki, że dziś (podobno) ma zostać dodana walka Reya z Punkiem. I karta na WM'ke będzie mocno zapchana i dodawanie 8 czy 9 walki byłoby lekkim przegięciem, zważając na to, że będziemy mieć 10cio osobowy MiTB, to jeszcze takie "szlagiery" jak HBK vs. Taker i Edge vs. Y2J, więc ciężko będzie tam upchnąć jeszcze jakieś walki. Chociaż ja i tak wolałbym osobno Handicap Legacy vs. Orton, wtedy zwycięstwo młodych byłoby bardziej wiarygodne niż z "pomocą" Sheamusa.

I nie jest takie bardzo pewne czy to Kofi będzie tym dziesiątym, fakt faktem, że gdyby się zakwalifikował, to w moich oczach byłby pewniakiem do ściągnięcia walizeczki (i ew. wykorzystania jej). Wszyscy tego oczekują a może creative team zrobi nam psikus , i Kofiego wykorzystają inaczej na Wrestlemanii. :P

https://forum.wrestling.pl/topic/19145-wrestlemania-xxvi-spoiler-alert/page/17/#findComment-173321

moze danielson ? wygra to i walka z mizem ? marzenia
https://forum.wrestling.pl/topic/19145-wrestlemania-xxvi-spoiler-alert/page/17/#findComment-173324

Nawet dobry pomysł tylko już jest zapowiedziana walka Sheamus vs Hunter,w ogóle nie wiem jakby teraz mieli się pogodzić nagle po zeszłorocznym feudzie?(RKO na Steph,Punt Kick na Shanie,Hunter demolka chaty Ortona - chyba więcej mówić nie trzeba)

No ale skoro chcą przeprowadzić face turn Vipera,to duzym krokiem byłoby pogodzenie się z HHH. Zresztą pomysł walki HHH,Orton vs Sheamus,Legacy wymyślił LooseCannon(strona 7 tematu o WM-ce) a ja tylko zainspirowany tym pomysłem wymyśliłem sobie takie coś :) Jak napisał Kuba154 jest już dużo walk na WM-ce więc czemu nie? :D No ale na takie rozwiązanie niestety raczej nie wpadną i dziś Legacy przeszkodzi Viperowi i zostanie ogłoszona walka 1 vs 2 Mistrz vs Uczniowie a walka 2 vs 3 naprawdę mogłaby być super ciekawa :) Miałaby duży potencjał w mojej ocenie.

https://forum.wrestling.pl/topic/19145-wrestlemania-xxvi-spoiler-alert/page/17/#findComment-173326

Nic z tego nie będzie.

Walka HHH vs Sheamus musi być single matchem, bo do tego prowadziło promo Trypla na ostatnim RAW.

Sam wspominał o tym jak tylko Cena i Batista wygrywali z nim na wuemce.

Także zapomnijcie szybko o innych rozwiązaniach.

https://forum.wrestling.pl/topic/19145-wrestlemania-xxvi-spoiler-alert/page/17/#findComment-173343

• Urządzenie:  Windows

Do Hall of Fame 27 maja 2010 zostanie dołączony Gorgeous George. W jego imieniu na gali pojawi sie jego byla ... 96 letnia zona Betty Wagner

Zgodnie z moimi wczesniejszymi domniemanymi zapowiedziami .. to co sie dzialo na RAW daje nam powody do jeszcze wiekszej pewnosci, ze Divy dostana swoje 5min w walce na Wrestlemanii. Maryse & Michelle & Layla vs Eve & Kelly & Gail .... nie zdziwie sie jak oba pasy beda na szali. Jesli ktoras z pretendentek do tytulu spinuje Michelle albo Maryse to wygrywa jej pas.

Doczekalismy sie oficjalnej zapowiedzi Orton vs Rhodes vs DiBiase. Randy Orton dostaje lanie co wskazuje na to, ze to on bedzie triumfowal na najwiekszej gali w roku .. ale ja dalej sie trzymam przy swoim.

Mimo zapowiedzi 10 uczestnik Money in the Bank nie zostal ujawniony.

Stu Hart potwierdzony (storyline'owo) w HoF co prawdopodobnie zamyka nam tegoroczna liste.

https://forum.wrestling.pl/topic/19145-wrestlemania-xxvi-spoiler-alert/page/17/#findComment-173385

Hasło tegorocznej Wrestlemani- Vince srew Vince :twisted: przez które trochę się usmiałem podczas ostatniego RAW. Starsi panowie chcą sobie urządzić ostrą rozwałkę, i bardzo proszę. Tylko że przyjmą na siebie po jednym uderzeniu krzesełkiem, może trochę wejdą w publike by pookładac sie pięściami i koniec. Większych cudów się nie spodziewam.

