Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Wrestlemania XXVI [spoiler alert]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Na początek witam wszystkich a teraz do pracy :) :

John Cena vs Batista - Powiem szczerze, że pojedynek może być ciekawy. Ale dlatego iż ciekawi mnie komu Vince da wygrać.. Czyżby Batista przegrał i skończy z wrestligiem?

Undertaker vs HBK - Osobiście nie podobało mi się że znowu staną na przeciwko sobie na najważniejszej gali w roku. Ale z czasem się pogodziłem z tym faktem. Mam nadzieje że Taker wygra nawet za cenę odejścia HBK :D.

Vince McMahon vs Bret The Hitman Hard - WTF? Nie podoba mi się Bret po powrocie do WWE. Miałem nadzieje na coś lepszego a tu taki szajs.

The Miz & Big Show vs R-Truth & John Morrison - Mam nadzieje że The Miz & Big Show wygrają a to dlatego iż drugi TT to głupie wepchnięcie tych zawodników na wrestlemanie aby tylko byli.

Sheamus vs Triple H - Mam nadzieje że wygra Celtic Warrior bo Triple H za dużo na wrestlemaniach wygrywa hehe :)

Edge vs Y2J - najciekawsza walka z całej gali. Liczę iż obaj panowie stworzą świetna walkę. Mam straszne przeczucie że wygra Edge.

I MITB: Liczę na zwycięstwo Christiana ponieważ chciałbym go zobaczyć w ME :)

https://forum.wrestling.pl/topic/19145-wrestlemania-xxvi-spoiler-alert/page/13/#findComment-172305

• Odpowiedzi 446
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

33

• N!KO

26

• LooseCannon

22

• hardy0525

19

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   228
  • Urządzenie:  Windows

Sheamus vs Triple H - Mam nadzieje że wygra Celtic Warrior bo Triple H za dużo na wrestlemaniach wygrywa hehe :)

A to ciekawa teoria, bo wg moich wyliczeń, to Trypel na WM'kach ma ujemny wynik zwycięstw: 7(przegranych)-6(wygranych) a zwłaszcza w ostatnich latach jobował na największym PPV roku dość często...

https://forum.wrestling.pl/topic/19145-wrestlemania-xxvi-spoiler-alert/page/13/#findComment-172321

Mam nadzieje że Taker wygra nawet za cenę odejścia HBK .

Hm...

Mi tam się wydaję że to tym bardziej zdradziło wynik...HBK i tak chciał sobie zrobić wolne po WM'ce a tu jest na to sposób,przecież ile razy były tego typu walki gdzie przegrany i tak wracał,moim zdaniem Shawn nie przerwie streaku a na SummerSlam powróci aby reaktywować D-Generation X (przecież czy to nie jest zbyt duży zysk dla Vinca!?)

Choć z drugiej strony czy Michaels będzie chciał czysto przegrać drugi rok z rzędu?Chyba nie...

Może być też tak że Trypel będzie chciał mu pomóc ale mu się nie uda,Shawn zmuszony "skończy" karierę ale przyrzeknie HHH'owi że kiedyś się zemści i np.na SummerSlam podczas walki Huntera interweniuje HBK i zniszczy Paul'a po czym ten uda się na 1,2 miesiące odpoczynku(podobno w tych okolicach ma sobie zrobić przerwę bo ma jakiś uraz mięśnia czworogłowego lecz na razie wytrzymuję)

Następnie Trypel wróci,będzie miał pretensje do Michaelsa i odwrotnie,ale pogodzi ich...Hornswoggle :D(Tu chyba zbyt bardzo odjechałem :twisted: )

https://forum.wrestling.pl/topic/19145-wrestlemania-xxvi-spoiler-alert/page/13/#findComment-172386

Odnośnie wczorajszego RAW a konkretniej kwalifikacji do Mitb ladder matchu na WM -

Wysłany: 2010-03-04,

Zauważył ktoś tą prawidłowość dotyczącą uczestników Mitb - jest to zbieranina samych niedocenionych męczenników - Kane - jobbuje już parę ładnych lat, kilka razy z rzędu tytuł "najbardziej niedocenianego wrestlera w Attitude Awards, MVP - chociażby jego zeszłoroczny kilku miesięczny losing streak, Ziggler, Benjamin i Swagger - nawet nie trzeba tłumaczyć, "syn marnotrawny " Christian który pokutował w "czyśćcu" i uczestnik który dojdzie w piątek czyli(..) Matt - zawsze w cieniu widowiskowego brata a ostatnio podkładano go nawet Esssscobarowi,

, najbardziej do tego składu z wspólnym mianownikiem pasowałby chyba ...Sydal.

