Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Fantasy War #2- The Undertaker vs Sting

Który wrestler ma wygrać ?  

71 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który wrestler ma wygrać ?

• Sting
      30
    • The Undertaker
      41

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   9
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

No może mi się i troche przy-markuje , ale i tak Undertaker wygrywa z Borden'em. Możemy porównywać ich kariery na każdym etapie i właściwie w 9 na 10 przypadkach DeadMan kasuje Sting'a. Możemy tu krytykowac który z nich robił "suples" , który tego nie robił ...bo ilu ludzi tyle gustów. Ja też nie twierdze , że jestem w tym momencie 100 obiektywny bo na chwilę obecną w WWE pewnie nie widziałbym nikogo kto w Logicznym porównaniu (bo bezsensowne jest chociażby porównywanie - Mysterio jest lepszy od Takera) byłby lepszy od Grabrza. Tak też i tutaj inna opcja jak wygrana Mark'a nawet do mnie nie docier'a. Każdy wypowiada słynny feud z nWo ...no cóż i tym ma do dziś żyć Sting ? A jak niektórzy powiedzą 98 rok - Hell in A Cell to pojawiają sie głosy że "wygrzebujemy" starocie ....no cóż. Ja tylko przypomne że feud Batista Undertaker podobnie jak i walka obu panów która odbyła sie stosunkowo nie dawno uzyskiwała wysokie noty i b.pozytywne opinie. Feud na lini Taker - Edge , gdzie Taker gromi momentami całą Familie też był wg. dużej ilości osób dobry. No nic. Głos do Grabrza i już :twisted:

915802072594e34bce782c.jpg

• Odpowiedzi 48
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• RR

8

• -Raven-

6

• ajfan

4

• domino

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   288
  • Urządzenie:  Android

Wg mnie - jedyna opcja kiedy Sting miałby szansę pokonać Grabarza, to w latach swojej największej świetności (gimmick "Kruka" i feud z NWO) a Taker - w najsłabszym, z punktu widzenia pushu, okresie - w gimmicku American Bad Ass (wówczas stosunkowo więcej Callaway jobbował). Jeżeli zaś porównamy Stinga i Takera jako wrestlerów, to niemal wsio przemawia na rzecz DeadMan'a.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows

Swoja drogą nie mam pojęcia czemu jestem indywidualstą w stwierdzeniu że okres ABA - Big Evil był bardzo dobry a nie jak większość mówi słaby. :razz: Może i Taker troche przyjobbował , ale okres "uczłowiecznienia" sprzyjał w mojej opini Callaway'owi. Mógł sie pokazać od strony bardziej złożonej niż tylko posiadanie gimmicku tzn. Segmenty na back'u speeche , gdzie moim zdaniem wielu udowodnił że mic skille ma bardzo przyzwoite jesli nie czasem dobre. I przede wszystkim co najważniejsze chyba wg mnie , to że w pojedynkach nie był traktowany jako "coś niezniszczalnego" . Nie było tego że "łeee , on i tak zaraz sie podniesie i wywróci oczy i nakopie temu drugiemu". Spotykało sie w ringu dwóch wrestlerów a nie "ten zły" i "niesmiertelny grabarz" który i tak go pokona.

Troche zaofftopowałem , sorki , to jest temat na inną okazje. :razz:

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   0

DeadMan kasował wówczas WSZYSTKICH, pojechał wtedy nawet samego Hogana. Sting "Blondasek" nie był by w tym okresie nawet w stanie zawiązać mu butów

Taaaaaaaa???? A ten sam Sting w 1990 machnął Flaira i zgarnął pas.......Hogana później też machał, też znalazłeś argument, wyjdzie nam z tego licytacja człowieku :lol:

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

• Reputacja:   288
  • Urządzenie:  Android

Taaaaaaaa???? A ten sam Sting w 1990 machnął Flaira i zgarnął pas.......Hogana później też machał, też znalazłeś argument, wyjdzie nam z tego licytacja człowieku

Sorry, ale jeżeli porównujesz pokonanie Flair'a (który jak trzeba było to jobbował wszystkim) do pojechania Hogana (który baaardzo rzadko zgadzał się jobbować, zwłaszcza w latach 90), to ja nie mam więcej pytań :lol: Poza tym - chyba trochę się pogubiłeś w swoich wywodach, bo sam zaproponowałeś porównanie Takera z początkowego okresu (oryginalny Grabrz) ze Stingiem, kiedy ten jeszcze był blondaskiem, a później wyjeżdżasz z "argumentem", że później Sting też pokonał Hogana. Nie, kolego - Sting-Blondasek nigdy nie pokonał Hogana a Taker-Grzabarz - owszem, tak więc trzymajmy się faktów. To nie licytacja, tak wyglądają realia.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Realia są takie, że ja wychowałem się na WCW i dlatego doceniam talent Stinga a ty fan WWF widzisz Undertakera jako zwycięzce tej walki. :) Ja już mam w głowie kontry, jakie mogłyby być w tym pojedynku np Stinger splash w chokeslam,tombstone piledriver w scorpion death drop itd

Sorry, ale jeżeli porównujesz pokonanie Flair'a (który jak trzeba było to jobbował wszystkim)

Tak na marginesie, mnie nie jobbował.........??? :P

Roots Rock Reggae

Właściwie RR to realia są takie, że ty ślepo wierzysz w Stinga i nie widzisz prawdy. Sam jestem markiem Bordena i wychowałem się na WCW ale jakiś czas temu przejrzałem na oczy i dostrzegłem, że nie jest "bogiem wrestlingu" zwłaszcza po ty co teraz pokazuje w TNA. Calloway natomiast pomimo wieku nadal ma to COŚ...

Niestety, trzeba się przyznać, że prawdopodobnie Undrtaker jest lepszy od Stinga (nie dla mnie ofkorz ale dla ogółu) i tak się sprawy mają.

A Raven byc może wychował sie na WWF ale z tego co byłem w stanie wyczytać z jego postów w tematach na forum cieszy się dobra opinią i sporą wiedzą. Całkiem dobrze porównał obu wrestlerów.

Sting 4 life :twisted:

nWo 4 life!

Just 2 sweet!

861576481480fa62cbd549.jpg

Właściwie RR to realia są takie, że ty ślepo wierzysz w Stinga i nie widzisz prawdy

Ale jak mogę w jego wierzyć, skoro ani to Jezus, ani Mahomet.

dostrzegłem, że nie jest "bogiem wrestlingu" zwłaszcza po ty co teraz pokazuje w TNA

Sting ma juz 49 lat, więc jak ma trzymać forme w TNA? Mark jest mlodszy o te 6 lat, to dla sportowca dużo, więc nadal MA tę klasę , siłę i umiejętności.

Bordenowi bliżej do bawienia wnuczków, niz wciskania sie w czarny strój i robienia make- upu :grin:

Roots Rock Reggae

W tej dyskusji zapomnieliśmy że chodzi o lata ich przeszłości więc wiek nie gra roli.

Sorry ale Ric Flair jest o 10 lat starszy od Stinga a nadal pokazywał poziom.

A tak w ogóle kiedy będzie nowy Fantasy War? Może The Rock Vs Aj Styles( czy jakoś tak)?

Taka luźna sugestia :smile: sorka za taki offtop mały

Bender: "Go Bender go Bender go Bender!"

...::: "Bite my shiny metal ass!" :::...

...::: http://www.ddwwrestling.pl/ :::...

109617953449e4d49ae3d10.jpg

Właśnie może niech ktos zastąpi Fedora w Fanstasty War (najlepiej jakis mod) ponieważ wg. podpisu Fedora nie ma go do końca lipca. A szkoda bo Fantasty War to naprawde ciekawe dyskusję.

10136801454e08b07ab2e86.jpg

ja bym chciał :P
"Ten, który kocha staje się zaślepiony wobec przedmiotu swojej miłości"

17493022184a8bc5252ce62.jpg

Fedora w Fanstasty War (najlepiej jakis mod)

Fedor jest modem :)

A co do tematu to mój głosik wędróje do mojego ulubionega zapaśnika - Undertakera. W najlepszych latach obu zapaśników DeadMen na pewno by wygrał.

nie_tak_tak_nie, wiem że Fedor jest modem, ale Go teraz nie ma (wg. jego podpisu) więc chce by INNY mod przejął Fantasty war a nie jakikolwiek user.

Nie upoważnił mnie, ale zaraz wymyślę jakąś fantastyczną wojnę :D
Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg

no i dobrze tak to bysmy stali w miejscu. A w to że to będzie świetne znając nasjazza nie musimy się martwić. :D