Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Royal Rumble 2009

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Czytałem gdzieś o pushu dla HBK'a więc on jednak wygra RR, na dodatek ta zbliżająca się WrestleMania w Texasie, Shawn to po prostu musi wygrać. Z tym MVP przesadzacie, dobrze należy mu się push, ale rodzaju ME na WrestleManii?! Nie wydaje mi się. Taki push może dostać jak go się jakoś wypromuje co nie będzie łatwe i czy w ogóle mają zamiar tak go wypromować i dać mu taką szansę odbicia się od dna, wydaje się niewykonalne niestety. MVP najwyżej może draftnąć do RAW i walczyć o Intercontinentala. Ale gdyby nawet dostał taki push na IC, to i tak dzieliłaby go dłuuuga droga do WHC lub WWE Title. Tak więc teraz w ME rządzą Cena, Hardy, Batista, HHH, Jericho, HBK, Edge i lada chwila Orton. Tyle.
  • Odpowiedzi 483
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Cezet

36

• thejehmes

24

• Krzychu

22

• miszcz_94

21

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Jasny

BatistaJak wiadomo, to napewno nie będzie on z tego faktu, ze ma kontuzje i tutaj bym nie spekulował czy jest prawdziwa czy nie, jak dla mnie jest ona jak najbardziej prawdziwa, chcą dać mu jednocześnie odpocząć, może się do wiązać również z głośnym powrotem i zdobyciem pasa WHC...

MVP... no napewno nie on, czy WWE by było naprawde takie głupie, żeby dawało na Royal Rumble wygrać MVP? Raczej nie sądzę, WWE chce po prostu wy testować psychikę MVP, ile może wytrzymać przegranych walki pod rząd takie jest moje zdanie.

Umaga, i tu jest znak zapytania, te proma o powrocie Umagi przed Royal Rumble mogą trochę dziwić, trochę to jest porąbane bo najpierw Creativ Team nie miał pomysłu co zrobić z Umaga a teraz przed Royal Rumble chca nam zamydlic oczy tym, ze puszczają Proma o powrocie Umagi i tym, ze może wygrać Royal Rumble jak dla mnie jest to i tak nie możliwe.

Tomko, i tutaj tez mam wątpliwości a to dlatego, bo po co chcieliby Tomko, dawać gimmick z maską i okrytym całym ciałem, moze to dlatego, aby to on wszedł jako 30 i wygrał Royal Rumble. Moze i to jest niemożliwe no cóż ale mi się to tak widzi.

Christian, jeśli by podpisał kontrakt z WWE, lub już ma podpisany (?), to on w sumie mógłby wejść jako 30 ale czy by wygrał o to jest znak zapytania bo 30 osoba, może być niespodzianką. Gdyby był to Christian to bym się ucieszył nawet jeśli by miał przegrać.

Kane :twisted:, tutaj, zawsze stawiam na niego :), nie dziwi was to, ze jest wplątany w Storyline z Kelly Kelly na Raw, w którym Kane ma zamiar się dowiedzieć kim jest ten drugi którego Kelly kocha trochę poplątany ten storyline, jestem ciekawy w ile Kane love storylineoów Kane zostanie wplątany no ale do rzeczy, i z tego może wyniknąć, ze jeszcze przed Royal Rumble, Kane dowie się, ze to jest Mr. Cenaminator i będzie chciał za wszelką cene wygrać te Royal Rumble z czym równiez będzie chciał udowodnić Kelly Kelly, ze w walce o WHC będzie lepszy od Cenaminatora i zdobędzie WHC.

Orton, jak dla mnie to on nie wygra Royal Rumble z tego powodu, ze ma przeciez na następnym Raw walke Fatal Four Way i to powinien on wygrać ją w końcu mógłby dostać tego swojego Title Shot'a lecz Cenaminator obroniłby go na Royal Rumble z czego Kane na WM'ce mógłby zgarnąć go i jednocześnie udowodnić Kelly, ze jest lepszy od Cenaminatora.

7894118684ede4cf290d46.jpg

• Urządzenie:  Windows

Christian nie ma na 100%podpisanego kontraktu z WWE, bo wciąż widnieje w rosterze TNA na tnawrestling.com...

MVP.... jemu należy się push w granicy MITB, a nie RRmatch

Według mnie Royal Rumble wygra HBK, bo to naprawdę jedyny możliwy ME, który może wygrać ten mecz, a do tego dochodzi WMka w Texasie skąd pochodzi więc inny wrestler mi się nie narzuca na myśl.

• Reputacja:   396

Na chwilę obecną - pewniacy to Orton lub HBK. Keżeli Orton lub Michaels wygrają fatal four to niewygrają tunieju RR. Ten który przegra w fatal four, wygra turniej. Tak przynajmniej sądzę...

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Reputacja:   110
  • Styl:  Attitude

Mi wydaje się że Orton wygra Royal Rumble , a MVP dopiero na MITB dostanie push .

11419143584d2847a0e25f5.jpg

A może Chyna za to że jest kobietą?

A może Kung-Fu Naki za jego push?

A może John Morrison za super ciężki work?

A może Vince McMahon jako powrót do TV?

A może HHH bo brak mu już pasa?

Gdybać można w nieskończoność, wygranej w RR naprawdę nie można obstawiać, w zeszłym roku raczej nikt nie spodziewał się kto wygra (brak spoilerów), wiec może w tym roku będzie podobnie? Mam nadzieje że WWE nas zaskoczy i tę walkę będzie można oglądać z emocjami a ne z szybciej ustosunkowanym zwycięzcą.

Time to retire - i will join TNA.

Moje propozycje.

1.Nie wygra Cena bo albo będzie bronił pasa albo będzie starał się go odzyskać na tej gali.

2.Może wygrać M.V.P gdyż były spekulacje że teraz przegrywa aby potem wygrać RR i dostać jakiegoś Tittle Shota.(Meybe znowu U.S.?)

3.Orton raczej nie wygra będzie feudował z Ceną o WHC.

4. Umaga...Hmmm możliwe. Choć sam w sobie wątpie.

5.Moim zdaniem bardzo możliwa jest wygrana Kennedy'ego.

6. Batista chyba raczej nie.

7. Hmmmm meybe powrót Flaira? Mało możliwe ale zawsze...

8. Zawsze może to być nieprzewidywalny Edge lub Undertaker

To wszystko:)

Moja Galeria wejdź i zostaw Komenta !

JESTEM HARDKOREM !

Może potrzebujesz zaproszenia na LOCKERZ.COM ? Wal do mnie !

237781014a3abb4a587b4.jpg

Moje propozycje.

1.Nie wygra Cena bo albo będzie bronił pasa albo będzie starał się go odzyskać na tej gali.

2.Może wygrać M.V.P gdyż były spekulacje że teraz przegrywa aby potem wygrać RR i dostać jakiegoś Tittle Shota.(Meybe znowu U.S.?)

3.Orton raczej nie wygra będzie feudował z Ceną o WHC.

4. Umaga...Hmmm możliwe. Choć sam w sobie wątpie.

5.Moim zdaniem bardzo możliwa jest wygrana Kennedy'ego.

6. Batista chyba raczej nie.

7. Hmmmm meybe powrót Flaira? Mało możliwe ale zawsze...

8. Zawsze może to być nieprzewidywalny Edge lub Undertaker

To wszystko:)

1. Jak Cena moze starać się odzyskać pas na tej gali jak on będzie go bronił.

2. MVP napewno nie wygra, gdyby miał wygrać to by się to wiązało z tym ze na WMXXV by walczył o Pas WHC a to napewno się teraz nie stanie.

3. Nie wiem o co Ci chodzi z tym, bo gdyby Orton wygrał to by dostał tego Shota na WM'ce.

5. Kennedy nie wygra bo dopiero powraca w Lutym(?), Marcu(?). Zresztą jakby powrócił na RR to i tak by jego nie wygrał.

6. Batista ma kontuzje wiec nie wiem po co go tutaj włączasz.

7. Tak... powrót Flaira i może jeszcze wymyślisz powrót Foleya?

8. Taker nie pojawiał się na SD! bo miał mieć jakiś feud z gościem z FCW chyba Hadem Vansenem, lecz ten storyline nie wypalił, bo V.McMahon miał jakieś zastrzeżenia, więc możemy Takera zobaczyć na najbliższym SD jeszcze. A o Edge'u się nie wypowiem...

7894118684ede4cf290d46.jpg

Jak prawie większość tak i ja twierdze, że SEXY BOY :D WYGRA RR.

Lecz nic pewnego.

Jeżeli wygrałby MVP trochę głupio poczuliby się inni wrestlerzy.