I właśnie wczoraj dodany do pojedynku został dodany Evan Bourne, który w swojej walce kwalifikacyjnej pokonał Williama Regala.

Ale miałem nosa , teraz to już nie ma odwrotu Christian, będzie musiał paradować z walizką.

https://forum.wrestling.pl/topic/19145-wrestlemania-xxvi-spoiler-alert/page/13/#findComment-172438

W sprawie Money in the Bank- gdyby uczestniczyli w nim pro heele, to spodziewałbym się interwenscji postronnych rookie. A tak? Obędzie się chyba bez atrakcji z zewnątrz, a Christian staje się w mordę jeża niemal pewnym posiadaczem walizki. No chyba że WWE zrealizuje moją opcję z promocją zawodnika z walizeczką, który jobbnie mistrzowi. MVP ma latać z tym kontraktem? Wątpie. O innych panach nawet nie wspomną, niektórzy mają umiejętności, jednak przy tak marnym pushu nie mamy o czym mówić.

push zwaggera+push bourna+zigglera+sheltona=? push Christiana.....a gdzie tu pukać do main eventów?

https://forum.wrestling.pl/topic/19145-wrestlemania-xxvi-spoiler-alert/page/13/#findComment-172443

Chyba w tym roku Shelton zostanie wreszcie przyćmiony w Money in the Bank. Obecność Evana Bourne na pewno wyjdzie tej walce na dobre.
https://forum.wrestling.pl/topic/19145-wrestlemania-xxvi-spoiler-alert/page/13/#findComment-172453

Co do Money in the Bank spodziewalem sie, ze Bourne moze tam dolaczyc o czym pisalem wczesniej.. ale sam do konca w to nie wierzylem. Dobrze dla poziomu walki bo napewno pare spotow Evan pokaze.. ale podsumowujac sklad walki nic sie nie zmienilo i wypada zerknac na moj post troche wyzej gdzie analizowalem ich szanse. Christian faworytem? Napewno tak i moja opcja zaklada, ze Vince olal poprostu tegoroczna walke i zapchal nia karte przez co watpie w jakies zaskoczenia. Pojawia sie tu jednak alternatywa... zamiast Christiana zwyciezca moze okazac sie... Drew McIntyre... nie zapominajmy, ze on obiecal swoja obecnosc na WM, a jesli tam to wiadomo, ze chodzi wlasnie o walke do ktorej nie dal rady sie dwukrotnie zakwalifikowac.

Martwi mnie Kofi.. nie dlatego, ze zostal pominiety bo jakos nie przepadam za jego postacia (szczegolnie od czasu gdy zerwal kompletnie z Jamajskim akcentem) ... martwi mnie to bo nie wykluczam opcji, ze Kingston wspomoze swojego arcywroga Ortona w walce z Legacy :-x .. a takie cos kompletnie mi sie nie podoba.. nie sadze, zeby kategorycznie zdyskwalifikowala go do tego znikoma interwencja pod koniec wczorajszego RAW

Juz myslalem, ze zrobia walke Tag Teamow przez co automatycznie obrona tych pasow znalazlaby sie w Dark Matchu (co wciaz wykluczone nie jest) .. ale zdecydowali sie tylko podbudowac troche pretendentow choc i tak nikt raczej w ich triumf nie wierzy...

HHH vs Sheamus oficjalnie zapowiedziany... ... ... ot tak poprostu .. stalo sie :???: Skandal.. ale tak to jest gdy nagle na chwile przed WrestleMania dochodzi sie do faktu, ze jedna z najwiekszych gwiazd nie ma na ta gale nic zaplanowane. Przeciez juz od dawna wiedzieli i nastawiali sie, ze HBK dostanie rewanz co wykluczalo walke DX...