I Viper musi wygrać ze swoimi byłymi podopiecznymi, innej opcji nie widzę.

https://forum.wrestling.pl/topic/19145-wrestlemania-xxvi-spoiler-alert/page/17/#findComment-173440

Ciekawie się to zapowiada, napchanych walk jest od cholery. Wkońcu to Wrestlemania. Liczę na wygraną Ceny, bo Batista powinien dobrego kopa w tyłek dostać, bo myśli że jest fajny i okłada ciągle Dżonego. WHC to wygrana Edga w parę minut po czym wchodzi Christian, wykorzystuje walizke dostaje speara i przegrywa. Do reszty walk się nie wypowiem narazie.
https://forum.wrestling.pl/topic/19145-wrestlemania-xxvi-spoiler-alert/page/17/#findComment-173469

Liczę na wygraną Ceny, bo Batista powinien dobrego kopa w tyłek dostać, bo myśli że jest fajny i okłada ciągle Dżonego.

OMG!Mam nadzieję,że to było w formie "żartu"

Vince vs Bret

Po tej walce nie oczekuje jakiegoś fenomenu,wystarczy mi Sharpshooter na zakończenie :)

Triple H vs Sheamus

Cytując "Triple Triple Triple the H" raczej wygra tą walkę,nie wydaję mi się aby HHH pozwolił "nowincjuszowi" wygrać na WM'ce.Uważam,że będzie to typowy power wrestling z kilkoma akcjami "koronnymi" tak zwanymi signature move'sami po czym Hunter wykona niezawodne pedigree i odliczy rywala.Walka może momentami przynudzać ale raczej jej nie przewinę z sentymentu do The Game'a :)

ShoMiz vs R-Truth&John Morrison

Walka mogłaby być ciekawa,jeżeli Show nie brałby zbyt dużego udziału.A tak znając walki TT WWE(dwóch heeli trzyma face'a po czym ten się uwalnia i dokonuję zmiany)nie będzie za ciekawie,liczę na kilka ciekawych akcji ze strony pretendentów do tytułu.Pasy oczywiście nie zmienią posiadacza

Orton vs Rhodes vs DiBiase

Jestem ciekaw jak to rozegrają,zapewne młode wilki zniszczą Ortona po czym zaczną walkę miedzy sobą,po chwili dołączy się Randy i będzie to już normalny Triple Threat który zwycięży Randy,innej opcji nie widzę(chyba,że byłby to Handicap ale tak nie jest)

Będzie to moja pierwsza Wrestlemania obejrzana podczas śledzenia feudów :)(z wrestlingiem zaczynałem w maju zeszłego roku),tak więc czekam na nią niesamowicie :)

https://forum.wrestling.pl/topic/19145-wrestlemania-xxvi-spoiler-alert/page/17/#findComment-173493

Liczę na wygraną Ceny, bo Batista powinien dobrego kopa w tyłek dostać, bo myśli że jest fajny i okłada ciągle Dżonego.

OMG!Mam nadzieję,że to było w formie "żartu"

Wiesz, wole nawet podobną sytuację z EC, żeby nawet odrazu stracił pas, bo mnie wkurza to:

- Idzie Batista i mówi o pierdolne sobie Bombe i podręcze tego ciote :D, jako heel może i dobrze, ale batista tak jak orton sie nie sprzeda, wręcz na odwrót

Dodam jeszcze że na WM'ce będzie Triple Threat a nie handicap, przynajmniej było takie promo na wczorajszym RAW

https://forum.wrestling.pl/topic/19145-wrestlemania-xxvi-spoiler-alert/page/17/#findComment-173508

Po pierwsze powiem że gala robi się trochę zapchana, jest z tego co obliczyłem 8 walk, dodać jakąś walkę Div, która bez wątpienia się odbędzie, no ale zobaczymy jak to będzie.

A co do samej gali to najbardziej interesuje mnie walka Undertaker vs. HBK, oczywiście wieżę i liczę że będzie 18-0, ale jakoś nie podoba mi się fakt że po WM Taker jest zapowiadany w walkach, a HBK znika, i to mnie martwi, za łatwo i prosto to wygląda, ale jednak nadal wieżę że WWE nie popełni głupiego błędu jakim bez wątpienia jest przerwanie passy, i można chyba śmiało powiedzieć zniszczenie legendy Takera.

Interesuje mnie kto zgarnie walizkę, i jeśli nie będzie to CC, to nie obchodzi mnie co się z nią stanie :D

Kolejna interesująca walka to Edge vs Jericho, liczę że panowie pokażą klasę i stworzą dobre show, a to na pewno potrafią, no i moje ciche marzenie aby CC się wtrącił w tą walkę wygrywając MiTB (nie liczę że wygra pas, no bo nie ma się co oszukiwać nie sązę aby Vince na to pozwolił), i tym samym wmieszał się do póżniejszej walki o WHC.

Kolejne walki jakoś nie specjalnie się prezentują, no bo walce Ceny z Batista nie licze na jakieś fajerwerki, jak będą petardy będzie i tak dobrze xD, HHH vs. Rudy ta walka jest bo HHH musi walczyć na WM, Randy vs. Ted vs. Cody, trochę nie podoba mi się ze to triple match, już wolał bym handicap, a najlepiej jakby to był handicap hhh&randy vs. ted&cody&rudy, no ale niestety (według mnie oczywiście) to zobaczymy na kolejnym RAW.

Walka Vinca z Hitmanem, mimo stypulacji nie porwie, co oczywiście nie dziwi, liczę że będzie sharpshooter (a bedzie na 99%) i tyle :D Swoją drogą Bret szybko ściągnął ten gips na RAW xD

https://forum.wrestling.pl/topic/19145-wrestlemania-xxvi-spoiler-alert/page/17/#findComment-173526

Dodam jeszcze że na WM'ce będzie Triple Threat a nie handicap, przynajmniej było takie promo na wczorajszym RAW

Jeżeli ta uwaga była do mnie to chyba źle zrozumiałeś mój wpis ;)

ale batista tak jak orton sie nie sprzeda, wręcz na odwrót

Co!?Przecież jeszcze nie dawno Randy był czołowym heelem w federacji,grał tą rolę świetnie(chociaż zbytnio grać nie musiał ale to już inna bajka...) i był nieźle wygwizdywany przez publiczności,wszystko się zmieniło w ostatnim czasie i to drastycznie,nagle Orton zaczął dostawać pop w cholerę(co podbudowuję jeszcze feud z Legacy i mini-feud z Sheamusem przed RR).

Wiesz, wole nawet podobną sytuację z EC, żeby nawet odrazu stracił pas, bo mnie wkurza to:

- Idzie Batista i mówi o pierdolne sobie Bombe i podręcze tego ciote , jako heel może i dobrze

No własnie,jako heel to może i dobrze,przecież on musi robić jak najwięcej żeby denerwować ludzi aby stał się heelem pełną gembą(wiem,wiem zbyt często używam tego zwrotu :D ),mimo tego,Batista nadal ma sporą ilość fanów dlatego też "niszczy" Jasia,Reya(jedni z największych face'ów WWE),każdy face który przejdzie heel turn musi często "podpadać" publiczności by ci przestali go cheerować

HHH vs. Rudy ta walka jest bo HHH musi walczyć na WM

A wyobrażasz to sobie inaczej?Jeden z głównych twarzy federacji,zięć Chairmana,jedna z najbardziej lubianych,najlepiej przyciągających ludzi osób tak więc ja sobie WM'ki bez niego nie wyobrażam

Jeżeli ktoś chcę podważyć to zdanie - "jedna z najbardziej lubianych,najlepiej przyciągających ludzi osób" to od razu mówię,że na ostatnim RAW(tam gdzie guest hostem był Criss Angel)jego segment z rudym był w jednym z dwóch momentów kiedy to RAW osiągało największy rating i zapewne zasługą Sheamusa to nie jest :)

https://forum.wrestling.pl/topic/19145-wrestlemania-xxvi-spoiler-alert/page/17/#findComment-173530

hardy0525, jak najbardziej się z tobą zgadzam, ja także nie bardzo widzę WM bez HHH, ale nie podoba mi się to że jego feud z Celtem jest budowany na piasku, i tak naprawdę z żalem to stwierdzam zapycha galę.
https://forum.wrestling.pl/topic/19145-wrestlemania-xxvi-spoiler-alert/page/17/#findComment-173536