Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

guess who ?

jak Ci sie podobała erpozka białego ?  

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. jak Ci sie podobała erpozka białego ?

• 1 - chujowa na mase
      2
    • 2 - średniawka
      0
    • 3 - na poziomie
      6
    • 4 - dobra
      4
    • 5 - pieprzony mistrz
      7

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   8
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

obraz powoli sie rozjaśnia , jakbyś budził sie z jakiegoś dziwnego snu ( albo odsłaniał zasłony i próbujesz sobie przypomnieć : po chuj je zasłaniałeś ? ) , słyszysz szum jednak nie jest to szum w Twoich uszach , po chwili rozpoznajesz go dokładnie i widzisz morze . nie jakieś pieprzone wyspy kanarkowe czy ibiza ( niestety , wole śnieg niż plaże , jeśli wiesz o czym mówie :twisted: ) , słoneczne lato i wakacje tylko czujesz sie jak pieprzony patriota , widzisz polskie morze . co za tym idzie : jest strasznie zimno , na samą myśl o tym zakładasz bluze , hehe , to tylko Twoja wyobraźnia , wyluzuj troche . jest wczesne rano , na plaży nie ma żywej duszy , gdzieniegdzie dostrzegasz pozamykane ogródki piwne ale co za pojeb siedziałby tam właśnie teraz . kamera zalicza więc dynamiczny teleport w inną część miasta , widać parking przed jednym z wielu apartamntowców , oszklonych od podłogi po sufit , a wszystko to błyszczy sie jak złota piłka w tym wyłaniającym sie dopiero zza chmur , porannym , grudniowym słoneczku . i stąd wyciągasz tenże błyskotliwy wniosek : the champ iz here i weź to czytaj ' czujesz , że zaraz tu będzie jakaś gwiazda , co rozpala blanta . ' :D anywayz : na patio przed wejściem stoi lekko zaspany keyboy , który nie różni sie niczym od wszystkich : czega tylko , żeby móc pobyć chwile blisko gwiazdy . jakiejkolwiek . i jedno jest pewne : za chwile będzie miał okazje . tak , jak każdy z Was , pieprzonych średniaków , którym albo sie udało albo wystarczająco głęboko weszli w dupe komuś ważnemu , którzy obgryzają paznokcie oglądając pierwszą miłość na polshicie , którzy siedzą w kucki i marzą , żebyt nie dostać walki z białym , upz , mały spoiler ale spójrz prawdzie w oczy : nie spodziewałeś sie go toś frajour . 8)

a jak już o białym mowa to czas zwalnia , zza rogu powoli sunąc i mrucząc silnikiem wyjeżdża białe lamborghini murcielago lp640 , jedna z dziesięciu takich furek na świecie , ekskluzywna bardziej niż cokolwiek , co zdołasz sobie wyobrazić , na czarnych felach od hermera , powoli , prawie bezszelestnie podjeżdża na puste miejsce , zatrzymuje się , 640 konny silnik cichnie . drzwi otwierają się , ze środka słyszysz muzyke , konkretniej dudni epmd i redman - yo , drzwi od strony kieroowcy otwierają się gwałtownie i z auta energicznie wysiada biały diabeł , którego znasz tak dobrze bo to on śni Ci sie w nocy pierdolący sie z Twoją siostrą i panną i siostrą Twojej panny , to jego twarz zawsze jest w tych koszmarach , z których nie pamiętasz nic oprócz wrednie nastukanego , bezczelnego śmiechu . czujesz dreszczyk , kiedy muzyka cichnie , a biały pociąga charakterystycznie nosem , ładuje sobie brązowego jointa w usta i przypala go złotym zippo . zaciąga się po czym schyla sie i puka w szybe auta .

psycho ( wyraźnie pobudzony , rozdrażniony ) - długo , kurwa , jeszcze ? zimno tu , rusz dupe .

masz chwile , żeby jak rasowy fryyyzjer obciąć białego , który jak zwykle prezentuje sobą ikone nieskazitelnej czystości i lansu przez dużo s za dużo $ . psycho ma na nogach białe air forcy z czarną łyżwą , na które opadają swobodnie szersze , jasno jeansowe spodnie od sean johna , wyżej rozpięta , biała koszula od versacea spod której wygląda nieśmiało biała koszulka w cienkie , czarne znaczki roca wear , złoty , gduby joint , połyskujący w słońcu , wyżej jak zwykle biała maska psychosisa po lekkim tuningu z grubymi , czarnymi rogami odstającymi w góre , psycho poprawia maske prezentując przy okazjii złotego rolexa , pociąga bucha po czym kopie w drzwi auta powodując niewielkie wgniecenie . chłopaczek od kluczyków na sam widok poczuł sie jakby mu ktoś wjechał kowadłem w usta . :/ biały tymczasem energicznie poruszając sie we wszystkich kierunkach pociąga jointa spoglądając na samochód . w końcu otwiera drzwi wsadza głowe do środka ..

biały - scotty , do kurwy W nędzy , rusz sie ! ( wyłania sie , pociąga jointa ) i skończ w końcu rozmawiac z tymi dziwkami , zadzwoniłbyś do tuana bo nie widze furki . pewnie też sie spóźnia , jak zwykle zresztą .

głos scottyego ze srodka furki - wrzuć na luz , biały , jesteśmy o godzine prawie za wcześnie . nie chciałbym być w dowodzie tego auta , dostaniesz pocztówek za conajmniej 2 koła . a mówiłem ..

biały - idziesz w końcu ? napiłbym sie wódki .

drzwi z drugiej strony auta odskakują i z lambo wyłania się uncle scotty ale raczej nie 2 hotty . :D z telefonem przy uchu , jak na młodego chłopaka jest kurewsko pewny siebie ale równocześnie wyluzowany , wysiada z auta i przejmuje jointa od białego po czym strzela kilka razy i przeciąga się . jak przystało na członka najekskluzywniejszego klubu w polsce , a mianowicie children of scandal - scotty whiped lansuje sie jak może i czym może . od lakierowanych butów z białej skóry od versacea , czarnych , jedwabnych spodni i białej koszuli od lacosty , po drodze widzisz jeszcze gruby łańcuch z białego złota , brylantowe kolczyki , złoty rolex i arogancki uśmiech scottyego . do połowy children of sensi podbija chłopak od odprowadzania furek do garażu , psycho bez słowa rzuca w niego kluczykami , a kiedy chłopak nie chwyta ich , a kluczyki spadają na ziemie psycho chwyta za szyje gościa po czym cedzi kilka słów przez zęby do ucha i jak gdyby nigdy nic odpycha keyboy'a i razem z palącym jointa scottem wchodzą przez szklane drzwi do środka . recepcjonistka na widok palącego się jointa ma wyraźną ochote zaprotestować jednak na widok scythera rezygnuje z kłótni i szarpaniny . a brudny harry prezentuje sie wprost świetnie , animuszu dodaje mu owczarek niemiecki przy nodze i butla chivas regala w łapie . the rampage ma na sobie czarne klapki , krótkie , szersze , czarne spodenki od nike , czarną bluze z dużym , białym napisem ' fuck the world ' , złotego rolexa i uśmiech na twarzy . scy pociąga łyka po czym podbija do swoich gości .

biały ( schylając się do psa ) - bullet , morrrrdo Ty moja , ile kotów już dziś ojebałeś !? < śmiech >

scyther - siemasz biały , ( do scottyego ze śmiechem ) gdzie masz dziwki , białasie !? :D

whiped one ( który cały czas miał telefon przy uchu ) - sprzedaj wszystko , to ostatni moment . za 15 minut zarobisz 13 milionów i nigdy już więcej mi nie mów , ze nie znam sie na interesach , kurwa . zapamiętaj raz na zawsze , że scotty whiped to nie jest byl ... chuj mnie obchodzi , że sie pomyliłem , minuta , a 15 to żadna róznica . do jutra masz czas , żeby zrobić przelew , ( nie przerywając ) siemasz kayle , dziwki przyjadą autobuuuuuusem . :lol: ( do telefonu ) a Ty , dzwoń do stacy i powiedz , że czekamy . ( rozłącza sie , chowa telefon ) pijmy , brat , kurwa pijmy .

