Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Możesz przyśpieszyć proces logowania bądź rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach. 

Fantasy War #2- The Undertaker vs Sting

Fedor124

Który wrestler ma wygrać ?  

71 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który wrestler ma wygrać ?

• Sting
      30
    • The Undertaker
      41

Rekomendowane odpowiedzi

• Dołączył/a:  08.02.2008
  • Status:  Offline

Troszeczkę zapomniałem o tym projekcie, miało być co tydzień, ale biorąc pod uwagę małą popularność projektu to krzywda się wielka nikomu nie stała 8)

Sting i Undertaker, niewątpliwie dwie wielkie legendy wrestlingu, ikony, jedna WCW druga WWF/E, obaj z ogromnymi umiejętnościami, obaj niezwykle charyzmatyczni, Gdyby więc doszło do walki w szczytowym okresie ich formy, w momencie kiedy otrzymywali największy push, jaki były wynik ? Chcę abyście odpowiedzieli mi na to pytanie, zapraszam do dyskusji !

• Odpowiedzi 48
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Dołączył/a:  01.03.2008

Głos na U-Takera. Choć niby nie jetem taki obeznany w WCW bądź WWF, to myślę że Taker dostawał większy Push, i w chwili obecnej jego tez wybrałbym jako zwycięzce tej walki. Poza tym wg. mnie ma większy repertuar ciosów.

• Dołączył/a:  08.11.2007

Choć niby nie jetem taki obeznany w WCW bądź WWF, to myślę że Taker dostawał większy Push,

Taker na pewno nie dostawał większego pushu od Stinga. Niby był uważany za niezniszczalnego, moce nadprzyrodzone te sprawy to jednak to było nic w porównaniu do tego co robił Icon rozwalając bez niczyjej pomocy nWo, które w tamtych czasach było promowane niczym Cena rok temu. To tyle.

Mój głos idzie na Sting'a, co prawda wielkimi umiejętnościami ringowymi to on nigdy nie świecił, na micu też mistrzem nie był, ale kocham ten jego gimmick na którym się wychowałem i niech już tak zostanie :)

• Dołączył/a:  18.02.2008
  • Urządzenie:  Windows

Głos na Taker'a.Dlatego że w latach 1990-1994 był ''niezniszczalny''.Co do pushu to chyba nie oglądałeś dużo WWF jazz........po za tym Taker nigdy się nie zniżył do poziomu WCW United States Heavyweight Champa czy World Television Championship Edytowane przez Amarru

• Dołączył/a:  02.09.2005

Oczywista, że głos na Stinga! Człowiek który był Ikoną WCW i sam jeden rozgromił nWo jest legenda. Z wielką chęcią zobaczyłbym ten pojedynek gdyby panowie byli w swych najlepszych "czasach" powiedzmy 97-98 rok (Taker z czasów Hell in a Cell z Manekindem a Sting z czasów początku Crow gimmicku).

Jednak Stinger górą! :twisted:

• Dołączył/a:  04.08.2007

Jak dla mnie to głos leci również na Stinga. Push dostaje cały czas. W TNA ostatnio wogóle nie przegrywa. Jego umiejętności i tak jak wspomniał Venomus, samodzielne rozgromienie nWo bardzo mnie przekonują do wygranej. Taker, jak Taker jest legendą i nikt mu już tego nie odbierze, tylko szacunek do Niego trzeba mieć. Niemniej jednak pojedynek byłby niebywale ciekawy :)

• Dołączył/a:  18.02.2008

Widzę że jakiś nalot Stingerów :twisted: boże........w latach swietlnośći taker rozwalił by każdego,nie zgodził by się podłożyć.

• Dołączył/a:  08.11.2007

I tutaj objawiłeś wielki minus Taker, skoro nie chce jobbować to co z niego za worker ?

• Dołączył/a:  12.04.2008

A ja dam głos na Stinga bo go lubię :P

• Dołączył/a:  05.05.2008

Taker, Stinga nigdy nie lubiłem :P ale wyrównana walka :grin: to dam argumenty:

-Undertaker jest niepokonany na Ws.

-Gdyby miała się odbyć taka walka to jestem na 80% pewien że to Taker by ją wygrał, gdyż jest on pewną ikoną wrestlingu, może nie taką jak Hulk Hogan, ale na pewno większą od Stinga który także jest świetnym wrestlerem i nic do niego nie mam, mimo to wydaję mi się że w szczycie formy był jak był hellem więc jego wygrana byłaby bardzo prawdopodobna :grin:

-Ma o wiele większy repertuar ciosów jak ktoś już wyżej pisał

Edytowane przez domino

• Dołączył/a:  02.09.2004

Tu nie chodzi tylko o oddawanie glosow.. Nie sprowadzajcie tej zabawy do kolejnej pustej wyliczanki, kto kogo bardziej lubi.. Tu chodzi o podawanie argumentow, dlaczego akurat ten wrestler powinien wygrac, a nie przeciwnik, wszystkie za i przeciw..