Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. vieiraa55
    vieiraa55 odpowiedział(a) na MattDevitto temat w Sondy
    Bruv, czekam na Omega vs Ospreay
  2. vieiraa55
    vieiraa55 odpowiedział(a) na IIL temat w Dyskusje
    Chyba po prostu to że my dorośliśmy i nasza świadomość jak ta branża działa i brakuje tej dziecinnej niewinności kiedy zaczęliśmy się tym interesować
  3. Attitude
    Attitude opublikował(a) temat w Rezultaty
    Nazwa gali:AEW Dynamite #354 Data:15.07.2026 Typ:TV-Show Lokalizacja:Boston, Massachusetts, USA Arena:MGM Music Hall At Fenway Format:Live Platforma:TBS Komentarz:Excalibur, Taz, Tony Schiavone & Don Callis Karta: Wyniki: Spoiler Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogólna
  4. IIL
    IIL opublikował(a) temat w Ogłoszenia
    Od dawna nie podobało mi się to, że najważniejsze treści na forum upchane były w max dwóch działach: Dyskusje i Wydarzenia. W dyskusjach tematy zbiorcze dla tygodniówek itd zlewały się ze sobą i ciężko tam było cokolwiek znaleźć. Stali bywalcy się do tego już zapewne przyzwyczaili, ale patrząc z boku wyglądało to mało atrakcyjnie i panował tam spory nieporządek. Nowy podział: Dyskusje - miejsce na ogólne tematy. World Wrestling Entertainment - megatematy weekly shows + PLE z Wydarzeń i cały kontent o WWE. All Elite Wrestling - jak wyżej. Independent Zone - tutaj miałem sporą zagwozdkę jak to zorganizować. TNA i ROH może średnio pasują jako subfora pod "sceną niezależną", ale trzeba było je jakoś odizolować (mają dużo archiwalnej treści, więc warto było to uporządkować). Japonię chciałem wyciągnąć do osobnego, ale na razie zostaje połączona z działem. Dział Wydarzenia został usunięty. To gruba zmiana i sam od wielu lat też przywykłem do wcześniejszego stanu rzeczy, ale myślę, że warto popróbować nowych rozwiązań. Jestem otwarty na sugestie, itd. Wszystko można w każdej chwili przeorganizować.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Breaking Point 2009 [SPOILERY!!!]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak wyżej, Undertaker może dostać pas od zaraz, według mnie to właśnie on jest najbardziej rozpoznawalną osobom w WWE (nie Cena) i myślę, że wygra pas.

Co do US to na tym RAW mieliśmy całkiem fajny Fatal Four Way: Kofi vs The Miz vs Carlito vs Swagger. Myślę, że taki skład powinien pojawić się na BP.

• Odpowiedzi 254
  • Wyświetleń 53,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie chce nikogo obrażać ale czytając poprzednie 3 strony odnosze wrażenie, że niektóre osoby na siłe chcą nabić kilkadziesiąt postów byle szybko, pisząc nie na temat jednocześnie......

Co do Takera. Sprawa wygląda ciekawie. Wg. mnie nawet jeśli pas zdobędzie Taker, nie będę się oburzał, bo należy mu się mistrzostwo... Ktoś powie, że jak mu można dać pas zaraz w pierwszym wysępie... Pamiętajmy, że to show, a po tym jaką cieżką prace wykonał U-T do WM XXV, należy mu się jakieś wyróżnienie, a WHC pasuje do jego osoby jak, żaden inny tytuł. Undertaker - przedsiębiorca pogrzebowy, nie znający lęku, bólu, strachu.... Taka jest definicja UT wg. mnie, czy więc taka osoba może się poddać ?? Z drugiej strony Undertaker jest wstanie przerwać swój streak jeśli będzie potrzeba więc wszystkiego można się spodziewać.....

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

Opublikowano
Eeeee... może po prostu źle się wyraziłem. Z tym Undertaker'em chodziło mi o to, że z gali na galę zmieniał by się najważniejszy pas Smackdown!( czyli tzw. zwyczajne szmacenie pasa), a powód dla którego miałby się zmienić właściciel tego pasa musiał by być (moim zdaniem) dość mocny. (Choć macie rację, takim "mocnym powodem" z pewnością jest Undertaker :) )
Pamiętajcie, pokolenie 619, Cody Rhodes to nasz wróg !!!

10436278364e2339bfd1aa5.jpg

Opublikowano
Eeeee... może po prostu źle się wyraziłem. Z tym Undertaker'em chodziło mi o to, że z gali na galę zmieniał by się najważniejszy pas Smackdown!( czyli tzw. zwyczajne szmacenie pasa)

Właśnie takie częste zmiany pasa WHC oglądamy od Armageddon 2008. Od tamtej gali do dnia dzisiejszego nikt nie obronił tytułu na dwóch PPV z rzędu.

a powód dla którego miałby się zmienić właściciel tego pasa musiał by być (moim zdaniem) dość mocny. (Choć macie rację, takim "mocnym powodem" z pewnością jest Undertaker :) )

Nie powiedziałbym, że sama postać Undertakera jest mocnym powodem do ewentualnej zmiany pasa. Prędzej nadchodzący tour po Europie pod nazwą Rest In Peace, w którym jak nazwa wskazuje główną postacią ma być DeadMan.

Opublikowano

Hah czyli jednak niespodzianka co do pasa IC.

John Morrison pokonał Reya na Smacku w walce o pas interkontynentalny i prawdopodobnie będzie walczył z Ziggler'em na BP

27 V 2010r. AC/DC Lotnisko Bemowo \m/

4955761104b560c399d5f7.jpg

Opublikowano
Hah czyli jednak niespodzianka co do pasa IC.

John Morrison pokonał Reya na Smacku w walce o pas interkontynentalny i prawdopodobnie będzie walczył z Ziggler'em na BP

Skąd to info? Nie widziałem jeszcze spoilerów. Możesz dać stronę, z której się tego dowiedziałeś?

Opublikowano

Na Breaking Point odbędzie się walka DX vs Leagcy ?

Jak myślicie kto wygra :lol:

Najnowsze Gale WWE :

8933737324aaf5c24b0027.gif

Opublikowano
Ja myślę że DX powinno niemieć wiekrzych problemów z Legacy są lepsi i bardzo widowiskowi czego legacy nieposiada, jedynie szybkoscia i współpracą mogą coś zdziałać. :D
Opublikowano
Jeśli do walki wogóle dojdzie (na ostatnim RAW Orton trochę nie najlepiej się zachował i myślę, że WWE ma jakiś plan co do Codiego, przynajmniej wyglądał on, jakby chciał opuścić Legacy). Ale, jeśli moje plany się nie ziszczą, wówczas myślę, że tym razem wygra Legacy.
Opublikowano
Miejmy nadzieję, że wygra Legacy. DX wygrało w swoim debiucie, to teraz powinni dać wygrać Legacy, które zasługuje na to.
Opublikowano
Całkiem ciekawie zapowiada się ta gala , zwłaszcza za sprawą Undertaker'a , który wraca po kontuzji . Ciekawy jestem w jakiej formie jest grabarz , mam nadzieję , że jego walka z Punkiem będzie najlepszym widowiskiem na tej gali . Wynik jest bardzo przewidywalny , Punk raczej nie straci kolejny raz pasa . Walka tag teamowa też zapowiada się ciekawie , choć ja sądzę , że lepiej by było podciągnąć feud z Cryme Tyme , niż bookować tag team z przysłowiowej dupy ( choć fajnie , że Heniek i MVP sobie o coś powalczą , bo jak na razie nie było na niego pomysłu ) .

" I am born to kill, judge and condemn

I am born to win, slay and maim 'em

I am born to live, fight for glory

I am born to die ... "

1083557911497eeae0dfa61.jpg

Opublikowano
że WWE ma jakiś plan co do Codiego, przynajmniej wyglądał on, jakby chciał opuścić Legacy

Niedawno też była walka Orton vs Ted i też wyglądało na to że Ted opuści legacy czy coś takiego.

Przez jakiś czas się nic nie wydarzyło.

A w spoilerze coś o Legacy:

WWE ma długie plany dotyczące członków Tagy The Legacy. Ted DiBiase ma odłączyć się od Cody`ego i przejść face turn w okolicach Survivor Series - co dalej? W chwili obecnej jeszcze nie wiadomo.

"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą" - św. Augustyn

"Wygrywaj bez pychy, przegrywaj bez urazy" - Bruce Lee

10861356394f75dafac0290.jpg

Opublikowano

Trochę to dziwne z tym Morrisonem... Zdobywa pas - ok, ale to przecież Ziggi miał nr one contendera :???: Cóż może nie ogarniam z powodu nieuwagi bądź nierozumności :razz:

Fajnie jakby Legacy tym razem wygrało. Są dobrzy w ringu (bardziej Ted chociaż Cody stara sie jak może) a DX wygrało poprzednią walkę. Ciekawe co z ojcem Teda...

"Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się" - Mistrz Andrzej Sapkowski

http://www.zanimnapiszesz.info/

14969654294ab3f35f76bea.jpg

Opublikowano
Z tym Morrisonem to rzeczywiście dziwne posunięcie ze strony WWE, jak już chcieli coś takiego robić, to mogli ustawić walkę na BP później już po zdobyciu pasa przez Johna. Jednak jeśli Ziggler ma prawo walki ( nr. 1 countender) to na BP zobaczymy zapewne Ziggler vs Morrison.