w tym momencie w drzwiach hotelu pojawia się nie kto inny jak tee rex , z tużą , czarną torbą . tee jak zwykle lansuje swoją marke ' tee wear ' , oprócz butów nike'a ma na sobie szersze , czarne spodnie , czarną bluze z napisem ' tee can do everything ' , pozatym jak zwykle czarne okulary i mlecznobiałe dready . oprócz wspominanej torby tee na w drugim ręku bułke , którą nadgryza i z pełnymi ustami mówi

tee - sz peynymy ustamy she ne mowy ale shemacze panowye . < śmiech >

scyther - bułka za 2 euro i lipton ice tee to ostatnio moja ulubiona potrawa oprócz whisky , masz troche tych bułek na później , tee ?

biały - a Ty myślisz , że co on ma w tej torbie oprócz skuna ? < śmiech > tee , letz roll that shit , mate , tell you what , mate : masz już nowego tekkena ?

scyther - tak ale zamienie go na jointa . < śmiech > dawajcie na góre , mam coś dobrego na katar . :twisted:

grupa trzymająca wszystko w rękach powoli , w akompaniamencie śmiechu i dymu z jointa , którego rozpalił biały podbija do windy , drzwi rozsuwają się , dzieci sensi wchodzą do środka , scyther dusi guzik z napisem 15 , winda rusza ... biały widząc konsole do ewentualnego wezwania pomocy w razie awarii , naciska guzik , po chwili odzywa sie głos

głos - w czym moge pomóc ?

psycho - chciałbym zamówić big maca , longera i hm .. może być big king xxl tylko dobrze wysmażony . i'll have it my way .

scy - a może frytki do tego ? pokaż tego jointa , białasie . tu chyba nie można palić .

biały - ( pociąga bucha ) to zgasze . ( pociąga bucha )

scy - to znaczy .. tylko ja moge .. :twisted:

winda zatrzymuje się , scy wklepuje kod na małym komputerku w windzie , drzwi otwierają się i widzisz dłuuugi korytarz . biały ochoczo wyrywa się do przodu , za nim podąża reszta , zaś scyther zatrzymuje kamerzyste w środku windy , drzwi zamykają się , a obraz przez chwile jest czarny ,. kiedy już zastanawiasz sie , czy aby na pewno nie zasnąłeś ale ..

1,5 godziny później . w prawym dolnym rogu możesz zauważyć czerwoną kropeczke i mały napis ' live ' , widać wnętrze luksusowo urządzonego pokoju , w oczy rzuca sie otwarty barek z kilkoma poodkręcanymi butelkami i kilkunastoma pełnymi , dwie duże sofy , 3 fotele , wszystko z tygrysiej skóry , oryginalnej , sprowadzonej za Twoją czteroletnią pensje prosto do gdańska dla pieprzonego brudnego harry'ego na urodziny od shawna cartera , na stole stoją cztery szklaneczki , zaczyna grać cicho nowe epmd , nie słyszałeś ? to , kurwa , se ściągnij , polecam . przez chgwile nic się nie dzieje , nagle zza kamery wychodzi tee , spizgany jak tygrys syberyjski , wygląda jakby był pieprzonym hindusem i wpierdałałł ryż 5 razy dziennie conajmniej , tuan uśmiecha się po czym chwyta kamere i podąża z nią obok sof , otwiera drzwi do sąsiedniego pokoju , w którym wita Cie gęsty dym i zapach alkocholu oraz krzyk białego

psycho - nie gram z Tobą , kurwa , więcej , pierdole to , nie moge sie skupić . :lol:

scotty - whoooz tha boss , mate !? ( podnosi pada do góry )

dopiero teraz dostrzegasz w tym dymie co jest pięć : widać 42 calowy telewizor , do któego podpięta jest ps3 , chwilke przypatrujesz sie obrazowi i widzisz ... tekkena 6 ( wiem , że jeszcze nie wyszedł ale mamy dobre znajomości w namco więc ssij . :D ) ! biały wstaje gwałtownie , przypala setnego splifa złotym zippo po czym patrząc w kamere woła

psychozilla - saaay whaaat !? ( śmiech ) patrz , kto wrócił ( pociąga jointa ) , pieprzony czarny czołg , gość który widzi tylko hajs , jointy i bułki za dwa euro , pieprzony tuan xtreeeeme , który dorabia sobie do pensji kręcąc tee time ( słychać śmiech tuana ) , do tego scotty 2 stoned , z całym akompaniamentem pięknych kobiet ( scotty zajęty graniem ze scytherem unosi ręke do góry ) , a jak będziesz chciał wydymać murzynke to zapomnij o czarnej faaarbie , człowieku , obok niego siedzi pieprzony brudny harry i weź to czytaj bez whisky tu nie przychodź , czarnuchu ( śmiech ) , a do tego biała lokomotywa , najbardziej elektryzujący skurwiel dookoła świata , a do tego ( agresywnie , drze morde ) najbardziej wkurwiony na świecie więc nie wejdź mi w droge , śmieciu , cooomprende ? ( pociąga bucha , podaje tuanowi jointa ) nie siedzimy tu i nie palimy kilograma haszu , żeby sie dobrze_spizgać tylko , żeby sie zgrać , a potem_wygrać , masz tu pieprzoną , polską cosa nostre bo to nasza sprawa , żeby każdy z Was , jebanych , nicnieznaczących śmieciów wiedział , kto jest kim , kto powinien siedzieć , palić jointy i chlać wóde , a kto zapierdalać na treningach , starać sie ulepszyć skillsy , kto powinien w walce rządzić , niszczyć i pluć rywalowi w pysk , mieszać go z błotem , a potem z jego własną_krwią , kto ma białą_broń , a kto dostanie serie całą_w_skroń , kto wygra i kto przegra ktooo jets pieprzonymi children of sensi , a kto caaałą_resztą zresztą bardzo_śmieszną ( odpala świeżego jointa ) the champ iz here , mate , tell you what , mate . :lol:

tee - tee time , extended version , live from kyle , the whisky one's place .

biały - stay cool , tee . 8) ej , skurwysyny , mam ważny komunikat : wykładam chuj na to , że któryś z Was będzie miał ochote sie ze mną zmierzyć , gówno mnie obchodzi co każdy z Was , pierdolone kmioty , myśli o białym ćpunie , możecie mnie oceniać , osądzać i besztać do woli , a cała prawda i tak wyjdzie w praniu , kurwa mać i to ja będe tym , który włączy pralke i zadecyduje przez jaki czas będziecie latać z jednego końca ringu na drugi , comprende ? ( pociąga splifa ) you said : tool ? you said : jupiter ? ( śmiech wszystkich , haha :lol: , biały agresywnie wjeżdża ) i say shiiiit ! you daid : psycho ? i say : pure fear , ( akcentuje ) waaaankers ! ( pociąga jointa ) jeśli nazywasz sie tool i myślisz , że po siedmioletniej przerwie przyjdziesz tu , popierdolisz głupot nudnych jak tv trwam i ukradniesz moje show ? :lol: śmieciu , od zawsze byłem lepszy od Ciebie , kiedy wygrywałem walki Ty miałeś test gimnazjalny i Ty czujesz sie tu jak w domu ? w moim domu możesz być tylko jebanym sprzątaczem , który będzie zdrapywał gówno z alufelg mojej bryki , nie wchodź mi w droge to może Ci nie wpierdole ale mam Cie na oku bo wieziesz sie w tym mieście jak nash bridges , a możesz mieć problem jak edyta górniak z hymnem . ( śmiech , pociąga jointa ) jesteś przereklamowany jak harry portier , synku , możesz sobie pierdolić swoje rzeczy i sie cieszyć życiem bo kiedy spotkamy sie w ringu wujek psycho udowodni_Ci dlaczego to o nim mówią ' pieprzony_mistrz ' . ( pociąga jointa ) widzisz , dzięki Tobie banda frajerów z popcornem może oglądać białego diabła , tak naprawde : nie przybywam tu po to , żeby popalić skuna i pograć na ps3 , nie jestem tu po to , żeby wysłuchiiiiwać od jakichś jebanych średniaków , że są najlepszymi graczami w tym biznesie , wierze , że każdy z Was potrafiłby nie spierrrdolić przed białą lokomotywą , co ? odkąd pamiętam irytowałes mnie swoim zachowaniem , a teraz , kiedy popijałem szampana na urodzinach esmeraldy .

tee ( zza kamery ) - daj jointa . i przy okazjii : pani prezes dziękujemy za długie nogi i pozdrawiamy , prezenty wyślemy pocztą . :lol: ej biały , streszczaj sie .

psycho - o ile dobrze pamiętam , Twój gruby przydupas , pseudo przyjaciel obskoczył ostatnio srogi wpierdol , widziałeś ? miałem ogromną satysfakcje bo był jednym z niewielu na których tak naprawde biały polowął od zawsze , którzy wkurwiali go od zawsze i których od zawsze chcoał zwinąć w bletke , spalić i szybko zapomnieć . ( pociąga bucha ) wielki b-fat nie dał rady białemu skurwielowi , zrobiłem z nim to , co chciałem i dobrze wiem , że zagotowałeś sie wtedy jak rosół z kury : bring it on , mate , tell you what , mate . ( pociąga jointa ) nie obchodzi mnie , czy to ewf , pcw , hvw czy taniec na lodzie : nie ma pieprzonego gościa , który wzbudziłby we mnie choćby cień niepokoju , skoro mistrzem hvw jest jupiter ! ( śmiech ) kurwa , czy to jest autentyczne czy mój dzień świstaka wypadł 1 kwietnia ? ( pocuiąga jointa ) najpierw leśny dziadek , który kiedy miał okazje udowodnić , że jest najlepszy to mogłem w czasie tej walki opierdolić obiad , skoczyć z psem na spacer i opróżnić barek , był słaby jak pieprzony fiat uno w konfrontacji z białym monster truckiem , moge Cie zgnieść butem , taki z Ciebie był mistrz jak z grzegorza laty świetny kandydat na prezesa ! mam nadzieje , że pamiętasz jak to jest przyjść na ring i na oczach wszystkich swoich fanów zostać ośmieszonym i pokonanym ? ( pociąga jointa ) wierze , że wiesz i że nie chcesz tego powtarzać bo nie mam zamiaru kolejny raz czyścić sobie Tobą butów . ( akcentuje ) jesteś po prostu dla mnie za słaby , kumasz ? ( pociąga jointa ) gdyby nie fakt , że najwiekszy frajer jakiego znam jest mistrzem świata powiedziałbym , że wszyscy są dla mnie za słabi ale nie moge . dopóki Ty , śmieciuchu z pyrlandii , Ty piijjeeerdolony , wiesmacki ufoku , będziesz mistrzem świata to JA , biały skurwiel nie zatrzymam sie na niczym , ani na nikim . i obojętne czy to będzie robin hood bo mało jadł , tool ' zrobie laske za zwycięstwo ' , jebany jowisz czy inny , gówno warty frajer : one choice . no more than that , fucker . ( akcentuje ) poddaj sie , zgiń lub spierrrdol_pędem , bo takich jak Ty to ja biore na jedną_ręke ! ( śmiech ) do rzeczy : vaclav był mistrzem zdecydowanie za długo , nie mogłem patrzeć już na tą smutną morde z błyskotką , do Ciebie pasuje raczej łańcuch z obważanków na odpuście , brudasie , wracaj skąd przyszedłęm i stul morde bo w każdej chwili JA moge Ci ją zamknąć . ( przypala świeżego jointa ) ej tee , kto jest komisarzem w tym całym ewf ?

tuan - felipe castro .

great one ( śmiejąc sie ) - kurwa , brat , nie sądziłem , że będziesz to wiedział . :lol: anywayz : jak Ty sie nazywasz ? felix ? frajer ? ( uśmiecha sie , pociąga jointa ) no więc posłuchaj mnie , fidel . skoro Ty tu ustalasz kto komu będzie kopał morde to mam mały komunikat : uważaj , żebyś sie przy tym ustalaniu nie pomylił bo może być nieprzyjemnie . :x wierze , że nie spierdolisz sobie startu i nie wkurwisz białego bo to może sie dla Ciebie bardzo źle skonczyć , pamiętaj , ja preferuje tylko tłuuuuste kąski , zero sałaty i pomidorów , krrrwiste steki . a jako , że u Ciebie na liście o takie trudno to nie masz zbyt wielkiego wyboru . ( pociąga jointa ) przykro mi to mówić ale niestety , ja też nie mam większego wyboru . widzisz , wiochmenie ze wsi poznań , to , czym sie szczycisz , że jesteś mistrzem i inne pierdoły to dla Ciebie swoiste apogeum w karierze . nie uwierze , jeśli nie przyznasz mi racjii , że nigdy w życiu nie osiągnąłeś nic równie prestiżowego , co , śmieciarzu ? ( pociąga jointa ) fakt , stoczyłeś najwięcej walk z białym w jego historii , co prawda wszyyystkie obskoczyłeś z różnicą conajmniej 100 punktów , w żadnej z tych walk nie pokazałeś NIC , co mogłoby chociaż być blisko tego , co prezentuje biały skurwiel , NIIIIGDY nie umiałeś zatrzymać białej siły , a teraz jesteś mistrzem i wiesz co ? ( pociąga jointa , akcentuje ) nic sie , kurwa , nie zmieniło . jesteś tak samo żałosnym pajacem , jak byłeś zawsze dlatego tym baaardziej nie moge uwierzyć w to , że jesteś mistrzem czegokolwiek bo szczerze mówiąc .. ( uśmiecha sie ) nie dałbym Ci szans naaawet na kibel trophy . ( śmiech ) a Ty śmieeeeesz mieć hvw world title ? you've gotta be kiddin me , mate , tell you what , mate . ( śmiech ) kurwa , jesteś chyba najbardziej chujowym mistrzem w historii tego sportu , ten pas jeszcze nigdy nie upadł tak nisko , nawet robin hood nie był aż tak z pizdy mistrzem jak Ty i wiesz co ? niedługo ten tytuł wróci na swoje miejsce , na GÓRNĄ półke , to moge Ci obiecać , frajerku . zrobie wszystko , co trzeba , żeby sprowadzić Cie na ziemie , żeby Twoje 5 minut sławy trwało nie więcej jak 15 sekund , żebyś był na samej górze tak krótko , jak to tylko możliwe i wrócił do błota , gdzie niewątpliwie pasujesz najbardziej , razem ze swoim kolegą , chrisem ' whore ' attitude , choćby było Was dwóch to wyszarpie Wam ten pas moimi wrednymi łapskami , na ringu będziesz zagubiony jak 5 latek na paradzie gejów , poczujesz sie jak wteyd , kiedy spaliłeś jointa w kiblu i tripowałeś 3 dni , a Twoja żona i córka szczały wtedy do umywalki ( akcentuje ) frajeeerze , ciesz sie póki możesz bo Twoja chwila właśnie sie kończy . a skończy się , kiedy wejdziesz na ring na przeciwko białego diabła , kiedy spojrzysz w moje przekrwione oczy i nie znajdziesz tam nic poza nienawiścią i pogardą zimną jak sople zwisające z dachu urzędu gminy w szczyrku , tak zimną , że Twoje serce zacznie bić szybciej , zacznie pompować adrenaline , a po Twoich nogach w góre zacznie wspinać się strach , a psychika wyśle maile do nadciągającej kupy , że spotkanie jest w spodniach , wtedy do akcji wkrocze ja . jebany eliminator , a Ty , jupiterku , frajerku będziesz mógł wrócić na swoją jebaną wieś i pić wode z mind mowerem pod stadionem warty poznań . bo nie różnisz się od brudasów , którzy pucują mi światła w aucie kiedy stoje w korku , nie pasujesz do tego pasa jak wee man do jessici alby , jak tool do wygranej ze scytherem , jak kraven do polski . ( śmiech ) stay toon , mate , tell you what , mate . :D niedługo rzeźnia . ( śmiech )

tuan ( odkłada kamere ) - biały , skończ pierdolić i daj mi jointa . pozatym pograłbym w tekkena , później dogramy reszte .

