Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. LionTamer
    Widać WWE już całkiem odpaliło tryb ULTRA FAMILY FRIENDLY CONTENT
  2. -Raven-
    -Raven- odpowiedział(a) na Bonkol temat w Ogólna Dyskusja
    Supermanem, bo gra w serialu Superman i Lois?
  3. MattDevitto
    MattDevitto odpowiedział(a) na MattDevitto temat w Sondy
    Serio nikt nie czeka na Summerslam?
  4. MattDevitto
    MattDevitto odpowiedział(a) na IIL temat w Dyskusje
    Zgoda, ale też z drugiej strony kiedyś mam wrażenie bardziej czekało się na gale, bo najzwyczajniej w sieci było tego wszystkiego mniej. Dzisiaj gale z Japonii są na żywo do obejrzenia, a pamiętam jak jeszcze te naście lat temu z wypiekami na twarzy czekało się na choć fragmenty gali nawet parę tygodni. Poza tym jak dajmy na to w takim 2007 ściągałem całą noc impakt do obejrzenia to później nawet nie miałem odwagi by coś przewijać... Napisałbym tu ogólnie o social mediach, które mocno popsuły zabawę. Co do reszty - niestety, ale dziś same federacje łamią kayfabe na prawo i lewo zamieszczając materiały zza kulis. Jest to oczywiście interesujące, ale jak to ktoś powiedział ten biznes stracił swoją magię... Od siebie jako główną zaletę dałbym mimo wszystko poziom przygotowania poszczególnych gwiazd do wrs, które czerpią oczywiście z przeszłości. I tak jak wszystko poszło do przodu tak i dzisiaj zawodnicy mają po prostu więcej narzędzi do tego by być lepszym wrestlerem. Wiek cały czas się wydłuża i dzisiaj taki 45-50 latek spokojnie ciągle może radzić sobie w ringu. Główna wada to moim zdaniem brak klimatu, że tak to ujmę. Wystarczy włączyć sobie gale z lat 90. by wiedzieć o czym mówię. Dzisiaj każda gala wygląda jak kopia poprzedniej, dawniej mam tak wrażenie, że federacje starały się dbać o każdy szczegół. Od takich totalnych pierdółek jeszcze na backstage'u do tych poważniejszych motywów w ringu. Ale tu znowu dochodzimy do tego, że jest tego wszystkie tyle, że nie da się już zadbać o każdy szczegół.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Jaki będzie main event gali DDW w Stodole?

Jaki będzie main event gali DDW w Stodole? 136 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki będzie main event gali DDW w Stodole?

• Austin Aries vs Ruckus
      41%
      56
    • Don Roid vs Lanny Poffo
      3%
      5
    • Austin Aries vs Lanny Poffo
      3%
      5
    • Austin Aries vs Ruckus vs Jonny Storm
      16%
      22
    • Austin Aries vs Jonny Storm
      8%
      11
    • Don Roid vs Austin Aries
      22%
      31
    • Inny (napisz w komentarzu)
      4%
      6

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jaki będzie main event gali DDW w Stodole?

Edytowane przez Przemk0

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 11 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zaznaczyłem pierwszą odpowiedź głównie dlatego, że chyba będzie zbyt mało zawodników żeby zrobić 3 way match, o czym pisałem gdzieś tam wcześniej. Trzecie wyjście to Aries vs Storm.

Każdą inną opcję uznaję za mały zawód, bo ani Don ani Lanny nie są ringowymi wymiataczami, przez co mogliby nieco zamulić walkę wieczoru. A tego oczywiście nie chcemy :) Main Event musi kopać dupę, choćby na papierze.

4143166924a5dc43430e70.jpg

Opublikowano
W związku z pojawieniem się Joe Legend`a w rosterze, postawiłbym teraz na main event Austin Aries vs Joe E. Legend ;] W sondzie postawiłem na Aries vs Ruckus.
Opublikowano
A gdzie opcja inny ? kto wie, czy tak jak mówi Joga nie bookną Legenda do walki z Ariesiem. Ruckus w ogóle przecież nie pasuje do Joe E. ....

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

Opublikowano
  • Autor
Dodałem opcję "Inny"

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Opublikowano

A ja zagłosowałem na opcję przedostatnią. Choć uważam, ze nie byloby to najlepszym wyjsciem- to jednak Roid ma palne prawo wpierdzielić się gdzie mu sie podoba i wydaje mi sie, ze moze miec ochote sie "pushować" :) .

No a Aries jest raczej murowanym ME.

15192108424405e31546cee.jpg

Opublikowano
Ja zagłosowałem na "Austin Aries vs Ruckus vs Jonny Storm"

"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą" - św. Augustyn

"Wygrywaj bez pychy, przegrywaj bez urazy" - Bruce Lee

10861356394f75dafac0290.jpg

Opublikowano

Inny czyli:

Don Roid vs Austin Aries + special referee: Weeman

:D

old ECW + Hogan,SCSA forever

Music = fuel of my soul

21105114604a639bcda9849.jpg

Opublikowano
Głos na : "Austin Aries vs Ruckus"

6427638215a28716991f4b.jpg

Opublikowano
Głosuję na ,,Austin Aries vs Jonny Storm''.
Opublikowano

Zagłosowałem na walkę Dona Roida z Austinem Ariesem.

Aries to pewniak, ale z jego przeciwnikiem jest już trudniej...Jest tyle możliwości Ruckus, Don Roid, Poffo, Storm...

Only The Phenomal...Only The Icon...

----> www.booking.jun.pl <----

Opublikowano
W zwiazku z tym, ze mam dziwne wrazenie... ze Ruckus bedzie walczyl ze Stormem.. a po pojawieniu sie Legenda .. Don R. wpadnie pewnie na "genialny" pomysl .. rewanzu z Karuzeli (choc jest realna szansa, ze Don wmiesza sie w walke adeptow i Legend bedzie mogl walczyc z kims konkretniejszym czyt. Chris Colen) wiec przeciwnikiem Ariesa w Main Evencie bedzie Lanny Poffo (ktorym to rownie bardzo sie zachwycaja w przypadku reklamowaniu gali chwalac, ze ten walczyl z Hulkiem Hoganem ... ogolnie przypomnialem sobie jak w Karuzeli po uslyszeniu Austin Aries tlum az zaryczal ze szczescia... po czym przyszla zapowiedz Lannyego Poffo, ktora wszyscy przemilczeli .. domniemam, ze sporo osob z Karuzeli moze nie znac Geniusa)

50608915156a3743c1fa34.jpg

Opublikowano
Wybrałem pierwszą opcję. Postawienie naprzeciw siebie Auriesa i Ruckusa jest najlepszym rozwiązaniem dla DDW, jeżeli chcą zdobyć w miare duży rozgłos.