Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Breaking Point 2009 [SPOILERY!!!]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Hm.... Czy to oznacza skrócony title run dla Punka? No i skoro to submission match to może być kiepsko bo tenże (Punk) flagowego chwyta nie ma (w tej chwili - w każdym razie w ogóle go nie używa). Czyżby odbanowanie Anaconda Vice?

"Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się" - Mistrz Andrzej Sapkowski

http://www.zanimnapiszesz.info/

14969654294ab3f35f76bea.jpg

• Odpowiedzi 254
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Fracek

38

• -Raven-

16

• josser

16

• Vercyn

14

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   182
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Czyżby odbanowanie Anaconda Vice?

A czemu nie? Skoro Jeff zrobił Swantona na stół komentatorski w czasie Ery WWE 4 Kids... :)

6427638215a28716991f4b.jpg

Super by było gdyby odblokowali mu ten sub.A feud Takera z CM Punkiem może być ciekawy.Ale sądze skoro będą walczyć już sami na Breaking Point to raczej Taker zejdzie z pasem.

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Undertaker nigdy w swojej karierze nie poddał się przez Submission, więc nie sądzę aby Vince, dał poddać Taker'a, któremu doszedł nowy Finisher(Hell's Gate), dla mnie wynik tej walki jest z góry pewny.

No wlasnie troche dziwne posuniecia wwe, bo ani cena ani undertaker nie poddadza sie, nie ma takiej mowy. Wyniki main eventow wydaja sie dlatego oczywiste, a to wlasnie nie podobne do wwe, ktore lubi zaskakiwac nawet bardzo glupio ... boje sie, ze te walki moga sie dziwnie skonczyc.

Ani jeden ani drugi się nie podda

CM rozwiąże to cwaniacko, DQ lub po prostu zejdzie z ringu.

Oczywiście może także wkroczyć Morrison i przerwać walkę.

Taker w końcu zdobędzie WHC ale dopiero przy drugiej bądź trzeciej okazji.

Co do odejścia Jeffa to w sumie może nawet to lepiej, wole go zobaczyć z radością z powrotem po jakimś czasie niż teraz patrzeć jak trzyma pasy po tydzień dwa lub trzy max :/

Nie wiem o co chodzi z tym PPV ale wyniki są strasznie przewidywalne, mam dziwne przeczucie że WWE zaskoczy nas w jakiejś walce w jakiś głupi sposób.

19355529494bc0e6f3e8556.gif

• Reputacja:   1

Na pewno nas czymś zaskoczą, jest pewne że Taker i Jasiek nie poddadzą się, więc może w przypadku Punka będzie interwencja Heart Dynasty lub nawet Y2J'a co by było podwaliną pod przyszły feud (jeśli Chris przegrałby w swoim meczu) a w przypadku walki o WWE Titkle mam nadzieję że wymyślą coś oryginalnego zwłaszcza że nikt nie może zainterweniować z zewnątrz...

Wiesz Zduna skoro Mick Foley potrafił wypowiedzieć te słowa to Cena też tylko jaką divą by go skusić ? Ale jakby to zrobił to bym wyciął ten moment i cały dzień puszczał xD

Chodzi ci na pewno o walke Foley vs The Rock - No cóż Mick nigdy nie powiedział I quit . Shane Mc Mahon puścił te słowa przez głośniki w momencie gdy Rock trzymał mikrofon przy ustach Micka. A co do Breaking Point. Jakaś diva może i by Jasia skusiła , ale to Vince decyduje co kto ma robic. A stary za cholere nie pozwoli żeby Cerminator wypowiedział takie słowa.Więc nie ma bata że na tym PPV pas nie zmieni właściciela. Inaczej sprawa ma sie z Undertakerem. Też wiadomo że nie ma takiej opcji żeby sie poddał ale WWE znajdzie sposób żeby CmPunk obronił pas i pociągną ten feud aż do Survivor Series.

No chyba że w walce Orton vs Cena odgrzeją motyw z walki Rock'a i Foley'a to wtedy Orton obroni pas. Jest to nawet prawdopodobne gdyż pomiętna walka Rock vs Foley odbyła się w 1999 r na Royal Rumble więc na tyle dawno że niektóre marki nawet jej nie widziały tak więc motyw można powtórzyc.W takim przypadku Taker gładko wygra z Punkiem przez Devil's Triangle.

Edytowane przez Cerebral Asasin
Ten kto nie ma nic do stracenia zawsze wygrywa

79793472149ff39c031e5d.jpg

Nie Cerebral Asasin Foley wypowiedział te słowa wtedy kiedy walczył z Flairem.Weszła Ashley bo chciała chyba pomóc Mickowi ale Ric ją złapał i chciał ją uderzyć czymś a on żeby jej nie walnął wypowiedział te słowa.Taki LAFF STORY

Nudzi mnie już strasznie walka Cena vs Orton... Niech Jasio wygra wkoncu te walke i zakończy te spory ! :)

Mnie też to nudzi.

Pewnie teraz Jasio już wygra.

Ja tam jakoś lubię walki na zasadzie "I Quit" ;)

Jeśli będzie walka MVP i Mark Henry vs Big Show i Y2J to Ci pierwsi mają spore szanse.

Może coś się zmieni...

A w walce CM Punk vs Undertaker to raczej wygra ten drugi.

Jestem tego pewien.

"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą" - św. Augustyn

"Wygrywaj bez pychy, przegrywaj bez urazy" - Bruce Lee

10861356394f75dafac0290.jpg

A w walce CM Punk vs Undertaker to raczej wygra ten drugi.

Jestem tego pewien.

Wątpie żeby odebrali pas Punkowi po miesiącu ,raczej zobaczymy DQ czy jakiś inny kant.

CT musi coś wymyślić bo zmiana właściciela pasa co miesiąc to nazwyklejsze szmacenie go.

Pas WWE nie zmieni właściciela na bank... Z całym szacunkiem dla Takera, ale nie wyobrażam sobie, że powraca i po kilkunastu dniach dostaje pas, powiedzmy sobie szczerze- z dupska... Albo szykujemy mu specjalną okazję, albo dajemy mu tytuły ot tak... Według mnie tutaj Punk podbuduje swoje heel'owskie ego i wygra kantem lub poprostu da dyla... Feud zostanie pociągniety, Taker i Punk za pewne to poprowadzą w ciekawy sposób, a na HIAC lub jak ktoś wspomniał Survivor Series Taker po należytym przygotowaniu ten pas dostanie... I oby tak było ;)

• Reputacja:   1

Dość dziwna sytuacja. Rey Mysterio, który został zawieszony na miesiąc, po przyłapaniu na braniu w żyłę, jest uwzględniony na PPV BP. A to dlatego, że została dodana walka o pas Intercontinental, gdzie będzie walczył przeciwko Zigglerowi, a miał pauzować od środy. Tak więc wg mnie dadzą mu czas do gali PPV, gdzie straci pas, Doplh zrobi mu jakąś większą "krzywdę" i zniknie na miesiąc.

http://www.wwe.com/shows/wwebreakingpoint/matches/11304614/preview/

Mnie elektryzuje jak diabli pojedynak Undertaker- Punk, panowie maja potencjał który muszą wykorzystć na tym PPV, mam taką nadzieje przynajmniej.

REszta walka....elity RAW mnie nudzą, walka tag teamowa stworzona z niczego może być ciekawa, tylko że MVP i Henry nie mogą tego wygrać, no!

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg