Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

Postacie

umaga14

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Może ktos napisac jakie sa postacie w wwe raw 2007 ?
https://forum.wrestling.pl/topic/9859-postacie/

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Może ktos napisac jakie sa postacie w wwe raw 2007 ?

Nie wiem czy komuś by się chciało. A w WWE Raw 2007 są postacie prawdziwe napewno nie zmyślone:P

https://forum.wrestling.pl/topic/9859-postacie/#findComment-89928

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Za nami kolejny odcinek AEW Dynamite w drodze do World's End. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z tego show. Na otwarcie Kyle Fletcher pokonał Sheltona Benjamina w niebieskiej lidze Continental Classic. Fletcher ma na koncie już sześć punktów w tym turnieju. Link do filmu W ringu pojawił się Hook, który chciał walki z Christianem Cagem. Cage rzeczywiście wyszedł do konfrontacji, ale znienacka Hooka zaatakowali Nick Wayne i Kip Sabian. Na koniec Christian wyprowadził conchairto w rękę Hooka. Link do filmu Adam Cole i Kyle O'Reilly znaleźli się w finałowej dwójce Dynamite Dozen Battle Royal. Zawalczą ze sobą tym samym za tydzień. Link do filmu Swerve Strickland bez większych problemów rozprawił się z Maxem Casterem, a po pojedynku dał mu jeszcze lekcję. Link do filmu Jay White pokonał PAC'a, mimo ingerencji Wheelera Yuty. Po pojedynku White'owi pomogli Orange Cassidy... i Adam Page w odparciu ataku Death Riders. Link do filmu Anna Jay pokonała Penelope Ford. Po starciu doszło do konfrontacji Jay z Mercedes Mone. Anna wyprowadziła cios z liścia mistrzyni TBS. W walce wieczoru Claudio Castagnoli pokonał Brody'ego Kinga w kolejnym pojedynku złotej ligi w Continental Classic. Castagnoli ma na koncie już sześć punktów w turnieju. Link do filmu Na Rampage zobaczymy: * AEW Continental Classic Blue League Match: Mark Briscoe (0 pts) vs. Kazuchika Okada (1 pt) * AEW Continental Classic Blue League Match: Daniel Garcia (1 pt) vs. The Beast Mortos (0 pts) * AEW Continental Classic Gold League Match: Ricochet (0 pts) vs. Komander (0 pts) * The Vendetta (Taya Valkyrie & Deonna Purrazzo) in action Z kolei na Collision zapowiedziano: * Wrestle Dynasty Women's Invitational Tournament: Willow Nightingale vs. Serena Deeb * AEW Continental Classic Blue League Match: Kazuchika Okada vs. Kyle Fletcher * AEW Continental Classic Blue League Match: Daniel Garcia vs. Mark Briscoe * AEW Continental Classic Gold League Match: Komander vs. Darby Allin * Emi Sakura vs. Mina ShirakawaPrzeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • KyRenLo
      Jest i oficjalne potwierdzenie tego, co wrzucałem wcześniej: Tydzień przed Royal Rumble. Średnio mi się to podoba. Becky/Charlotte:
    • MattDevitto
      Jakby co panowie to możecie znaleźć więcej info i odnośniki w oryginalnej wiadomości od WWE https://x.com/WWE/status/1864335491505504382
    • IIL
      Tak powinno być. W razie 'w' zarejestrowałem też maila na przedsprzedaż w Greenhouse. Coś czuję, że bilety na Brukselę rozejdą się w kilka minut... Powodzenia.  
    • GGGGG9707
      Czyli w środę dla zarejestrowanych na WWE.com ? Wie ktoś o której godzinie? (Chyba była coś mowa o 10 ale nie jestem pewien)
  • Dodaj nową pozycję...