Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

Royal Rumble 2009

domino

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

http://images27.fotosik.pl/306/71476427c650794a.jpg

Postanowiłem założyć temat już teraz, gdyż w temacie Armagrdon powstała niepotrzebna dyskusja na temat Royal Rumble. Każdego korci pewnie pytanie o zwycięzce Royal Rumble match'u!

-Kto będzie tym 30...

Myśle, że jest wiele możliwości, np.:

Batista

http://images30.fotosik.pl/307/607c048702d2132b.jpg

Nie muszę nikomu tłumaczyć czemu... może WWE robi nas w konia z jego kontuzją?? Szykuje nam niespodziankę i "Zwierzak" pojawi się na Royal Rumble?

http://images46.fotosik.pl/42/c26b3a3ff57239fd.jpg

Wiele się mówi o tym, ze MVP ma się odbić z dna... więc może na Royal Rumble? (wg. mnie MVP wygra MITB match na WM)

http://images45.fotosik.pl/42/0639915fb4649369.jpg

Mało prawdopodobne, ale może się tak stać, ze Vince zauważy i doceni talent Bourne, dając mu walkę o pas na WM.

http://images42.fotosik.pl/42/501bf2cab76867e5.jpg

Wiele jest spekulacji na temat powrotu Umagi, miał otrzymać push jednak wszystko pokrzyżowała kontuzja, teraz jest już w stanie walczyć, ale czy jest to możliwe?

http://images38.fotosik.pl/42/9306ec68fae7de8e.jpg

Niedawno podpisał kontrakt z WWE, jest to zawodnik utalentowany, więc ko wie?

http://images44.fotosik.pl/42/4176d2c19eb6940b.jpg

Cóż randy zawsze w formie :)

A może myślicie o kimś innym? Napiszcie!

Edytowane przez domino

• Odpowiedzi 483
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Cezet

36

• thejehmes

24

• Krzychu

22

• miszcz_94

21

Top użytkownicy w tym temacie

Christian Cage oficjalnie nie podpisał kontraktu z WWE. Co prawda nie wiadome są jego dalsze losy w TNA, ale wstrzymałbym się ze spekulacjami na temat jego zwycięstwa w Royal Rumble.

Co do samego tematu, nie będę narzekał, że założony za wcześnie, ale na to w jakim stylu... Była już mowa o tym - nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia nie wychylaj się przed szereg i nie zakładaj tematu, by być tylko pierwszym. Tutaj żadnej konstruktywnej opinii nie widzę, bo gala PPV składa się nie tylko z Battle Royal, a Twoje spekulacje dotyczą jedynie zwycięzcy ME. Poza tym :

Cóż randy zawsze w formie :)

A może myślicie o kimś innym? Napiszcie!

nie jest to zbyt powalająca opinia i zachęcenie do dyskusji.

Tak więc udzielam upomnienia po raz ostatni. Następne tematy nie zawierające jakiegoś treściwego przekazu, a mające tylko kilka fotek, dwa zdania rozważań i "zachęcenie" do dalszego dyskutowania będą usuwane.

CAge może zamieszać, jeśli od razu chą go wykreować jako gwiazdę. Wiele szans ma Orton, gdyż może liczyć na wsparcie swoich chłopaszków, w zależności ilu z nich się pojawi w ringu. Umaga, MVP?? Z niedocenionych średniaków liczę bardziej na Kennediego. Z kolei wygrana Bourna to niby powtórka historii z Reyem Mysterio z 2006 roku, w którą powątpiewam (szkoda, z całym szacunkiem dla Bourne'a). Zaraz, wracając do Umagi, w jakiej on jest formie po kontuzji? Kolejne pytanie, na którą nie znamy jescze odpowiedzi.

aaaaa z podanych przez kolegę jest przecież BAtista, któremu źle życze :twisted: On miał już wystarczający push, nie sie inni nachapią :P

ciekawe opcje, niektóre sam brałem pod uwagę.

Batista- to by było przegięcie ze strony WWE. Udowodniliby ze mają w du*ie pro fanów i zależy im tylko na małoletnich markach którzy poza Jasiem i Batista świata nie widza.

MVP - Coś nie chce mi się wierzyć że tak może się stać, Vince nagle miałby zacząć stawiać talent ponad marketing? MVP się należy to prawda ale, z drugiej strony czy wzlot z aktualnej pozycji tego zawodnika (nie oszukujmy się jobbera) na zwycięzce jednej z najważniejszych walk roku było by rozsądne? Niezbyt

Evan Bourne - za krótko na ringu WWE żeby wygrać Royal Rumble, pewnie jeszcze nie raz będzie faworytem tych pojedynków ale on ma na to kilka ładnych lat.

Umaga - Baaaaardzo prawdopodobne, jego niewyjaśnione znikniecie po drafcie musi być zwieńczone jakimś spektakularnym powrotem. Może jakieś zmiany w gimmicku.

