Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rodzaje walk w pro wrestlingu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Crash Holly vs Viscera o pas Hardcore w WWF z 2000 roku.
  • Odpowiedzi 27
  • Wyświetleń 12,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
No i flagowy (dla tej dywizji) three way z Wrestlemanii X7 - Kane vs Raven vs Big Show. I wiele, wiele innych. Na tym właśnie polegała zasada 24/7, że hardcore champion mógł zostać spinowany w dowolnym miejscu, o dowolnym czasie. Ba, często, przez interwencje osób trzecich w ilości hurtowej, skład walki często ulegał zmianom i ofiarą pinu mógł zostać wrestler, który nie brał udziału w rozróbie od chwili jej rozpoczęcia. Takim przykładem niech będzie Raven vs Chris Jericho na którymś z Smacków z 2000 roku, gdzie spinowany został Williams Regal (!) w własnym biurze.
Opublikowano
  • Autor
Oj widze że chyba trzeba ten tekst uaktualnić lekko :P

5199219949eed950a51bb.png

Opublikowano
Takim przykładem niech będzie Raven vs Chris Jericho na którymś z Smacków z 2000 roku, gdzie spinowany został Williams Regal (!) w własnym biurze.

Albo słynny pojedynek na jednym z SD! również w 2000 roku Jeff vs Matt Hardy , w którym wygrał Crash Holly ;)

G: Mm Sebastian pyszna bazylia !

R: Naprawdę !

G: Prawda ?!

R: Podeślę Ci więcej 200TON !

G: Nigdy takiej nie jadłem.

S: Ja też.

R: Ja nigdy nie jadłem bazylii .

5478249054e0729101720a.jpg

Opublikowano
Nom racja że trzeba lekko uaktualnić .Przy okazji można dodać kilka walk typu Ultimate X,Monster Ball,Full Metal Mayhem itp. :)
Opublikowano
Nie wiem czy wy wiecie, ale walk typu Fall Counts Everywhere jest dużo . Jeszcze przed powstaniem WWE NXT , walki ECW Extreme Rules miały zasadę Fall Counts Everywhere
Opublikowano
  • Autor
Oczywiście, że wiemy. Ale nie mamy zamiaru wymienić wszystkich różniących się jakimś szczególikiem :)

Opublikowano
Bardzo dobry Artykuł daje 10/10 , owszem było parę błędów , ale przy tak dużej pracy takie się zdarzają :)

19384684484c3629eed1c1a.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Świetna praca bardzo ciekawe czyta sie z ogramną przyjemnąścią. O wielu walkach pierwszy raz słysze. I dzięki takim praca można poznac ten piękny biznes od środka. Bardzo dobrze aby takich prac na Attitude więcej. Były błedy ale każdy jest tylko człowiekiem a pozatym na tak gigantyczną prace to normalne.

Daje 10,5/10 xD.

Świetna robota Brejver.

Dzięki.

Jak coś piszcie

e-mail : impactna@wp.pl

gg : 3591800

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
Super artykuł. Można jeszcze np. dodać Grudge Match bo chyba nie ma albo nie zauważyłem :)
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano
Mała Poprawka Nie Wiem Gdzie Ale Jest Jeszcze "I Quit Match" Czyli Zmuszenie Zawodnika Do Powiedzenia Słowa "REZYGNUJE" Z Dalszej Walki np: O Pas Mistrzowski WWE
  • 1 rok później...
Opublikowano
świetny artykuł, dowiedziałem się o wielu ciekawych walkach :)
Opublikowano
  • Autor
Dzięki dzięki :) Artykuł tłumaczony ponad 4 lata temu :) może kiedyś go uda się uaktualnić :)