Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. vieiraa55
    vieiraa55 odpowiedział(a) na MattDevitto temat w Sondy
    Bruv, czekam na Omega vs Ospreay
  2. vieiraa55
    vieiraa55 odpowiedział(a) na IIL temat w Dyskusje
    Chyba po prostu to że my dorośliśmy i nasza świadomość jak ta branża działa i brakuje tej dziecinnej niewinności kiedy zaczęliśmy się tym interesować
  3. Attitude
    Attitude opublikował(a) temat w Rezultaty
    Nazwa gali:AEW Dynamite #354 Data:15.07.2026 Typ:TV-Show Lokalizacja:Boston, Massachusetts, USA Arena:MGM Music Hall At Fenway Format:Live Platforma:TBS Komentarz:Excalibur, Taz, Tony Schiavone & Don Callis Karta: Wyniki: Spoiler Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogólna
  4. IIL
    IIL opublikował(a) temat w Ogłoszenia
    Od dawna nie podobało mi się to, że najważniejsze treści na forum upchane były w max dwóch działach: Dyskusje i Wydarzenia. W dyskusjach tematy zbiorcze dla tygodniówek itd zlewały się ze sobą i ciężko tam było cokolwiek znaleźć. Stali bywalcy się do tego już zapewne przyzwyczaili, ale patrząc z boku wyglądało to mało atrakcyjnie i panował tam spory nieporządek. Nowy podział: Dyskusje - miejsce na ogólne tematy. World Wrestling Entertainment - megatematy weekly shows + PLE z Wydarzeń i cały kontent o WWE. All Elite Wrestling - jak wyżej. Independent Zone - tutaj miałem sporą zagwozdkę jak to zorganizować. TNA i ROH może średnio pasują jako subfora pod "sceną niezależną", ale trzeba było je jakoś odizolować (mają dużo archiwalnej treści, więc warto było to uporządkować). Japonię chciałem wyciągnąć do osobnego, ale na razie zostaje połączona z działem. Dział Wydarzenia został usunięty. To gruba zmiana i sam od wielu lat też przywykłem do wcześniejszego stanu rzeczy, ale myślę, że warto popróbować nowych rozwiązań. Jestem otwarty na sugestie, itd. Wszystko można w każdej chwili przeorganizować.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Breaking Point 2009 [SPOILERY!!!]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zgadzam się z RR. Walka o pas TT będzie zapychaczem - co prawda możliwe, że ciekawym i może nawet trochę emocjonującym, ale bez sensacji (mam nadzieję).

Tak zebrać do kupy to jakie walki są? Poprawcie jak coś przegapię.

TT Championship

C. jericho & Big Show vs Mareczek Henry & MVP

WHC Championship

Undertaker vs CM Punk

Na RAW coś się dzieje bo nie kojarzę zbytnio^^?

"Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się" - Mistrz Andrzej Sapkowski

http://www.zanimnapiszesz.info/

14969654294ab3f35f76bea.jpg

• Odpowiedzi 254
  • Wyświetleń 53,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ostatnio Vince McMahon miał chyba urodziny, a DX dało mu wspaniały prezent była też nawet fajna walka Dx and Mr. Machon vs Legacy and Randy Orton.
Najnowsze Gale WWE :

8933737324aaf5c24b0027.gif

Opublikowano

1. Walka Orton vs Cena będzie żałosna (kolejna), tym razem chyba WWE nie pozwoli, żeby 7 letnie dzieci płakały i da wygrać ten pas Jasiowi. Chociaż przyznam, że na SummerSlam mnie trochę zaskoczyli xD

2. Potem pasy TT założę się, że zobaczę tą samą scenę, którą ciągle widzę na SmackDown czyli:

-Jericho dostaje od przeciwnika

-Zmienia się z Big Showem

-Big Show klepie przeciwnika

-Zmienia się z Jericho

-Jericho znowu jest okładany i nie wyprowadza praktycznie żadnego ciosu (tylko klepie przeciwnika po twarzy i go podnosi)

3. WHC - myślę, że CM Punk popisze się DQ

4. IC - Ziggler wygra na 90%, chociaż dzieci 7 letnie także mogą płakać.

Opublikowano
Fracek ogółem dzieci już płaczą bo Rey zażył sobie tablety... zawiódł ich ale jak znów 2-3 wrzuci na głowe super odjechane elo maski będzie COOL!A już na najbliższym Smacku ma być walka o pas intercontinental.
Opublikowano
Co racja to racja, im szybciej Ziggler wygra pas tym wedłóg mnie lepiej.
Opublikowano
Nie chyba ale napewno vince mial urodziny . A walka dx i vince vs legacy + orton byla bardzo denna ;]
Opublikowano
Myślę, że dojdzie walka Kofi Kingstone vs The Miz o pas US.
Opublikowano
Walka Kofi vs miz byla by ciekawa ale wątpie zeby tak się stalo :o
Opublikowano

Swagger też powinien dostać szansę na pas U.S.

Nie zdziwię się jeżeli wyjdzie z tego triple Threat : Kofi vs. The Miz vs. Jack Swagger

Look in my eyes, what do You see ?

The Cult of Personality

Opublikowano
Ciekawe z jakiej racji Swagger ma dostac tę szansę ? To już prędzej bedzie starcie Kofi Kingstone vs The Miz ale nie triple Threat ;]
Opublikowano
Z takiej, że Swagger ma potencjał a jest niewykorzystywany na RAW.

The Cult of Personality

Opublikowano
Nom, to dość dziwne, że w ECW był Championem, a tutaj na RAW to tylko za pośmiewisko robi :)
Opublikowano
Dla mnie to jest amatorski zapasnik nie wrestler ;]. Jak patrze na swaggera to mi sie niedobrze robi ;]
Opublikowano
Jak patrze na swaggera to mi sie niedobrze robi ;]

I dlatego ma nie wystąpić w walce o pas ? Bo Ty go nie trawisz ?

The Cult of Personality

Opublikowano
Nie poprostu ECW tu nie RAW i uwazam ze nie zasluguje na walke o pas patrząc na jego walki ... ;]