scotty ( zawieszony na grze ) - to idzie na żywo ale faktycznie kończcie flaszke i do domu bo zaraz przyjdą dziewczyny .

scyther ( który opróżnił już trzecią butelke whisky ) - to ja ssskocze po jakiś alkochol . ( śmiech )

transmisja idzie na jointa , nie wolno jej ? 8)

-

głosuj w ankiecie , czło .

ewf reborn , 2oo8

children of sensi enterteinment

brak karty robi swoje , weź sie nie przypierdalaj , co .

nie kopiuj bo Ci nażygam do ust . :x

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mu

3

• Juppozo

2

• Vaclav

1

• Ja Myung Agissi

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

dla mnie jest to spóźnione RP :twisted: :dupa:

53541565549537ccb6a05f.jpg

dla mnie jest to spóźnione RP :twisted: :dupa:

lepsze spóźnione niż chujowe , hehe ;d i weź mi tu dupy nie pokazuj , przyzwyczaiłeś sie to robić w angli czy co ? :twisted:

apropos ankiety : miło , że ktoś głosuje ale spodziewałem sie raczej jawnego głosowania , chyba , że ktoś nie ma jaj w spodniach i sie boi przyznać jak zagłosował .

• Reputacja:   7

apropos ankiety : miło , że ktoś głosuje ale spodziewałem sie raczej jawnego głosowania , chyba , że ktoś nie ma jaj w spodniach i sie boi przyznać jak zagłosował .

Widocnzie ludzie zobaczywszy ankietę poczuli się zwolnieni z obowiązku pisania komentarzy. :P Ale jak chcesz jawnie, to proszę bardzo - rp dostał u mnie rangę "na poziomie." Z racji tego, że chociażby w HVW dawałeś lepsze.

sam bym sie tak ocenił , leśny , więc nie dziwi mnie taka ocena . dziwią mnie raczej inne ale jeśli ktoś jeszcze nie wie : prosze o jawne głosowanie w ankiecie , a Ty frajerze , co dałeś dla zabawy pierwszą opcje : nie bądź pizda i sie przyznaj .

• Reputacja:   2
  • Urządzenie:  iPhone

haha, nawet dwóch się już pojawiło ale anywayz , ja oddawałem głos jako pierwszy sam wiesz :D i dostałeś ode mnie ocene ' dobry ' a to za speech bo mi się podobał a reszta na poziomie . ;d

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg

• Reputacja:   0

też dałem "na poziomie" - dałbym "dobry" ale się spóźniłeś piepszony miszczu :twisted:

53541565549537ccb6a05f.jpg

• Reputacja:   1

Mój głos: "dobra" :]

biały widząc konsole do ewentualnego wezwania pomocy w razie awarii , naciska guzik , po chwili odzywa sie głos

głos - w czym moge pomóc ?

psycho - chciałbym zamówić big maca , longera i hm .. może być big king xxl tylko dobrze wysmażony . i'll have it my way .

scy - a może frytki do tego ? pokaż tego jointa , białasie . tu chyba nie można palić .

biały - ( pociąga bucha ) to zgasze . ( pociąga bucha )

scy - to znaczy .. tylko ja moge ..

nice one :D

tuan ( odkłada kamere ) - biały , skończ pierdolić i daj mi jointa . pozatym pograłbym w tekkena , później dogramy reszte .

scotty ( zawieszony na grze ) - to idzie na żywo ale faktycznie kończcie flaszke i do domu bo zaraz przyjdą dziewczyny .

scyther ( który opróżnił już trzecią butelke whisky ) - to ja ssskocze po jakiś alkochol . ( śmiech )

W tej erpozie naprawdę czuć świetne zgranie i zgodność charakterów skurwieli z Children of Sensi :D

We takinnnnn' oooover! :twisted:

Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg