Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Royal Rumble 2009

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ehh mi osobiście szkoda, że Austin nie jest dysponowany do walki w ringu :( Wielu fanów będzie zawiedzionych, że Austin nie zawalczy na swojej ostatniej WrestleManii. Jak to możliwe że Flair tak się dobrze trzyma. Chociaż w jakimś pięknym pożegnalnym speechu na Reliant Stadium.
  • Odpowiedzi 483
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Cezet

36

• thejehmes

24

• Krzychu

22

• miszcz_94

21

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Wygrałby na przekór wrednej GM

To sie wszystko klei. Przecież sam the Game mówił, że musi wystąpić podczas RR, by ktos ze Smackdown to wygrał. A ostatnio HHH jest ostro bity, oj ostro!! Dlatego z brandu niebieskiego dla mnie realnym kandydatem stał się właśnie Triple H.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

To sie wszystko klei. Przecież sam the Game mówił, że musi wystąpić podczas RR, by ktos ze Smackdown to wygrał. A ostatnio HHH jest ostro bity, oj ostro!! Dlatego z brandu niebieskiego dla mnie realnym kandydatem stał się właśnie Triple H.

Myśle , ze masz racje moimi jedynymi w tej chwili kandydatami są Taker i HHH

Because I'm Awesome!

"Żądasz mądrej odpowiedzi, musisz równie mądrze pytać"

[you] Zalookaj http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?p=283487#283487

Sygna by Filipoo

7038755254e0e4aa33eb75.jpg

1.ECW champion sądzę że matt odzyska pas

2.Heavyweight champion bez żadnych fajerwerek sądzę że sędzie szybko odeśle HBK do szatni bo będzie chciał od początku próbować pomagać JBL'owi i w ostateczności wygra Cena.

3.WWE Champion wygra Jeff przynosi niby ogromne zyski więc wątpię żeby już teraz miał stracić pas.

4.hmm długo myślałem kto może wygrać w tym roku i dochodzę do wniosku że będzie to ktoś ze SmackDown obstawiał bym po między Triple H a Undertakerem HHH nie wygrał ostatniego RR bo był powrót Ceny a Undertaker pojawił się po pewnej przerwie jak to Shelton opowiadał o swoich wyciągniętych ze snów planach o wygraniu RR i WM ale bardziej prawdopodobne według mnie jest zwycięstwo HHH wygra i na WM może jakiś Triple Threat albo fatal 4 way

co do powrotów to może Kennedy i Umaga ale na pewno nie wygrają :) HBK to samo został by "zjedzony" przez The Legacy i Jericho za podłożenie się JBL'owi. Też coś ostatnio widzę że jakiś feud Matt vs Edge i wcale bym się nie zdziwił jak z Christianem okazało by się że to bajka ale zobaczymy co nam zaproponują w najbliższych godzinach

1. Matt traci pas

2.Wygrywa Jaś Cena

3. Jeff broni pasa

4.Hmm Royal Rumble... niektórzy przepowiadają,ze Christian ma powrócić jako nr 30...Coś mi się nie chce w to wierzyć ale jeżeli to prawda i On wróci to spodziewam się jego wygranej

The Legend Killer

1721510850497b61c71e4d4.jpg

1. Matt traci pas

4.Hmm Royal Rumble... niektórzy przepowiadają,ze Christian ma powrócić jako nr 30...Coś mi się nie chce w to wierzyć ale jeżeli to prawda i On wróci to spodziewam się jego wygranej

Matt juz nie ma pasa....Christian nie wystąpi w RR ....

Because I'm Awesome!

"Żądasz mądrej odpowiedzi, musisz równie mądrze pytać"

[you] Zalookaj http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?p=283487#283487

Sygna by Filipoo

7038755254e0e4aa33eb75.jpg

Christian nie wystąpi w RR ....

nigdy nie mów nigdy

to że tak wielu mówi o jego feudzie z Jeffem

nie wyklucza jego występu w RR

WWE może nas zaskoczyc i to nie on musi być oprawcą Jeffa w ostatnim czasie

Zastanawia mnie jednak jedno - zwykle na RR powstaja feudy, ktore swoja kulminacje beda mialy na WM. I z tego co widze, nie moge znalezc odpowiedniego, godnego feudu dla Takera. Przeciez nie bedzie sie bil o pas Gold Standart'a.

Mi sie wydaje że , Shelton wywali Grabarza z RR. Było by toś w stylu zeszłorocznego wywalenia HBK przez KK. Wtedy ta dwójka też miała niby taki feudzik , walczyli ze soba na RAW HBK wygrał , ale Kenedy wywalił go w RR.

A teraz cała gala:

ECW Championship Singles match

Jack Swagger © vs. Matt Hardy

Ciężko wytypować zwycięzce. Przynajmniej dla mnie. Gdyby nie pogłoski hulające po necie byłbym pewien , że wygra Matt , a tak gdyby to właśnie on miał okazać się "tajemniczym" atakującym jest to wykluczone. Tak czy saik , myślę , że pas zostanie przy Swaggerze , w typrze postawiłem na niego , dopuszczam jeszcze jego porażkę vide DQ

World Heavyweight Championship Singles match

John Cena © vs. JBL (with Shawn Michaels)

Ważna walka , biorąc pod uwagę RR. Myślę , że wygra Cena , co doprowadzi do wystąpienia HBK w RR...

Women's Championship Singles match

Beth Phoenix © vs. Melina

Walka zapowiada się taka sobie , aczkolwiek spotyka się czołówka damskiej dywizji WWE. Licze na zwycięstwo Meliny przez DQ , po ataku największej fanki Beth.

WWE Championship Singles match

Jeff Hardy © vs. Edge

Walka wieczoru. Nie z powodu jej poziomu (chociaż nie ma co ukrywać liczę ,że będzie wysoki wyskoki) , lecz z powodu domniemanego powrotu CC. po raz kolejny gdyby nie plotki w necie , obstwiałbym zwycięstwo Jeffa , a tak wygrana Edga po interwencji CC.

30-Man Royal Rumble Match

Shawn Michaels wygrywa , wchodząc pod koniec (nie 30 , w tym roku 30 przegrywa na 100%). Wielka radość , lecz wchodzi JBL i zapowiada , że jego pracownik odda mu swoje miejsce na WM.

Jeśli bawić się w "kto kogo wyeliminuje" , to obstawiam tak:

Taker wywali HHH , Takera wywali Shelton. A ostatnia dwójka to Orton i HBK. Zobaczymy , czy coś się sprawdzi :D

IT is I, The Bacon in her Eggs. The Man for whom she begs. The Face between her legs.

The Lyrical Miracle,The Sexual Intellectual,The Quintessential Stud Muffin but now...

Walka wieczoru. Nie z powodu jej poziomu (chociaż nie ma co ukrywać liczę ,że będzie wysoki wyskoki) , lecz z powodu domniemanego powrotu CC. po raz kolejny gdyby nie plotki w necie , obstwiałbym zwycięstwo Jeffa , a tak wygrana Edga po interwencji CC.

Myślę, że CC nie zaatakuje Edge'a, ani Jeffa. Po prostu odwróci uwagę Jeffa i tak zacznie się feud, Edge podepnie. Możliwe, że Matt wróci na Smackdown! i będzie powtórka z Historii - walk tag team. :)

Alle...

Jest jeszcze inna możliwość... To właśnie Matt okaże się sprawcą wszystkich wypadków Jeffa, w jego walce to odwróci jego uwagę i Edge to wykorzysta. Tak narodzi się Matt vs. Jeff once again.

Już dzisiaj Rumble. Trzeba przyznać, ze WWE wypromowało tą gale bardzo dobrze, brak wyrażnego faworyta do RR, niepewność w sytuacji HBKa i ogolnie samej walki Cena - JBL, cala sytuacja z Jeffem i jego wypadkami także sprawia, że nie ma w tym pojedynku wyraznego faworyta. No i jeszcze sytuacja z ostatniego RAW sprawia, ze oczekuje z napieciem tego co federacja nam zafunduje. Liczmy, że bedzie dobrze.

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Już dzisiaj Rumble. Trzeba przyznać, ze WWE wypromowało tą gale bardzo dobrze

Należy się z tym zgodzić. Dawno nie czekałem z takim zaciekawieniem na żadną PPV z WWE jak teraz. Mało tego, nawet nie wiem czy nie obejrzeć live... tylko jak wstane do roboty rano? hehe. Tak czy inaczej świetnie zrobiona podbudowa pod RR Match, murowanych kandydatów jest conajmniej kilku, oby tylko tego nie spierniczyli, bo jest szansa na emocjonujące widowisko.

• Urządzenie:  Windows

Strasznie się cieszę, że najbliższy egzamin na studiach mam w poniedziałek, bo podobnie jak estevez chciałbym obejrzeć galę live. Mam nadzieję, że nocka się opłaci :)

Jedyne co może zaszokować to zwycięzcy oraz dalszy przebieg storyline'ów, co do walk to szczerze wątpię, żeby coś mogło porządnie zaciekawić.

It's Easy Bein' Sleazy

Dokladnie, pomijam fakt, ze to moje ulubione PPV, ale trzeba przyznac, że rezygnacja z NYR była bardzo dobrym pomysłem. Do tego brak przecieków w sieci i są emocje. Gdyby jeszcze walkę o ECW Title zastąpiono innym meczem...

Co do Batisty, to prędzej Christian wystąpi w tej walce niż Animal.

WWE może jescze zastosowac taki zabieg, że w RR Matchu wystąpią wrestlerzy, którzy przegrali swoje pojedynki o pasy, wcześniej na gali (o ile battle royal bedzie main eventem). W ostatnich latach tego co prawda nie stosowano, ale nie wykluczałbym takiego rozwiązania. Choc wg mnie to mało możliwe.

Taki mały offtop gdzie będzie można obejrzeć gale live ?