Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Royal Rumble 2009

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Orton hm... jak by to wytłumaczyc... wg. mnie on ma push "innego" rodzaju niż wygrana na RR, i całkowicie do wygranej nie pasuję i nie wierzę że to będzie on, pozatym zapewne będzie miał walkę z Ceną o WHC. wydaje mi się że niemal jak co roku, zwycięzca będzie chocby lekkim zaskoczeniem:) ciężko mi wytypowac faworytów, bo tych którzy potencjalnie mogą wygrac i nie bedzie dużego zaskoku (jeśli chodzi o pozycje w WWE) jest conajmniej 10 :)

Napewno będzie też walka Jeff Hardy vs Edge :) to może byc naprawdę dobre rozpoczęcie roku PPV dla WWE, taka walka gwarantuje emocje :) zresztą widac już było po triple threat match'u.

a teraz życze wszystkim wesołych świąt i dużo szczęścia i jeszcze więcej dobrego Wrestlingu w 2009 roku ;)

"W teatrze widz nie narzeka, że aktorzy nie zabijają się naprawdę" - Andrzej Supron
  • Odpowiedzi 483
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Cezet

36

• thejehmes

24

• Krzychu

22

• miszcz_94

21

Top użytkownicy w tym temacie

Tak jak już niektórzy pisali to faktycznie może być HBK. Co prawda jobował ostatnio jednak jego zwycięstwo dobrze wpisałoby się w feud z JBL'em. Ten pewno chciałby zabrać wygraną Michaelsa w końcu jest jego szefem ;P a to z kolei mogłoby doprowadzić do ich walki na No Way Out. Może po fantazjowałem za bardzo ;)

p.s. tylko jak się to ma do ewentualnej walki HBK vs. Taker na Wrestlemani?

Mi sie marzy powrót Boogeymana..Żeby on wrócił i wygrał RR.Może być też Kennedy...Powrócił i ma wielkie szanse na zwycięstwo.Niektórzy typują na HBK czemu nie po wielu latach ma rowniez szanse na zwycięstwo.

Because I'm Awesome!

"Żądasz mądrej odpowiedzi, musisz równie mądrze pytać"

[you] Zalookaj http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?p=283487#283487

Sygna by Filipoo

7038755254e0e4aa33eb75.jpg

Boogeyman zwycięzcą Royal Rumble? :lol: Poprawiłeś mi humor dzięki :)

Jak na chwile obecną moimi faworytami są Orton i Michaels, zobaczymy jak to dalej będzie.

Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

nie zapominajmy ze Orton i Michaels biora udzial w matchu o no.1 contender do WHC

wiec zapewne jeden z nich w RR nawet nie będzie brał udziału

Dlatego napisałem, że są faworytami na dzień dzisiejszy. Zresztą w tym elimination match'u bierze udział więcej osób tak więc i Legend Killer i HBK mogą znaleźć się w obsadzie RR match'u.

W sumie całkiem możliwe że HBK wygra elimination match i JBL zabierze mu właśnie titleshota i mamy walke na RR: JBL vs CENA - co by oznaczało dla nas... R.I.P :)

ale pewniejsze jest to że Orton lub Jericho dostaną walkę z Jaśkiem :)

offtopic:

ostatnio na RAW był Triple H który rozmawiał z HBK o jego problemach, nie była to milutka rozmowa, więc kto wie... może jakaś walka ? i całkowity Heelturn Michaels'a ?

"W teatrze widz nie narzeka, że aktorzy nie zabijają się naprawdę" - Andrzej Supron

JBL vs CENA - co by oznaczało dla nas... R.I.P :)

No nawet mnie nie strasz :grin:

Mi sie marzy powrót Boogeymana..Żeby on wrócił i wygrał RR

Jak to było w jednej reklamie " cuda się zdarzają , ale nie warto na nie liczyć " , tez bym chciał powrotu Boogeymana , ale jak widać midcarderzy raczej zbyt dużych sznas miec nie będą ...

" I am born to kill, judge and condemn

I am born to win, slay and maim 'em

I am born to live, fight for glory

I am born to die ... "

1083557911497eeae0dfa61.jpg

JBL vs CENA - co by oznaczało dla nas... R.I.P :)

No nawet mnie nie strasz :grin:

Mi sie marzy powrót Boogeymana..Żeby on wrócił i wygrał RR

Jak to było w jednej reklamie " cuda się zdarzają , ale nie warto na nie liczyć " , tez bym chciał powrotu Boogeymana , ale jak widać midcarderzy raczej zbyt dużych sznas miec nie będą ...

Tym bardziej ECW.

A ja bym chciał żeby się pojawiła walka JBL vs Cena. Przynajmniej bym się nie martwił że przewijam walkę np. CM Punk'a.

We want Dark Sam!

17794869784a630ab0499dd.jpg

JBL vs Cena to najlepsze rozwiązanie na RR. Dzięki temu Jericho, Orton i HBK będą mogli walczyć spokojnie w RR match'u. Widze nawet jak przy pomocy Michaelsa Bradshaw wygrywa no.1 contender match ;)

A czemu nikt nie wspomniał Hornswogle`a? :P Ja to widzę tak... wygrana Ortona... cała 3 Pricles na ringu, tylko oni zostali i Orton każe im zejść z ringu :) A właśnie... czemu nikt nie pomyślał o Ted`zie DiBiAse? Kiedyś była informacja na attitude że ma dostać push kiedyś... Ja teraz stawiam na Ted`a :D

HBK. Moim zdaniem. Dalsza część Storyline z JBL. HBK wygra a JBL będzie kazał mu oddać swą wygraną. A ten mu albo SCM, albo się zgodzi.

W sumie mało prawdopodobne, ale rok temu nikt by nie przypuszczał , że Cena wygra :)

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg

A mi teraz przyszło do głowy, że jeszcze przed debiutem Killingsa w WWE, mówiło się, że zostatnie on szybko push na ME, gdyż po odejściu Lashleya i Bookera T, nie ma żadnych ciemnoskórych Main Eventerów. Kto wie, może to właśnie R-Truth zostanie zwycięzcą RR, osobiście uważam go za jednego z najlepszych wrestlerów WWE pod względem umiejętności w ringu i niemiałbym nic przeciwko title shotowi dla tego zawodnika. Inna sprawa, że narazie jest raczej słabo wypromowany.

A mi teraz przyszło do głowy, że jeszcze przed debiutem Killingsa w WWE, mówiło się, że zostatnie on szybko push na ME, gdyż po odejściu Lashleya i Bookera T, nie ma żadnych ciemnoskórych Main Eventerów. Kto wie, może to właśnie R-Truth zostanie zwycięzcą RR, osobiście uważam go za jednego z najlepszych wrestlerów WWE pod względem umiejętności w ringu i niemiałbym nic przeciwko title shotowi dla tego zawodnika. Inna sprawa, że narazie jest raczej słabo wypromowany.

Miał dostać duży push ale WWE nie było do końca zadowolone z jego gry więc trochę przyhamowało z promowaniem R-Truth na mistrza :)

E tam, mi się wydaje że teraz wygra ktoś z SD!, najprawdopodobniej będzie to Edge, bo WWE lubi stawiać na złych, lub mam jeszcze jedną opcje ale pewnie to sie nie zdarzy, RR wygrałby CM Punk i zmierzył się na WM XXV z Orton'em o pas WHC, no wiecie taki rewanż ze ten Soccer Kick na Unforgiven.
"Łatwiej jest się staczać, niż staczać walkę codzień.."

5870264874924971869009.jpg