Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. BadNewsBarrett
    WWE ▪ Chad Gable opowiedział w rozmowie z KFAN, jak rozmowa z The Undertaker zmieniła jego podejście do wrestlingu po masce versus mask w Meksyku. Gable przyznał, że przez lata nadmiernie analizował każdy detal, aż The Undertaker poradził mu, by traktował wszystko jak prawdziwą walkę i przestał tak dużo myśleć o szczegółach. Ta rada przyszła 13 lat po debiucie Gable’a w WWE i pomogła mu w pełni wykorzystać storyline z Original El Grande Americano. ▪ Michael Cole potwierdził w programie The Sal Licata Show, że walką wieczoru Saturday Night’s Main Event w Madison Square Garden będzie tag team match, w którym CM Punk i Cody Rhodes zmierzą się z Guntherem i Samim Zaynem. Punk i Rhodes zmierzą się o WWE Championship na SummerSlam, a ich tymczasowe partnerstwo budzi kontrowersje. Gunther i Zayn czują się pominięci w walce o tytuł. ▪ JD McDonagh wyjaśnił w wywiadzie dla Inside the Ring, dlaczego nalegał na stypulację No Disqualification w walce z Danhausenem na Saturday Night’s Main Event. McDonagh oskarżył Danhausena o porażenie prądem, kradzież 100 tysięcy dolarów od The Judgment Day i kosztowanie go tytułu Intercontinental Championship. Stwierdził, że zwykła walka nie wystarczy, by wymierzyć należną karę. ▪ Sean Ross Sapp poinformował w programie The Hump, że WWE nie ma obecnie żadnych planów kreatywnych dla Jordynne Grace mimo jej obecności na nagraniach SmackDown. Grace, która ma dopiero 30 lat, od miesięcy rzadko pojawia się na antenie, a nawet jej mecze w Main Event zniknęły z grafiku. Sapp podkreślił, że federacja marnuje czas z utalentowaną zawodniczką. ▪ Harlem Lewis zdobył WWE Evolve Championship, pokonując Aarona Rourke’a w odcinku wyemitowanym 15 lipca 2026. Lewis zakończył pojedynek powerbombem i Jackhammerem, a jego pierwsze panowanie w WWE rozpoczęło się po 119 dniach rządów Rourke’a. Tytułowa zmiana miała miejsce już 19 czerwca, lecz wyemitowano ją z opóźnieniem. Tweet od @WWE AEW▪ Tommaso Ciampa zapowiedział w wywiadzie dla The Undisputed „duże plany” związane z gimmickiem Psycho Killer w AEW. Ciampa, który zdobył TNT Championship w debiucie na Collision 31 stycznia, cieszy się możliwością rozwijania postaci i liczy na specjalny moment na All In w Wembley. Podkreślił, że wiele pomysłów pozostało niewykorzystanych w NXT i teraz ma szansę je zrealizować z pomocą zespołu AEW. Tweet od @AEWpress ▪ Bryan Alvarez ujawnił, że jeszcze kilka dni temu plan zakładał obronę AEW World Championship przez Kenny’ego Omegę przeciwko Kevinowi Knightowi na Redemption. Omega odebrał tytuł MJF-owi na Beach Break, a Knight awansował dzięki sojuszowi z Don Callis Family. Walka miałaby być trzecią szansą Knighta na tytuł w tym roku. ▪ Adam Copeland i Christian Cage ogłosili w nagraniu, że na Dynamite 15 lipca w Bostonie będą bronić AEW Tag Team Titles przeciwko Danielowi Garcii i Wheelerowi Yuta z Death Riders. Para odpowiedziała na atak Dogs and Death Riders z Collision w San Diego, gdzie Cage był nieobecny. Będzie to druga obrona tytułów od Double or Nothing. Tweet od @AEW ▪ Tweet od @AEW ▪ Andrade El Idolo pokonał Jake’a Doyle’a na Dynamite i tym samym zapewnił sobie walkę z Markiem Davisem o AEW National Championship na Redemption. Kenny Omega zmierzy się z Kevinem Knightem o AEW World Championship, a Chris Jericho w gimmicku Painmaker zmierzy się z Tommaso Ciampą. Kyle Fletcher broni AEW International Title przeciwko Bandido w pierwszym starciu tych zawodników. Tweet od @AEW Tweet od @AEW ▪ Na Dynamite 22 lipca Kenny Omega, Will Ospreay i Jon Moxley zmierzą się z Brianem Cage’em, Hechicero i Jake’em Doyle’em z Don Callis Family. Tego samego wieczoru Kevin Knight będzie bronił AEW TNT Championship przeciwko Darby’emu Allinowi w Nashville. ▪ Na Collision 18 lipca, nagrywanym 16 lipca w Bostonie, Hikaru Shida obroni AEW TBS Championship przeciwko Queen Aminacie. Jack Perry zmierzy się z Nickiem Wayne’em, a Tommaso Ciampa wystąpi w singlowej walce. ▪ Alex Marvez stwierdził w podcaście Tony’ego Schiavone, że Tony Khan zasługuje na rozważenie do Wrestling Observer Hall of Fame za stworzenie AEW w ciągu siedmiu lat. Marvez zapowiedział też, że w swoim głosowaniu na nagrody Year End umieści Jona Moxleya jako najbardziej wartościowego zawodnika AEW. ▪ Fightful Select podało, że MJF może otrzymać kilka tygodni przerwy od telewizji po porażce o AEW World Championship, choć nie jest to jeszcze potwierdzone. Zawodnik ma jednak nadal figurować w planach na All In w Wembley 30 sierpnia. Inne ▪ Scott D’Amore ujawnił w rozmowie z Arielem Helwanim, że po odejściu z TNA w 2024 roku skontaktowali się z nim zarówno Tony Khan z AEW, jak i Triple H z WWE. D’Amore podkreślił dobrą relację z Khanem i fakt, że nie zamyka drzwi przed żadną z federacji. ▪ Alexis Lete, była zawodniczka WWE Performance Center i Miss Indiana USA 2020, dołączy do 42. sezonu reality show The Challenge na Paramount+. Lete, która nigdy nie zadebiutowała w NXT, ma nadzieję na tytuł po byciu finalistką Deal or No Deal Island.
  2. vieiraa55
    vieiraa55 odpowiedział(a) na MattDevitto temat w Sondy
    Bruv, czekam na Omega vs Ospreay
  3. vieiraa55
    vieiraa55 odpowiedział(a) na IIL temat w Dyskusje
    Chyba po prostu to że my dorośliśmy i nasza świadomość jak ta branża działa i brakuje tej dziecinnej niewinności kiedy zaczęliśmy się tym interesować
  4. Attitude
    Attitude opublikował(a) temat w Rezultaty
    Nazwa gali:AEW Dynamite #354 Data:15.07.2026 Typ:TV-Show Lokalizacja:Boston, Massachusetts, USA Arena:MGM Music Hall At Fenway Format:Live Platforma:TBS Komentarz:Excalibur, Taz, Tony Schiavone & Don Callis Karta: Wyniki: Spoiler Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogólna

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestlemania XXVI [spoiler alert]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
LegDropik z drugiej liny,za Mattem to zdecydowanie jestem na TAK :) .

Leg drop z drugiej liny w Ladder matchu ?

swoją drogą włożenie do tego pojedynku MVP, Kane'a i właśnie Matta to kompletne nieporozumienia no chyba ze w WWE nie ma już żadnego obiecującego i najważniejsze latającego workera (wcale bym się nie zdziwił)

świetnie ze Evan pokaże się na Wrestlemanii ( chociaż powinien szybko z WWE uciekać już się marnuje od długiego czasu jako jobber a przecież umiejętnościami ustępuje zaledwie paru nazwiskom)

osobiście na czas dzisiejszy mam zamiar obejrzec jedynie ME ale to tylko z sympatii do Jericho, no chyba ze zeczywiscie dojdzie pojedynek CM Punka z reyem.

9118604194b92af51af97c.jpg

• Odpowiedzi 446
  • Wyświetleń 110,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Matt Hardy to bardzo dobry pomysł,on może coś dobrego pokazać jakiś moonsault lub LegDropik z drugiej liny,za Mattem to zdecydowanie jestem na TAK

Stary Leg Drop z drugiej liny w MitB jak dla mnie to taka słaba opcja. Jeżeli juz to powinien pójść w ślady swojego brata i wykonać leg drop z drabiny.

