Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Raw, Nowa miłość Hogana??, Wykład JBL'a, Rhodes w nowej rol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Film wideo z amatorskiej kamery, który przedstawiał wszystko co stało się po zakończeniu tapingu poniedziałkowego RAW został umieszczony na YouTube, lecz WWE nakazało usunięcie go ze względu na prawa autorskie. Na filmie można było zobaczyć Undertakera i Vince’a McMahona wchodzących w różnym czasie do ringu b...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-raw-nowa-milosc-hogana-wyklad-jbla.html

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Mam małe pytanie: jaki jest tytuł tego kawałka który leci w momencie wejścia na ring jego rodziny? Pamiętam, że był też w podkładach materiałów promocyjnych jego walki na wrestlemanii, taki wolny rockowy kawałek. Byłbym wdzięczny gdyby ktoś pamiętał wykonawcę i tytuł tej piosenki
Opublikowano
  • Autor
Fuel - Leave The Memories Alone

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg

Opublikowano
wielkie dzięki, A tak na marginesie to pożegnanie Ric'a to chyba najpiękniejsze momenty w WWE jakie widziałem od czasu mojego "dorosłego" powrotu do wrestlingu.
Opublikowano
to jest tak wzruszajace że tylko można płakać;(Ric!!We miss you!;( bardzo mnie zaskoczyło zachowanie Vince'a...ale w sumie mogłby go zostawic w WWE....Wooo!!
Opublikowano
Kurde aż się popłakałem po tym filmiku. Very emotion. Thank you Rick.
Opublikowano
Trochę dziwne z jednej strony, że Takera nie pokazano w TV (z drugiej strony być może WWE obawiało się, że cała otoczka Deadmana przyćmi wszystko, włącznie z pożegnaniem Flaira)... A w tym uścisku i hołdzie złożonym na kolanach, był pewien głębszy symbol... Oto odchodzi na dobre zawodnik, który wg PWI jest All Time #1, a samotnie oddaje mu cześć ten, który wg PWI jest #2... To pokazuje szacunek federacji nie tylko dla Rica, ale i dla Callowaya...