Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. vieiraa55
    vieiraa55 odpowiedział(a) na MattDevitto temat w Sondy
    Bruv, czekam na Omega vs Ospreay
  2. vieiraa55
    vieiraa55 odpowiedział(a) na IIL temat w Dyskusje
    Chyba po prostu to że my dorośliśmy i nasza świadomość jak ta branża działa i brakuje tej dziecinnej niewinności kiedy zaczęliśmy się tym interesować
  3. Attitude
    Attitude opublikował(a) temat w Rezultaty
    Nazwa gali:AEW Dynamite #354 Data:15.07.2026 Typ:TV-Show Lokalizacja:Boston, Massachusetts, USA Arena:MGM Music Hall At Fenway Format:Live Platforma:TBS Komentarz:Excalibur, Taz, Tony Schiavone & Don Callis Karta: Wyniki: Spoiler Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogólna
  4. IIL
    IIL opublikował(a) temat w Ogłoszenia
    Od dawna nie podobało mi się to, że najważniejsze treści na forum upchane były w max dwóch działach: Dyskusje i Wydarzenia. W dyskusjach tematy zbiorcze dla tygodniówek itd zlewały się ze sobą i ciężko tam było cokolwiek znaleźć. Stali bywalcy się do tego już zapewne przyzwyczaili, ale patrząc z boku wyglądało to mało atrakcyjnie i panował tam spory nieporządek. Nowy podział: Dyskusje - miejsce na ogólne tematy. World Wrestling Entertainment - megatematy weekly shows + PLE z Wydarzeń i cały kontent o WWE. All Elite Wrestling - jak wyżej. Independent Zone - tutaj miałem sporą zagwozdkę jak to zorganizować. TNA i ROH może średnio pasują jako subfora pod "sceną niezależną", ale trzeba było je jakoś odizolować (mają dużo archiwalnej treści, więc warto było to uporządkować). Japonię chciałem wyciągnąć do osobnego, ale na razie zostaje połączona z działem. Dział Wydarzenia został usunięty. To gruba zmiana i sam od wielu lat też przywykłem do wcześniejszego stanu rzeczy, ale myślę, że warto popróbować nowych rozwiązań. Jestem otwarty na sugestie, itd. Wszystko można w każdej chwili przeorganizować.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Royal Rumble 2009

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Moim skormnym zdaniem myślę że M.V.P wygra Royal Rumble.Można się domyślic dla czego...jobbuje a tu na RR wygrywa i feud z Hardym do wrestlemanii.Druga opcja to może być Tomko :D wiem możecie pomyśleć ze jestem głupi ale możę nie będzie sie pokazywał w tv aż do RR i jako 30 wejdzie i wygra?
Gdybym miał nowotwór nazwałbym go [you]
  • Odpowiedzi 483
  • Wyświetleń 140,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Druga opcja to może być Tomko

ktorego prawdopodobnie zwolnią już niedługo z powodu konfliktu o nowy gimmick

Opublikowano
Ktoś tu wspomniał Edge'a. Tak, tak tak. Ostanio Adaś jest wkręcany w dogodne sytuacje, jeśli nie dostanie title shota wcześniej, to przez wygranie RR. Albo zadyme wygra...KOZLOV!!! :twisted:

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Opublikowano
zadyme wygra...KOZLOV!!!

To jest raczej niemożliwe.owszem ma duży push no ale żeby wygrać tittle shota na wuemkę?Nieee...ja widze kozlova widze w meczu Taker vs Kozlov.Może na RR zobaczymy wkońcu William Regal vs Cm Punk?

Opublikowano

Moim zdaniem MVP powinien wygrać RR. Jak by wygrał RR to na co by ,,wydał" title shota?

wwe title? nie U.S Title! I będzie znów U.S champem jak z przed kilku miechów.

Moje przypuszczenia.

...

1736281364ae4b3be08ef9.jpg

Opublikowano
będzie znów U.S champem jak z przed kilku miechów

Nie,,,,,ja z Kozlovem trochę przesadziłem, ale w tym przypadku, to jakaś dziwna bajka. Wykorzystywać wygraną w RR na tytuł USA? To się nie zdarzy.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Opublikowano
Jeśli MVP miał by wygrać Royal Rumble, to na pewno ten push nie poszedł by na darmo, poza tym pas USA jest powoli szmacony więc wątpię, żeby zwycięzca RR po niego startował (chodzi mi o MVP)

It's Easy Bein' Sleazy

Opublikowano
  • Autor
Taaa, już widzę main event Wretslemani XXV MVP vs Jeff Hardy :twisted:
"Ten, który kocha staje się zaślepiony wobec przedmiotu swojej miłości"

17493022184a8bc5252ce62.jpg

Opublikowano
MVP hahahha!!!!!!On nie ma szans!!!!!!Żeby wrócił Bobby Lashley skakałbym z radości.Przemyślałem to jeszcze raz.Wygra to HBK.Na 100%.Lepszego kandydata na title shota nie maa!!!!! :razz:

Because I'm Awesome!

"Żądasz mądrej odpowiedzi, musisz równie mądrze pytać"

[you] Zalookaj http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?p=283487#283487

Sygna by Filipoo

7038755254e0e4aa33eb75.jpg

Opublikowano

Poster na pierwszej stronie jest z roku 2006, wypadałoby wrzucić aktualny :)

Potencjalnym kandydatem wg. mnie jest faktycznie MVP. Jeśli ma odbić się od dna, to właśnie teraz... Wejdzie jako jeden z ostatnich i fuksem wygra to co jest do wygrania, a potem zacznie wygrywać :)

Opublikowano

hardy boyz, pomyśl co mówisz... najpierw: Moim zdaniem MVP powinien wygrać RR. a pozniej to: MVP hahahha!!!!!!On nie ma szans!!!!!!Żeby wrócił Bobby Lashley skakałbym z radości.Przemyślałem to jeszcze raz.Wygra to HBK.Na 100%.Lepszego kandydata na title shota nie maa!!!!!

Moje zdanie jest takie, jesli MVP miałby wygrać to tylko Money In The Bank... Na Royal Rumble nie ma szans... RR wygra Orton lub DiBiAsev ;)

Opublikowano
Ta... fuksem wygra i fuksem dostanie miejsce w main evencie największej wrestlingowej gali roku. Na bank. Innym kandydatem może być Funaki lub Jim Duggan. Ludzie myślcie realnie! RR wygrywają konkretni main eventerzy którzy ze spokojem mogą walczyć o najważniejszy pas federacji!
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

Opublikowano

Dokładnie Biggmac :) nie mylcie RR matchu z Money in the Bank matchem :)

prześledźcie zwycięzców RR i dojdziecie zapewne do jasnych wniosków ;]

"W teatrze widz nie narzeka, że aktorzy nie zabijają się naprawdę" - Andrzej Supron
Opublikowano
Ale niby czemu nie mogli by z MVP mogli zrobić Main Eventera?Taki Jeff na raw byl Upper Midcarderem a teraz na SD! co chwile w ME walczy...tak mogą zrobić z MVP
Opublikowano
Zobacz ile czasu promowany na main eventera był Jeff. Słabiutki przykład dałeś, pogódź się że RR match wygrywają wypromowani zawodnicy a nie CI ktorych sie dopiero promuje.
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg