Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. MattDevitto
    MattDevitto odpowiedział(a) na pokrytyśniegiem temat w TNA Wrestling
    Obejrzałem wszystkie najnowsze odcinki Dark Side of the Ring i czuć niewykorzystany potencjał. Interesująca historia JJ to trochę jednak dla mnie mało. Prosiło się też by niektóre wątki dostały więcej czasu, ale jest jak jest. Najbardziej boli, że nie dali rady przekonać Carter do wywiadu, bo to na pewno rzuciło by nieco inną perspektywę na wiele kwestii. Ogólnie polecam jedynie starym fanom TNA i ludziom, którzy w tamtym czasie nie śledzili biznesu. Fajne na raz, ale nigdy więcej nie wrócę, bo nie ma za bardzo do czego...
  2. KyRenLo
    KyRenLo odpowiedział(a) na IIL temat w All Elite Wrestling
    Aktualna karta: • Kenny Omega vs. Kevin Knight - AEW World Championship • Thekla vs. Willow Nightingale - AEW Women’s World Championship • Kyle Fletcher vs. Bandido - AEW International Championship • Mark Davis vs. Andrade El Idolo - AEW National Championship • Painmaker Jericho vs. Tommaso Ciampa • Cage & Cope (C) Vs. Claudio Castagnoli & PAC - AEW World Tag Team Titles Obrazkowo:
  3. CzaQ
    CzaQ odpowiedział(a) na Bonkol temat w Ogólna Dyskusja
    To zostańmy przy mojej przyszłej żonie. Navarrettkę można kojarzyć z jednym superbohaterem. Jakim?
  4. KyRenLo
    Gala Worlds Collide – Chicago – Wrzesień 26 – 2026. W ramach ciekawostki można dodać, że gala od AEW, czyli All Out będzie się odbywać w tym samym terminie i nawet w tym samym mieście. Niesamowity zbieg okoliczności. A tak serio to widzę, że WWE dalej gra w swoje gierki. Khan powinien takie zagrywki skontrować potężną kartą, na czym zyskałby każdy widz AEW.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Royal Rumble 2009

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
Hmm ja sądzę, że danie pasa Swagger'owi było średnim pomysłem. Podaliście dwa dobre argumenty. Zastanawia mnie jednak rzecz czy Vince do czasu WM będzie chciał dać odpowiedni push Dreamer'owi tak, aby pokonał tego "złego" i ku radości publiki stał się mistrzem :grin: Jednakże chciałbym, żeby walka na WM była tą ostatnią Dreamera i była z jakąś hardcore'ową stypulacją. No, ale na co możemy liczyć po WWE i niewątpliwie Tomku który jest już dziadkiem :P
"Ten, który kocha staje się zaślepiony wobec przedmiotu swojej miłości"

17493022184a8bc5252ce62.jpg

• Odpowiedzi 483
  • Wyświetleń 140,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
tomiemu wg mnie pasa nie dadza a vince skupia sie tylko na pasach whc i wwe.Ecw zostalo zniewazone przez wwe i zawodnicy z tamtad sie marnują

11806779274e2ad9a9ac528.jpg

Opublikowano

nie wiem czego sie nażarłem

ale dzisiaj w nocy śniło mi się ze RR wygrywa Vince McMahon :lol:

Opublikowano
Więc zrobiłoby Ci to różnicę żeby niepokonany (podkreślam) Swagger zdobył pas 2 tygodnie później na PPV?

Tak, bo wrestler, który nie występuje na PPV's jest z promocyjnego punktu widzenia nikim i nie powinien dzierżyć najwyższego tytułu, nawet w takim brandzie jak ECW. Pomijam umiejętności Swaggera, chodzi mi tylko, że jego wypromowanie pozostawiało wiele do życzenia zwłaszcza w kontekście tego, że w CV będzie mógł sobie teraz wpisać "World Champion".

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Opublikowano
ale dzisiaj w nocy śniło mi się ze RR wygrywa Vince McMahon :lol:

brawo, przewidujesz przeszlosc bo... to juz sie wydarzylo w 1999 roku.

Ja tam dalej trzymam sie opcji, ze jezeli jakos na najblizszym Raw wmontuja Shawna do RR to wladnie on jest pewniakiem. Jeśli nie to moze byc roznie (ktos z trojki Orton/Taker/Triplek)

Opublikowano
Dla mnie cały storyline z Jericho to ściema i sądze że to on wygra Royal Rumble... Jeszcze można postawić na Orton`a i wersja taka że zostaje Legacy na ringu i Orton każe zejść swoim partnerom...
Opublikowano
Tak, bo wrestler, który nie występuje na PPV's jest z promocyjnego punktu widzenia nikim i nie powinien dzierżyć najwyższego tytułu, nawet w takim brandzie jak ECW. Pomijam umiejętności Swaggera, chodzi mi tylko, że jego wypromowanie pozostawiało wiele do życzenia zwłaszcza w kontekście tego, że w CV będzie mógł sobie teraz wpisać "World Champion".

Moim zdaniem push dla Swaggera jest jak najbardziej OK, właśnie czasem brakuje takich nagłych wydarzeń w WWE. Mi postać heela z pedalskim uśmieszkiem jakim jest Swagger jak najbardziej się podoba i mam nadzieje, że do WM jakoś ciekawie będzie bronił pasa i odda go Tommy'emu po np: TLC Match :) To by było nawet możliwe...

11301703464970cd8e3af3a.png

Opublikowano

Ja już się nie przejmuje, kto wygra RR. WAżne, by Santino był JAK NAJDŁUŻEJ w ringu, to będą jaja, chociaż:

Dla mnie cały storyline z Jericho to ściema i sądze że to on wygra Royal Rumble

Powrót szefa Vince'a na gale, uroczyste zarządzenie że Jericho wchodzi i robi zamieszanie.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Opublikowano
Ja tak myśle że kolejną osobą która zostanie zwolniona to będzie pierwszy zwycięzca Royal Rumble Matchu Jim Duggan i możemy się spodziewać że wejdzie jako któryś tam i będzie to jego ostatni występ smutne ale bardzo prawdopodobne w związku z cięciami kosztów....

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

Opublikowano
Moim zdaniem push dla Swaggera jest jak najbardziej OK, właśnie czasem brakuje takich nagłych wydarzeń w WWE. Mi postać heela z pedalskim uśmieszkiem jakim jest Swagger jak najbardziej się podoba

Ale tu nie chodzi o samą postać, ale o jej wypromowanie. Push? O.k. Ale żeby od razu dawać mistrzostwo kolesiowi, którego ktoś kto nie ogląda tygodniówek - nie widział nawet na oczy (PPVs'owy prawiczek)??? :?

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Opublikowano
Ale żeby od razu dawać mistrzostwo kolesiowi, którego ktoś kto nie ogląda tygodniówek - nie widział nawet na oczy (PPVs'owy prawiczek)???

no to prawda

ale może złożyło się na to co innego

np. jakieś plany co do Matta które musiały zmusić ich do zabrania mu pasa i nie było czasu na promowanie Swaggera

Opublikowano
A może WWE rozważa reaktywacje teamu Jeffa i Matta, po tym jak podobno Jeff straci pas na rzecz Edge.

9367406674981fac0a7ca1.gif

Opublikowano
A może WWE rozważa reaktywacje teamu Jeffa i Matta, po tym jak podobno Jeff straci pas na rzecz Edge.

Reaktywacja teamu Jeffa i Matta.Hmmmm.Oni chyba mają cały czas team jak sie nie mylę.Jeff pasa napewno nie straci na rzecz Edga.To były tylko pogłoski.Hardy obroni pas i rozpocznie feud z Christianem

Because I'm Awesome!

"Żądasz mądrej odpowiedzi, musisz równie mądrze pytać"

[you] Zalookaj http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?p=283487#283487

Sygna by Filipoo

7038755254e0e4aa33eb75.jpg

Opublikowano
  • Autor
A nie wydaje się wam, że wszystko prowadzi do walki na WM raw vs smackdown Chris Jericho vs Triple H? Albo Mcmahon vs Triple H? Choć z drugiej strony Triple H może rozpocząć feud z Undertakerem.... Szkoda, że to tylko moje spekulacje :P
"Ten, który kocha staje się zaślepiony wobec przedmiotu swojej miłości"

17493022184a8bc5252ce62.jpg

Opublikowano

Wątpię żeby przy obecnej sytuacji (push i cała reszta) Jeffa został wrzucony do tagu, wiemy jak od jakiegoś czasu WWE patrzy na Tag Team.

Sprawa z Matem jest oczywista, przynajmniej dla mnie. Mat jest już tak schematyczny w ringu, a jego umiejętności przy micu jakie były takie są, więc postanowili spróbować kogoś innego, w końcu pas ECW to nic więcej jak przepustka na walkę otwierającą PPV, niech się Swager szkoli.

1724760860440aabdb41ec3.png