Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestlemania XXVI [spoiler alert]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Money in the Bank powiekszy sie o 10 czlonka na najblizszym RAW i najpewniej bedzie to Kofi Kingston, ktory moze troche namieszac jesli chodzi o potencjalnych zwyciezcow.

Pojawily sie informacje o kolejnej personie wprowadzonej w tym roku do Hall of Fame. Ma to byc baseballista Bob Uecker, ktory w przeszlosci pojawil sie na dwoch Wrestlemaniach (3 i 4)

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Odpowiedzi 446
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

33

• N!KO

26

• LooseCannon

22

• hardy0525

19

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Money in the Bank powiekszy sie o 10 czlonka na najblizszym RAW i najpewniej bedzie to Kofi Kingston, ktory moze troche namieszac jesli chodzi o potencjalnych zwyciezcow.

Powiem szczerze, że nie wiem czy Kofi dostanie się do walki o walizkę. Już na ostatnim i przed ostatnim Raw miał dostać szansę. Chyba każdy, który pisał post o walce MiTB wspomniał o prawie pewnym Kofim. Jako że markuje już dłuższy czas Kingstonowi bardzo chciał bym, żeby po zakwalifikowaniu się do walki nawet i sięgnął po walizkę. Miejmy nadzieję, że tak się stanie. Nie czarujmy się ale Jamajczyk z Ghany o wiele podniesie poziom tegorocznej potyczki o kontrakt.

• Reputacja:   396

Pojawily sie informacje o kolejnej personie wprowadzonej w tym roku do Hall of Fame. Ma to byc baseballista Bob Uecker, ktory w przeszlosci pojawil sie na dwoch Wrestlemaniach (3 i 4)

Jest na prawdę sporo bardziej zasłużonych osób dla WWF/WWE... Jeszcze trochę to zaczną wprowadzać babcie klozetowe (tzw. pisuardesy :twisted: ), które pucują kible po galach :?

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Jest na prawdę sporo bardziej zasłużonych osób dla WWF/WWE... Jeszcze trochę to zaczną wprowadzać babcie klozetowe (tzw. pisuardesy ), które pucują kible po galach

Słuchaj, a ty myślisz, że łatwo wyczyścić kibelek to stolcu takich gigantów, jak Big Show, Khali czy Kane!! To też jest ciężka praca.

Ja pierdole, może z tego zrobią Royal Rumble na drabinach! 10 chłopa w jednym ringu? Będzie za ciasno, za dużo, niektórzy po przyjęciu jednego, nawet drobnego bumpu będą leżeć do końca walki. 8 osób to był standart, tradycja i wystarczało. Teraz na siłę wrzucają tam wszystkich midcarderów, by mieli coś do roboty na największej glai roku.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

8 osób to był standart, tradycja i wystarczało

Zwłaszcza, że na 5 dotychczasowych walk MitB w dwóch pierwszych występowało 6 zawodników więc zdecydowanie słowo tradycja jest tutaj na miejscu. Inna sprawa, że w pełni się zgadzam - 10 panów to za dużo i będzie trzeba konkretnie zabookować końcówkę by jakoś realistycznie to wyszło.

Ale chyba nie mamy się co tak bać... w końcu zawsze kilka osób odpadnie na całą walkę, a resztę zobaczymy po prostu walczących do ostatniej chwili. Można pisać do tego różne scenariusze. Jak wiemy WWE nie ma żadnych nie przemyślanych akcji/feudów itp. są tylko takie które nam się nie podobają. W sumie, karta nie powala, ale i tak z niecierpliwością czekam na tę największą lub jak ktoś woli, najbardziej wypromowaną gale w roku.

Nie jestem przekonany co do takiej ilości zawodników na MitB. Przecież połowę walki połowa wrestlerów będzie leżeć poza ringiem...

Jeżeli Vince tak bardzo chce w tej walce Drew(no), jakim niewątpliwie jest Szkot, mógł go wstawić do walki zamiast takiego Sydala, który w WWE tak naprawdę nic nie zdziała(W TNA też jobbował, więc ratunku ni ma :f). Prawie pewne jest zwycięstwo Szkota, chyba, że dziesiątym zawodnikiem będzie Jamajczyk z Ghany, Kofi Kingston. Wtedy będzie faworytów trzech - Kapitan Zapałka also known as Christian, Kofi i McIntyre.

Jeśli Zapałka by wygrał, prawie pewnym jest, że albo wpieprzy się do walki Kanadyjczyków i uniemożliwi zwycięstwo Edża, albo walkę o pas przegra. Bo nie ma dla mnie opcji, by Cpt. Charisma paradował z pasem WHC. Vince prawdopodobnie nie wybaczył mu za TNA.

Jeśli wygrał by Dru... nie wiem, kiedy by interweniował i czy by wygrał... Naprawdę. Chociaż, po krótkiej chwili zastanowienia - Jeśli do najbliższego SD! Szkot nie straci pasa IC, nie wygra imo. Jeśli zaś przegra swój pas - mamy murowanego faworyta.

Biorąc pod uwagę zwycięstwo Kingstona... Tak naprawdę nie widzę go w tym roku w MitB. Mam przeczucie, że on się wtrąci w walkę Ortona z Tedem i Rołdsem, jeśli taka będzie. Kim będzie dziesiąty zawodnik? Masters? Henry? Kozlov? Możliwości jest wiele - ale co wybierze Vince?

Yanki bez Sydala ta walka byla by usypiaczem ( chociaz zostaje jescze Shelton )

Na Pewno Bourne nie wygra ale mysle ze pokaze kilka spotow . Moim Faworytem jest

CC.Myśle że juz odcierpial swoje , Czas wkrecic go do Me , a wygranie Walizki to najlepsze rozwiazanie.

15733752564c2c578fdaea8.jpg

Przykro mi, Bourne w WWE nie jest świetny, jest tylko dobry w ringu ; )

I bez niego walka byłaby zjadliwa. Przecież jest jeszcze Shelton, Swagger, Zapałka...

Jasne, że Sydal pokaże pewnie kilka spotów(oby), ale jeśli poza spotami ma przeleżeć walkę poza ringiem, to dziękuję... :neutral:

10 zawodników w MitB matchu czy to jakiś kiepski żart ...? Nie to szara rzeczywistość w wydaniu WWE. Dla mnie dodanie 9 zawodnika to juz był dość duży szok a tu jeszcze chcą 10 dodać... ciekawe. Mam nadziej że końcówka walki będzei jakoś ciekawie rozpisana bo ciężko mi uwierzyć żeby na 10 osób chociaż jedna nie była w stanie przewalić drabiny.

19355529494bc0e6f3e8556.gif

• Reputacja:   396

10 osób w MITB i umiejętności montowania walk a'la WWE = jeden wielki chaos w ringu albo połowa składu leżąca poza ringiem przez 3/4 walki. Dla mnie totalna głupota i brak pomysłów creative teamu na wykorzystanie zawodników (upchnęli ich na siłę w MITB żeby tylko mogli wystąpić na WM'ce).

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Ilość zawodników w MITB mi naprawdę nie przeszkadza, o ile dobrze to zabookują. 10 osób to wystarczająco dużo, aby zapewnić akcję non stop. Czekam na spoty Bourne'a i Benjamina, liczę na coś nieszablonowego. Walka nie będzie długa, ale za to będzie bardzo intensywna. W końcu karta na Wrestlemanię jest naprawdę solidnie zapchana.

Zapraszam do mojego diary

WWF 1998: Here comes the crap!

10921402264bd2c1c1cf977.jpg

Problemem nie jest to, ze jest 10 wrestlerow... Problem nadal tkwi w tym jacy to wrestlerzy. Nie zapominajmy, ze sa tam zawodnicy o bardzo niskim statusie w WWE i pytanie jest jedno.. czy nie dalo sie zrobic tej walki z szescioma badz osmiowa gwiazdami (tudziez "gwiazdami") ? DALO SIE.. a wrecz trzeba bylo

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Urządzenie:  Android

Shelton to prawdziwy Mr. MitB - wystąpił w czterech walkach tego typu na pięć, a na WM wystąpi po raz piąty. WWE mogłoby go w końcu zwolnić i kupić na pożegnanie bilet do Orlando.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Shelton to prawdziwy Mr. MitB - wystąpił w czterech walkach tego typu na pięć, a na WM wystąpi po raz piąty. WWE mogłoby go w końcu zwolnić i kupić na pożegnanie bilet do Orlando.

A po co, niech dadzą mu pas WHC bądź WWE niech ktoś się odsunie od ME i będzie jeszcze ciekawiej, w końcu złym wretlerem nie jest