Christian Cage - No to by było mega wejście, o czymś takim mówiłoby się przez długi czas. Po wygranym RR mógłby się wbić do walki o któryś z pasów WWE/WHC ewentualnie w najgorszym wypadku ECW. Ale dopóki jego powrót do WWE nie jest pewny to nie jarał bym sie tak bardzo.

Orton - Dla mnie najgorsze rozwiązanie z możliwych, nie byłoby to w ogóle zaskakujące a mi się osobiście Randy przejada z gali na gale

i ten wczorajszy walkover na RAW :/

moje propozycje

Stone Cold - Nie byłbym sobą gdybym o nim teraz nie myślał jako o potencjalnym zwycięscy RR.

Undertaker - Niezbyt prawdopodobne ale dobrze wiemy jak Deadman może nas zaskoczyć.

Bardzo bym się zdziwił, gdyby Randy Orton nie wygrał tegoroczne Royal Rumble...Jestem przekonany, że wygra i będzie main eventerem WM25, gdzie może zdobyć tytuł.

Wydaje się, że przyszły rok to będzie jego czas.

Żeby była jasność to nigdy nie byłem jego fanem i nie wiem czy kiedykolwiek będę, ale kiedy widziałem jaki pop dostał podczas wizyty na FCW uwierzyłem, że w przyszłym roku będzie miał face turn i duży push.

że w przyszłym roku będzie miał face turn

to tak prawdopodobne jak heel turn Johna Ceny...

Umaga?MVP?Bourne?!....eee sorry ale naprawdę nie kumam :D Nie wiem czemu RR ma wygrać midcarder, szmacony midcarder lub nowicjusz, RR wygrywa ktoś już wypromowany.

Batista ma kontuzje i myśle, że nie jest to fake. Jeśli jednak ma wrócić możliwe, że wygra możliwe jednak, że wpadnie jako trzydziestka ale przegra. Numer 30 nie jest przecież gwarancją sukcesu, wręcz przeciwnie ostatnie dwa lata były peirwszymi w których wygrywały trzydziestki. Ja również stawiam na Ortona- wspaniale gdyby wygrał a potem zgarnął pas na WM-dla niego potrzymuje zainteresowanie WWE(dla Ortona i dla powrotu Thorna którego wciąż oczekuje :D :D ) Nie można zapominać, że WM 25 odbywa się w Teksasie, nie wykluczałbym więc HBK. Co do domniemanych powrotów...wątpie ;) Pozostają rzecz jasna Edge, Taker czy Triple H. Na Kozlova bym nie liczył zapewne zaliczy RR i powyrzuca nawet kilku zawodników(zazwyczaj w RR jest taki monster) ale nie wierze żeby dostał przeprutke na main event.

PS. Orton i face turn? No bez jaj :P Pop na gali FCW to normalka dla kogoś z głównego rosteru WWE. Orton to urodzony heel i Vince na pewno to wie ;)

WM 25 odbywa się w Teksasie, nie wykluczałbym więc HBK

tym są właśnie także spowodowane spekulacje na temat powrotu Stone Colda bo on pochodzi z Austin w Texasie

Jakoś o tym nie słyszałem ...

A kto wygra Royal Rumble ? Wydaje mi się że Randy Orton , ale nie obraziłbym się gdyby była jakaś niespodzianka . MVP w końcu kiedyś powinien się odbić od dna , ale czy właśnie teraz to trudno powiedzieć . Jest jeszcze samoański buldożer , czyli oczywiście Umaga i może go też w końcu docenią ...

Nie można zapominać, że WM 25 odbywa się w Teksasie, nie wykluczałbym więc HBK. Co do domniemanych powrotów...wątpie ;) Pozostają rzecz jasna Edge, Taker czy Triple H.

Jeżeli bralibyśmy pod uwagę miejsca urodzenia to Taker byłby niewątpliwym faworytem :D

Zgadza się :D Z tym, że Taker wygrał RR dość niedawno ponadto nie wiem czy jego fatalny stan zdrowie pozwoliłby na zwycięstwo a potem kolejny reign z pasem. A o ewentualnym zwycięstwie HBK słyszy się od dłuższego czasu.

Ja sadze ze royal rumble wygra Orton.Ale nie zdobedzie pasa mistrzowskiego.Pas zdobedzie Batista na BACKLASHU takie mam przypuszczenia ale jak znam swoje szczescie to nic nie pojdzie po mojej mysli ... :) :?

HBK jest dość mocnym faworytem do zwycięstwa w Royal Rumble Match. Undertaker również nim jest ale w jego przypadku będzie powtórka z tamtego (jeszcze tego) roku - Taker wygrywa Elimination Chamber i pojawia się w ME WrestleManii i raczej kontynuuje swój streak. Evan Bourne bzdura wyleci w połowie walki, MVP zresztą tak samo, CC bueheh niewykonalne, jednak Umaga lub Orton mogą coś namieszać, niewiadomo czy Umaga będzie miał nowy gimmick. Batista ehhh naprawde jeśli zrobią z nim tak jak z Ceną to będzie katastrofa :/ Po co mają popełniać ten sam błąd drugi raz? :razz:

Nie wiem czemu tylko 1 walka została poruszona w tym temacie :P Royal Rumble samym 30 osobowym Battle Royalem nie żyje. Chociaż z pewnością kto zwycięży to bitwę nas bardzo interesuje, ja zaś chciałbym jednak poruszyć dyskusję o walkach, które jako drugo-planowe zasiądą w loży karty RR (Nie chodzi mi tu o walki WHC i WWE) Na wczorajszym RAW! (Robię tag spoiler jakby ktoś nie oglądał)

Wróciła Trish Stratus.

Nie wiem czy był to jednorazowy występ, a nawet jeśli to widać, że fani ją kochają i wątpię, żeby po tym występie, Vince pozostawił ją obojętnie, możliwe wsadzi ją do jakiegoś Triple lub większoosobowej walki Div, Trish musi przecież poczuć się doceniona jeśli ma powrócić na dłuższy okres. Jest jeszcze trochę czasu i dużo może się wydarzyć mniej jednak mam dziwne przeczucie, że któryś z obecnych champów straci pas, a Royal Rumble match wygra niespodziewany gość.

Batista

Mam nadzieje, że WWE nie żartuje z tą kontuzją i że jest to shoot i nie będzie cudownego wyleczenia w kilkanaście dni. Oczywiście nie życzę źle Animal'owi, nawiązuje tylko do wiadomości o jego kontuzji, a więc Dave odpada.

Wiele się mówi o tym, ze MVP ma się odbić z dna... więc może na Royal Rumble? (wg. mnie MVP wygra MITB match na WM)

MVP ? To ma być żart ? Owszem, sam wierze w informacje o jego pushu, ale po taki jobbowaniu push musi być solidny i przede wszystkim stopniowy. Jak na razie Montel jest "za mały" rangą żeby wygrać Rumble Match. Ciekawe jest to, że te kilka miesięcy do WM może być dla niego przełomowym momentem. Mam na myśli oczywiście zwycięstwo w Money In The Bank Ladder Match'u.

Mało prawdopodobne, ale może się tak stać, ze Vince zauważy i doceni talent Bourne, dając mu walkę o pas na WM.

Sydal może liczyć na push, ale nie na taki, nie przesadzajmy. Na razie jest to zawodnik rosteru ECW i dla niego jakimś tam push'em będzie samo to, że przejdzie na RAW albo SmackDown!.

Wiele jest spekulacji na temat powrotu Umagi, miał otrzymać push jednak wszystko pokrzyżowała kontuzja, teraz jest już w stanie walczyć, ale czy jest to możliwe?

Push Umagi w WWE jest strasznie żałosny. Widać, że Vince nie potrafił się zdecydować w którą stronę ma iść jego postać. Najpierw niszczył wszystkich w rosterze, ale gdy przyszło do ważnych walk okrutnie jobbował Cenie i Batiście i wątpię żeby w tej kwestii się coś zmieniło.

Nic jeszcze nie podpisał. Christian w WWE nigdy nie był kimś aż tak ważnym, więc nawet jak przejdzie do WWE to nie wiem czy warto się spodziewać tego, że dostanie pas.

Orton to dla mnie faworyt i wszystko będzie już klarowne po następnym RAW, jeżeli Randy przegra to jest dla mnie pewniakiem za miesiąc jeżeli wygra to automatycznie odpada. Odpadają jak dla mnie również Jericho(za dużo ostatnio wygrał), Undertaker(problemy ze zdrowiem+zwycięstwo dwa lata temu). Ciekawie może wyglądać sytuacja Michaels'a. Na razie jest zamieszany w głupi storyline z JBL'em, ale może nieoczekiwanie z tego wyrośnie coś ciekawego dla postaci HBK. Ciekawe jak na SD rozwiąże się sprawa pasa, ale mam nadzieje, że RR nie wygra nikt z dwójki HHH i Edge. Kozlov automatycznie odpada. Tak jak ktoś wspomniał wyrzuci kilku zapaśników i na tym jego rola się skończy, tak jak jest to zawsze w przypadku Kane'a.

Jeszcze jednym faworytem jest Mr. Kennedy(jak dla mnie), ale czy po takiej przerwie jest szansa, że dostanie tak szybko należyty push ? Zobaczymy. ;)

Nie wiem czy był to jednorazowy występ, a nawet jeśli to widać, że fani ją kochają i wątpię, żeby po tym występie, Vince pozostawił ją obojętnie, możliwe wsadzi ją do jakiegoś Triple lub większoosobowej walki Div, Trish musi przecież poczuć się doceniona jeśli ma powrócić na dłuższy okres. Jest jeszcze trochę czasu i dużo może się wydarzyć mniej jednak mam dziwne przeczucie, że któryś z obecnych champów straci pas, a Royal Rumble match wygra niespodziewany gość.

Mimo, że jestem jej markiem to jestem także pewny, że to jednorazowy występ, ponieważ RAW odbywało się w Kanadzie. ;)