Ogólnie według mnie w tym roku MitB zapowiada się tak średnio. Niby jest kilka osób które mogą zrobic coś ciekawego w tej walce (Christian, Shelton, Evan może Dolph) ale patrząc na mozliwości jakie w tym roku miało WWE do obsadzenia tej walki ( Morisson, R-Truth, Kingston) to mogło by to wygladać o wiele lepiej no ale cóż lepszy rydz niż nic i cieszmy się że mamy tą walke na WM'cę.

19355529494bc0e6f3e8556.gif

Opublikowano

Nie wiem o co chodzi ale na SmackDown Drew zakwalifikował się do MitB z jakimś Aaron Bolo!Wszedł zamiast kogoś czy będzie 9 uczestników?

15215924054bc5b9bcc5078.jpg

Opublikowano

Po pierwsze czepiaj się własnej dupy,a po drugie chodziło mi o ogół,że i z lin i z drabiny może wykonać LegDrop :sad: :sad: :-x :x.Po prostu chodziło mi o to,że wogóle wykona LegDrop. 8),A tak przy okazji to nie chciałem Cię obrazić,więc nie róbmy z tego skandalu.

Edytowane przez Randy Orton

Zapraszam!

Wrestling World Center

by Filipoo666

1971926294c2af3f2757db.jpg

Opublikowano
Po pierwsze czepiaj się własnej dupy,a po drugie chodziło mi o ogół,że i z lin i z drabiny może wykonać LegDrop

Człowieku panuj nad emocjami,jeżeli masz się tak zachowywać to lepiej nie uczestnicz w forum.Nie rozumiem twojego postu,zduna2610 tylko odniósł się do twojej wypowiedzi,w ogóle nie atakując Cię w żadnen sposób,a ty odrazu na niego najeżdżasz...

A pisząc ten tekst wyraźnie zaznaczyłeś,że nie chodziło ci o ogół,tylko o leg drop z drugiej lin

Opublikowano

Nie wiem o co chodzi ale na SmackDown Drew zakwalifikował się do MitB z jakimś Aaron Bolo!Wszedł zamiast kogoś czy będzie 9 uczestników?

Spoilery najbliższego SmackDown

Pan McMahon znowu wymazał porażkę Drewa i nakazał zorganizowanie walki o slot w MiTB i jednocześnie o IC Title z przeciwnikiem wybranym przez Vinca. Wybrał lokalnego jobbera i w ten sposób mamy zwycięzce MiTB (ktoś od teraz uważa inaczej?) oraz pierwszą sytuację, w której występuje tam 9 osób.

Opublikowano
Stary Leg Drop z drugiej liny w MitB jak dla mnie to taka słaba opcja. Jeżeli juz to powinien pójść w ślady swojego brata i wykonać leg drop z drabiny.

No wiesz dla mnie to nie jest słaba opcja,ponieważ na LegDropik z drabinki to ma chyba za słabą formę,ale liczę na jakiś Extreme ze strony Matta :).

Zapraszam!

Wrestling World Center

by Filipoo666

1971926294c2af3f2757db.jpg

Opublikowano
No wiesz dla mnie to nie jest słaba opcja,ponieważ na LegDropik z drabinki to ma chyba za słabą formę,ale liczę na jakiś Extreme ze strony Matta .

No wiesz na taki jednorazowy skok to chyba nie musi mieć formy,rozumiem jakbyś chciał aby latał cała walkę i pokazywał sporo "ekstremy" to wtedy forma odegrałaby rolę ale na jednorazowy skok myślę że formy nie potrzebuje

Opublikowano

Geeez, a więc mamy już raczej pewniaka do zwycięstwa w MITB...

Przez tak chamskie pushowanie (na zasadzie "dostajesz w dupę, ale masz plecy u McMahona, to i wynik się wymaże") powoduje, że czuję coraz większą niechęć do Drew(nianego). I nie jest to niechęć jaką powinienem czuć do heela, ale wkurwienie na bzdurny booking, który tego do bólu przeciętnego wrestlera pcha na chama do main eventów.

No chyba, że Vince postanowi jednak zaskoczyć (tak, w tej chwili byłoby to dla mnie spore zaskoczenie) i wygra jednak Christian, który będzie miał później feud z rozżalonym Szkotem

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Opublikowano

No chyba, że Vince postanowi jednak zaskoczyć (tak, w tej chwili byłoby to dla mnie spore zaskoczenie) i wygra jednak Christian, który będzie miał później feud z rozżalonym Szkotem

A gdzie podziałaby się walizeczka?No chyba że zakładasz,że zwycięzca MitB przegra swój title shoot w co wątpie :)

Chyba że feud opierałby się tu o walizkę,walki o nią i w końcu zakończą ich program i jeden z nich wykorzysta title shoota

Opublikowano
A gdzie podziałaby się walizeczka?No chyba że zakładasz,że zwycięzca MitB przegra swój title shoot w co wątpie :)

Chyba że feud opierałby się tu o walizkę,walki o nią i w końcu zakończą ich program i jeden z nich wykorzysta title shoota

A co ma walizka do feudu, przecież zwycięzca MITB nie musi jej wykorzystać na najbliższym PPV? Jeden Pan będzie wkurwiony na drugiego, że ten ćwiknął mu walizkę sprzed nosa i feud mamy gotowy. Sama walizka zostanie wykorzystana przez zwycięzcę MITB w innym czasie.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Opublikowano
A co ma walizka do feudu, przecież zwycięzca MITB nie musi jej wykorzystać na najbliższym PPV? Jeden Pan będzie wkurwiony na drugiego, że ten ćwiknął mu walizkę sprzed nosa i feud mamy gotowy. Sama walizka zostanie wykorzystana przez zwycięzcę MITB w innym czasie.

A kto powiedział że walizka ma być wykorzystana na najbliższym PPV?Ale skoro ma się odbyć gala o nazwie Money in the Bank to wypadałoby wykorzystać walizkę przed tą galą,no chyba że chcą mieć dwie walizki w federacji(jak dla mnie obłęd).

Opublikowano

Aż dziwię się, że nikt o tym nie wspomniał:

na tapingu SD do karty została dodana walka Rey Mysterio vs CM Punk

czyli możemy spodziewać się na pewno dwóch walk na wysokim poziomie :)

Opublikowano

na tapingu SD do karty została dodana walka Rey Mysterio vs CM Punk

A wiesz może z jaką stypulacją?zwykłą?

Tak więc rzeczywiście będzie kolejna,dobra walka na WM'ce

Martwi mnie jednak fakt że może się w to wmieszać

Straight Edge Society a konkretnie Luke Gallows

czyli możemy spodziewać się na pewno dwóch walk na wysokim poziomie

Jak dla mnie będą trzy dobre walki,nie wiem którą przeoczyłeś,bo ja do tych "dobrych" zaliczyłbym :

HBK vs Undertaker(mniejsza o to,że to już było rok temu...Panowie na pewno dadzą z siebie wszystko)

Edge vs Jericho

Rey Mysterio vs CM Punk

UWAGA! wszystko co jest w spoilerze odnosi się do piątkowego Smacka,więc jeśli ktoś nie chce się "nadziać" radzę nie otwierać żadnego ze spoilerów

@down

Wychodzi na to, że walki midcardowe będą bardzo szybkie gdyż inaczej ciężko będzie się zmieścić w ramach czasowych, wyznaczonych na show.

No i tu jest ten ból,jeżeli walki mają się kończyć tak jak rok temu(Ryj vs JBL)to ja dziękuje bardzo,po co się pchają z taką ilością walk skoro nie mogą tego zmieścić?

Edytowane przez hardy0525

Opublikowano

Co do tego tapingu Smackdown:

Na razie odetchnąłem z ulgą że nie dodano durnej stypulacji Hair vs Mask do walki Punka z Reyem. Nie chcę oglądać ani łysego Dżizasa v2.0, ani konusa bez maski. Zarówno w jednym, jak i drugim przypadku, wyszłoby to na niekorzyść.

A poza tym szykuje się naprawdę intensywna gala. Spora ilość walk, z czego aż 4 mające status prestiżowych, tzn dwa starcia o pasy, HBK-Taker oraz Vince-Bret. MITB też potrzebuje kilkunastu minut aby przerobić wszystkie spoty. Wychodzi na to, że walki midcardowe będą bardzo szybkie gdyż inaczej ciężko będzie się zmieścić w ramach czasowych, wyznaczonych na show.

Zapraszam do mojego diary

WWF 1998: Here comes the crap!

10921402264bd2c1c1cf977.jpg