Jak wygra MVP to jedynie przez fuks xD

Wojny zaczynają się i kończą ale Moi Żołnierze pozostają wieczni.

http://rapid.clpp.pl/73496 = zapraszam - bardzo ciekawe !!

3127253334940224ded3c4.gif

Ja się zastanawiam, czy wygrana HBK'a jest możliwa z jednego powodu - rekord Stone Colda. Zwycięstwo HBK'a byłoby jego trzecim, a więc wyrównałby wynik Austina. Pytanie więc: czy WWE zdecyduje się na to. Ja bym się skłaniał do zwycięstwa Ortona.

I jeszcze jedno: przeglądałem strony z newsami i jedna ze stron pisze o tym, że w promie RR matchu widnieją wszyscy uczestnicy Race To The Rumble oprócz Y2J'a. Jest to mało ważna informacja, bo to nie musi nic znaczyć, ale jednak to jakiś trop.

• Reputacja:   1

Ludzie MVP nie wygra RR! Jak już pisałem on może jedynie dostać się do Money In The Bank Ladder Match i dopiero tam odbić się od dna. Nie zdziwiłbym się gdyby MVP wzięli do RAW w przyszłorocznym drafcie. Tam z walizką mógłby powalczyć o WHC lub IC, ale gdyby wykorzystał walizkę na WHC to by przegrał i pozostałby mu pas Intercontinental. Jako wrestlera lubię MVP, ale wielkiej przyszłości w WWE tu dla niego nie przewiduję, niestety.

Koper gdbyby wygrał MVP walczyłby o WWE Ttle ;) i nie wiem czy wygraną na RR wykorzystywałby na title shoot for US Title, bo to byłaby parodia.

A ja wam powiem, że zastanawiałem się nad Takerem :) Ostatnio strasznie słabo go push'owali. Planowaną walką na Wrestlemanii miała być Taker vs HBK. Może być tak, że Taker wygra RR, a na No way Out HBK dostanie tytuł. Wtedy zrobi nam się taki raw vs smackdown match, a jednocześnie WHC championschip :D Jak wam się podoba? :twisted:
"Ten, który kocha staje się zaślepiony wobec przedmiotu swojej miłości"

17493022184a8bc5252ce62.jpg

Nie wiem skąd wziął się pomysł na to by M.V.P. zwyciężył Royal Rumble. Szczerze mówiąc nie oglądałem ostatnio S.D. więc nie wiedziałem czy dostaje jakiś większy push. Jednak po tym co zobaczyłem na piątkowym show (walka z Khali'im) wiem na pewno, że M.V.P. jest bez szans na R.R.

więc nie wiedziałem czy dostaje jakiś większy push

MVP ma akutalnie losing streak 22 albo 21 pojedynkow :/

wiec pushu nie ma żadnego, jobbuje komu popadnie

Według mnie jest czterech wrestlerów którzy mogą wygrać RR.

1. MVP - jobbuje każdemu na SD! wiec jego zwycięstwo jest prawdopodobne.

2. Matt Hardy - wiem ze posiadacze pasów nie może brać udziału Battle Royal, ale do RR jest jeszcze kilka ECW. Każdej chwili może być walka o ECW Championship jak na pierwszej tygodniówce po Armagedonie. Hardy wchodzi jako 29 i wygrywa z MVP który wejdzie jako 20. Przez kolejne tygodnie mamy feud MVP i Matta o tittle shota. Po NWO do feudu dołącza Jeff i może Edge i na WM mamy Fatal Four Way Match lub Triple Threat Match. Matt pinuje Edga lub MVP i zdobywa WWE Championship.

3.HBK - Mr.Wrestlmania wygrywa RR, ale JBL karze dać mu Tittle Shota. HBK nie zgadza się. Zaczyna się bijatyka miedzy nimi by po chwili wchodzi Orton z kumplami pomagają JBL'owi. Katują HBK ale odsieczą wchodzi HHH i mamy reaktywacje DX.

4. The Rock - Rock wchodzi jako 30 i wraca na stała do wrestlingu. Na WM 25 mamy walkę która niektórzy kibice marzą. The Rock vs. John Cena o WHC. Taka walka może być ME. Rock wygrywa i zaczyna feud z Ortonem.

Wiem że opcja 2 i 4 maja bardzo niskie szanse na zrealizowane, ale nadzieje trzeba mieć.

P.S. Za bardzo się rozpisałem. :razz:

Czasami droga do nieba wiedzie przez piekło...

19475336534b92c6a93ca7f.gif