Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Ustawka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja też bym się chciał zapisać jeśli moge brzmi nieżle :-)

Ale to będziemy oglądać na jakims kanale?

• Odpowiedzi 207
  • Wyświetleń 69,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Sorry wielkie ale wystąpiły nagle sprawy rodzinne i w tym tygodniu mnie nie będzie więc chciałbym przesunać termin tygodnia hardcore`u na następny tydzień (13.07) jeśli

nie będzie oczywiście problemów...

Opublikowano
ej a w tym tygodniu będzię the Best of Deatmmatch CZW Vol 2 bo tylko to mam na kompie a nie będe z Rapidshare ściągał
Opublikowano
Pacio_Fan, przecież jest napisana ramówka, że na początku oglądamy wszystkie cod, więc po co się pytasz? Używaj znaków interpunkcyjnych, bo żeby zrozumieć to co napisałeś musiałem przeczytać parę razy twój post, nie chodzi mi o to, że sam jestem święty, ale przynajmniej troszeczkę mógłbyś :/ Nie musisz ściągać z rapishare, jest też torrent :P
Opublikowano
No torrent to tym bardziej Nie wiem czemu ale zawsze mi (z wyjątkami ) idzie po góra 12 Kbs :shock: Chyba mam coś żle ustawione
Opublikowano

Dziś około 24.00 , ja i Kingz oglądamy :

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=21057

Jak jest ktoś chętny, to wbijać na #wcwfans o tej porze;)

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

Opublikowano
Niedługo planujemy rozpocząć oglądanie gal ROH z chyba najlepszego w historii federacji 2006 roku. Na sam początek idzie Hell Freezes Over. Proponowałbym piątek albo sobotę o 19, gdyż johniss nie otrzymał jeszcze płytek, a ja wyjeżdżam w niedzielę na dwa tygodnie. Gdyby Poczta Polska zawiodła, musielibyśmy zacząć już na przełomie lipca i sierpnia. Lecz zapewniam, że warto. Swego czasu obejrzałem z 10 gal i poziom był o wiele wyższy aniżeli dzisiejszy. Także od razu zapytam - czy są chętni do obejrzenia większej ilości eventów z owego roku?

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

Opublikowano
  • Autor
Owszem. Posiadam w swoich zbiorach cały 2006 rok z ROH i chętnie, tym razem w wiekszym gronie oglądnąłbym te gale. Problemem może być termin, bo szykuje sobie urlop na lipiec.

4143166924a5dc43430e70.jpg

Opublikowano
Ja także się na to piszę :)
We want Dark Sam!

17794869784a630ab0499dd.jpg

Opublikowano
Niedługo planujemy rozpocząć oglądanie gal ROH z chyba najlepszego w historii federacji 2006 roku. Na sam początek idzie Hell Freezes Over. Proponowałbym piątek albo sobotę o 19

Jeżeli termin ostateczny wypadnie na piątek o godzinie 19 to ja na 100% się pojawię.

Milos tak jak ostatnio #chikara ? :)

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg

Opublikowano

Why not, może być #chikara :razz:

Oczywiście zaczął się sezon wakacyjny i terminy będą problematyczne. Chyba więc faktycznie HFO zrobimy w piątek, a za następną weźmiemy się w okolicy sierpnia. Jak u Was będzie z wyjazdami?

Opublikowano
Ja wyjeżdżam w sobotę i nie będzie mnie do 1 września, bądź ewentualnie końca sierpnia ( zależy jak sezon wczasowy się skończy nad morzem ) :)

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg

Opublikowano
  • Autor
Ja mam wyjazd jutro - wstępnie - na tydzień do Zakopanego.

Opublikowano
Są dwie możliwości: możemy pozostać przy pierwotnym terminie lub przełożyć pierwszą galę i obejrzeć ją, gdy z majonezem wrócimy ze wczasów. Jak sądzicie?

Opublikowano
  • Autor
Ja będę dostępny na ten weekend.