Mamy juz 7 walk oficjalnie potwierdzonych... wiec coraz przychylniej trzeba patrzec na fakt, ze Tag Teamy znowu trafia do Dark Matcha bo racjonalnie dojdzie jeszcze jakas wieksza walka Div o ktorej pisalem wczesniej, cos z Ortonem i spolka oraz Mysterio z Punkiem, a watpliwe, zeby ktoras z 3 wyzej wymienionych trafila na Pre-Show

https://forum.wrestling.pl/topic/19145-wrestlemania-xxvi-spoiler-alert/page/13/#findComment-172458

• Reputacja:   228

Martwi mnie Kofi.. nie dlatego, ze zostal pominiety bo jakos nie przepadam za jego postacia (szczegolnie od czasu gdy zerwal kompletnie z Jamajskim akcentem) ... martwi mnie to bo nie wykluczam opcji, ze Kingston wspomoze swojego arcywroga Ortona w walce z Legacy :-x .. a takie cos kompletnie mi sie nie podoba.. nie sadze, zeby kategorycznie zdyskwalifikowala go do tego znikoma interwencja pod koniec wczorajszego RAW

No to skoro Kofi nie dostał miejsca w MITB, to jest spore prawdopodobieństwo (nie wyobrażam sobie, żeby nie znalazła się dla niego rola na WM'ce) tego, że zmierzy się z Drew(nianym) o pas IC (jakiś open chalenge, czy coś).

Ale miałem nosa , teraz to już nie ma odwrotu Christian, będzie musiał paradować z walizką.

Tak, na chwile obecną Christian to niemal pewniak. Andrew, a jakichś typów na losowanie totolotka nie posiadasz (nie musi być zaraz szóstka...)? :lol:

https://forum.wrestling.pl/topic/19145-wrestlemania-xxvi-spoiler-alert/page/13/#findComment-172460

Teraz gdy już znamy wszystkich uczestników jestem niemalże pewny że walizkę zgarnie Chrześcijaństwo :) Gdyby pojawił się Kofi to wtedy jeszcze można byłoby się zastanawiać czy nic nie namiesza?A tak to Christian jest pewniakiem

Triple H vs Sheamus

Walka że tak powiem wzięta z ... odbytu :D

Zero konkretnej podbudowy pod feud,walka od tak bo Szajbus zaatakował HHH'a

Walki może nie przewinę przez sentyment do The Game'a :)

Prawdopodobnie dojdzie jeszcze walka Div,CM Punk vs Rey(nie sądzę aby była tu stypulacja Hair vs Mask,ponieważ wątpię aby Vince pozbawił się kasy z masek i wątpie aby Punk dał się ogolić...)Zapewne "The Choose One" pojawi się na WM'ce i jak już -Raven- pisał,będzie bronił pasa IC przeciwko Kingstonowi(kolejny feud skleją z dupy :( )Nie obędzie się również bez walki Legacy,choć na razie nie wiem jak to zrobią(Handicap chyba nie,patrz ostatnie RAW)

Cóż,gdyby nie to że feudy nie są dobrze prowadzone WrestleMania zapowiadałaby się dobrze,ale cóż,feud Edga z Y2J'em jakoś mi się nie widzi,bookerzy zamiast to dobrze wykorzystać,co SD! obijają Chrisa spear'em.Walka mogłaby być bardziej ekscytująca gdyby dodano do niej jakąś stypulację typu Ladder,Cage.Batista vs Cena?Hm... feud nawet by uszedł gdyby nie początek(Cena wszechmocny ratuję "pokrzywdzonego" Breta,OMG!)

Tydzień temu dobry segment,wczoraj też jakaś tam kontynuacja,gdyby nie fakt że obaj to straszne drewna,może nawet ich program by mnie mocniej zaciekawił :roll:

HBK vs DeadMan,feud nie wzięty z "tyłka" i w ogóle podoba mi się obsesyjne nastawienie Sexy Boya,walka będzie jedną z lepszych 26 odsłony największej gali z pod znaku WWE ale zeszłorocznego wyczyny raczej nie pobiją,ba nawet wątpię że mu dorównają pod względem show i emocji(przecież to odgrzewany kotlet,choć z drugiej strony na szali wisi również kariera Shawna,ogółem liczę na tą walkę)

Bret vs Vince,program nie zbyt dobry,ogółem czemu Bret daję się tak szmacić?(kasa...no właśnie)Program można było tak rozegrać żeby towarzyszyły mu wielkie emocje,cóż potencjał był ogromy ale jak na razie średnio to wykorzystują

https://forum.wrestling.pl/topic/19145-wrestlemania-xxvi-spoiler-alert/page/13/#findComment-172488

No to skoro Kofi nie dostał miejsca w MITB, to jest spore prawdopodobieństwo (nie wyobrażam sobie, żeby nie znalazła się dla niego rola na WM'ce) tego, że zmierzy się z Drew(nianym) o pas IC (jakiś open chalenge, czy coś).

Jeśli nie, to może interweniuje w walce Batisty i Ceny (w końcu to "przyjaciel" Jaśka). Chociaż, jeśli pogłoski się sprawdzą to nie będzie to miało zbytniego sensu gdyż Batista ma się udać na kręcenie filmu czy coś.

https://forum.wrestling.pl/topic/19145-wrestlemania-xxvi-spoiler-alert/page/13/#findComment-172496

Chociaż, jeśli pogłoski się sprawdzą to nie będzie to miało zbytniego sensu gdyż Batista ma się udać na kręcenie filmu czy coś.

Czemu nie?A może scenariusz byłby taki:

Cena vs Batista WM 26

udziela się np.Vince albo po prostu Kofi chce pomóc Cenie lecz robi to nie udolnie i Cena przegrywa,Jasiek nie do końca wybacza i ignoruje Kingstona(ten oczywiście zaczyna się denerwować) na następnym PPV Cena wygrywa pas(tu właśnie przydałaby się walizka do Kofiego)Kofi żąda walki i wygrywa pas(w ten oto sposób Kofi welcome to ME)Ale skoro Kofi nie wystąpi w MitB to może po prostu po Extreme Rules zacznie feudować z Cena o ten pas :)(przydałaby się świeższa twarz w walkach o pas)

https://forum.wrestling.pl/topic/19145-wrestlemania-xxvi-spoiler-alert/page/13/#findComment-172499

Ja bym zwrocil uwage na to co pisalem wczesniej... jest juz 7 oficjalnie zapowiedzianych walk.. dochodza 3 pewniaki w postaci Div, Ortona i Rey/Punk ... gdzie jeszcze miejsce na Kofi vs Drew? Ciezko to bedzie tam przecisnac chyba, ze Kofi polegnie niczym Chavo z Kanem o ECW Title. McIntyre moim zdaniem jesli sie pojawi to namiesza w Money in the Bank
https://forum.wrestling.pl/topic/19145-wrestlemania-xxvi-spoiler-alert/page/13/#findComment-172502

No dobra ale gdzie do cholery Kingston!?No chyba że tak jak już pisałem,interwencja u Jasia i powolne rozpoczęcie programu przez tych dwóch panów.

[ Dodano: 2010-03-09, 18:32 ]

No dobra ale gdzie do cholery Kingston!?Tak dobrze pushowanego zawodnika w ostatnim czasie nie może zabraknąć na największej gali w roku.No chyba że tak jak już pisałem,interwencja u Jasia i powolne rozpoczęcie programu przez tych dwóch panów.

https://forum.wrestling.pl/topic/19145-wrestlemania-xxvi-spoiler-alert/page/13/#findComment-172503

Abstrahując od tego, że McIntyre jest ulubieńcem Vince'a, nie widzę powodu, dla którego to Szkot miałby bliżej do WrestleManii niż Kofi. Taki mecz o IC byłby całkiem niezłym posunięciem, ale wtedy US i IC na RAW? Chyba, że Miz straciłby pas na rzecz kogoś z niebieskiego brandu, ale to raczej jeszcze trochę potrwa.

Jeśli Batista miałby zakończyć przygodę z wrestlingiem na rzecz kariery aktorskiej, byłaby to na pewno najlepsza decyzja jaką mógłby podjąć. Ale na razie się nie nastawiam na to, bo może się okazać, że jednak będzie kontynuował swoją karierę w ringu - wolę się miło rozczarować niż negatywnie :)

https://forum.wrestling.pl/topic/19145-wrestlemania-xxvi-spoiler-alert/page/13/#findComment-172506

Jeśli nie, to może interweniuje w walce Batisty i Ceny (w końcu to "przyjaciel" Jaśka).

Zgadzam się z tobą kuba154,ale szczerze to chciałbym zobaczyć Kofiego w MiTB,ponieważ mogło by się coś ciekawego dziać ale mamy jeszcze Bourna to nie jest tak żle,ale Swagger w MiTB to zły pomysł bo co on tam może pokazać(najwyżej pyszałkowatość),z MVP może jeszcze coś wyjdzie.Christian też napewno cos pokaże.Co do Zigglera to nie jestem przekonany ale może jakieś ładne akcje pokaże :).Kane,jak zawsze pójdzie na siłe i nic ciekawego nie pokaże :D.Shelton Benjamin,może coś zdziałać aby rozgrzać publikę ale nie jestem przekonany do niego.Matt Hardy to bardzo dobry pomysł,on może coś dobrego pokazać jakiś moonsault lub LegDropik z drugiej liny,za Mattem to zdecydowanie jestem na TAK :).

https://forum.wrestling.pl/topic/19145-wrestlemania-xxvi-spoiler-alert/page/13/#findComment-172508