Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Zielony Invader

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Godzina 21:00, dzień przed drugą w historyji galą High Voltage Wrestling. Na HVW TV właśnie dobiega konca trwający już dobre 15 minut blok reklamowy. Dobiega końca, chociaż nic jeszcze tego nie zwiastuje. Podczas puszczanej już 4 raz z rzędu reklamy zestawu różnokolorowych ubijaczek do jajek można usłyszeć kogoś krzyczącego dziwne znajomym głosem "Kurwens, wyłączcie ten badziew!". Po kilku sekundach ekren nagle wyciemnia sie, pozostawiając tylko osadzone w prawym dolnym rogu, wciąż dzielenie atakujace widzówjaskrawymi piorunkami logo HVW TV. Po paru chwilach na czarnym ekranie pojawia się skrajnie jaskrawy (a wręcz oczojebny), zielony napis "Loading, please wait....", obok ktorego pojawia sie znana, kochana, animowana i windowsowa klepsydra z równie animowanym i windowsowym piaskiem żywo przesypywanym przy każdym jej obrocie. Przez cały czas inicjalizowania w tle przygrywa muzyka rodem z wielkomiejskiej windy bądź hotelowej łazienki. Po kilkunastu minutach przyjazny dżingiel zastąpiony zostaje metalowymi riffami znanymi co bardziej obeznanym w temacie z nagrania "Metal Meltdown", a na ekranie pojawia się wielgachny napis "THIS IS HWV TV CHANNEL 87. WELCOME TO THE ITCH DIMENSION!" Logo HVW TV, przez cały czas tkwiące w prawym dolnym rogu ekranu, zastąpione zostaje zielonym, rozpikselizowanym alienem trzymającym numerkiem 87 w swoich odnóżach(?). Ekran powoli się rozjaśnia.

Realizatorzy ukazują nam solidnie oświetlony, nowoczesny plac z zaprojektowaną z rozmachem wieżą zegarową na samym jego środku. Placyk otoczony jest wszelkiej maści kawiarniami, salonami gier i innymi pochłaniaczami wypłat, a także kilkoma wysokimi budynkami mieszkalnymi. Najazd na wspomnianą już wieżę zegarową: 5:27. To poniekąd wyjasniałoby zerowy ruch uliczny i księżyc straszący na nieboskłonie. Chwilę ciszy i spokoju zakłóca nam dźwięk dzwoniącego telefonu. Kamera robi dynamiczny obrót o 180 stopni i z zawrotną prędkością wbija się przez jedno z okien stojącego tam apartamentowca, efektownie rozbijając je w drobny mak. W mieszkaniu do którego przed chwilą trafiliśmy panuje półmrok, a poza znacznie donośniejszym dzwonkiem telefonu słyszeć da się.. chrapanie. Twardy sen. Podczas gdy telefon nie przestaje dzwonić, realizator pozwala nam się rozejrzeć po apartamencie, który jest dosłownie zasypany śmieciami maści wszelakiej. Opakowania po pizzy, potłuczone szkło, puszki po napojach wyskokowych, trociny, tarcza do rzutek, breloczek z serii Funky Punky, kilogram wieprzowiny bez kości.. wymieniać można by do rana a RP i tak jest już spoźniony. W jednym z pokojów, zaraz obok telewizora z wieszakiem wbitym w matryce, na sporych dwuosobowym łóżku spoczywa (a mówiąc dokładniej "leży plackiem") znajoma, długowłosa postać w bokserkach z nadrukowanymi nań klockami z tetrisa. Po paru chwilach leżący na poduszce obok telefon milknie, słyszeć da się za to automatyczną sekretarkę długowłosego śpiocha:

"Tutaj Itchy, najprawdopodbniej zgubiłem telefon w śmieciach. Jeśli wiszę ci pieniądze mów teraz, jeśli nie - poczekaj do sygnału i zostaw wiadomość, odzwonie jak tylko tu posprzątam i znajdę telefon. Co może troche potrwać. ..chyba że pożyczysz mi odkurzacz. Tak, to mogłoby troche pomóc, mając odkurzacz sprząta[bEEP]." - chrypliwy głos naszego bohatera zostaje szybko zastąpiony jeszcze bardziej chrypliwym głosem bliżej nieokreślonego przyjaciela, podczas gdy kamerzysta skupia swoją uwagę na twarzy Itchiego - "Hellllou? Słychać mnie? Iczy, czyżbyś spał? Za 30 minut masz trening, czy ja musze być do kurwy nędzy twoją niańką? Nie byłeś na treningu od ponad tygodnia, chcesz spaść na samo dno tej twojej raslingowej sceny? Pamiętasz jeszcze jak zaczynałeś?" Na twarzy Itchiego pojawia się bliżej niezidentyfikowany grymas, bohater przewraca się na bok i podkula nogi. Ekran rozmazuje się..

Cofamy się o 4 lata. Znajdujemy się na jakimś podwórku, gdzie grupka niepełnoletnich osobników rzuca sobą naprzemian o rozłożone wkoło materace. Akcja zatrzymuje się, a kamera robi szybki najazd na twarz jednego z nich. Krótkie włosy postawione na żel, odstające uszy, ciemne okularki i wdzianko niczym zdarte z Vanilla Ice'a. Na dole ekranu pojawia się srebrna tabliczka z napisem "Itchytude". W tle daje się słyszeć "Oooo nieee... kurweeens..." wypowiadane najprawdopodobniej przez naszego śpiącego popaprańca. Akcja rusza do przodu - chłopak koślawo wykonuje kilka podstawowych rzutów, po czym wpada w niekontrolowany poślizg i rozbija się twarzą w kostkę brukową. W międzyczasie jakiś nieco grubszy jegomość w podobnych okularkach skacze na stół z widelcami. Obraz ponownie się rozmazuje, a my wracamy do pokoju Itchiego..

"Pamiętasz? Taa, ja ciągle nie wiem jakim cudem udało ci się podpisać kontrakt z EWF, i po dłuższym namyśle zdaje mi się że wole nie wiedzieć. Nawet maszyna z napojami osiągnęła więcej od ciebie (śmiech). Dobra, już się nie czepiam się, potem było trochę lepiej.. AWF, AWF i początek I-Czy-Dablju.."

Na dźwięk słowa(słów?) I-Czy-Dablju Mr. 87 znów przewraca się na plecy i rozkłada na całą szerokość łóżka, a na jego twarzy pojawia się uśmiech. Ekran znowu się rozmazuje.. Przez dłuższą chwilę nic nie widać.. Na ekranie pojawia się napis "Buffering.." a obok znajoma klepsydra. "zawsze... w najlepszym... momencie" rzuca wciąż śpiący Tude. Wraca znana nam już muzyka rodem z windy. Szczęśliwie tym razem przerwa trwała tylko kilkanaście sekund. Napis i klepsydra rozmazują się razem z resztą wciąż rozmazującego się ekranu..

Lata 2005-2006. W tle rozbrzmiewa Godsend - Confidence (theme którego Swędzący używał w AWF) a nam dane jest oglądać zbiór największych upadków i najbardziej efektownych akcji w wykonaniu Hardcore Boy'a, wszystko naturalnie w rytm muzyki. Materiał filmowy kończy obrazek Itchiego stojącego na narożniku, trzymającego w ręce eXtreme Title. Obraz ponownie się rozmazuje.. "Nie wiem dlaczego, ale zawsze gdy wspominam o AWF śmiejesz się jak opętany.. Właściwie to ty zawsze śmiejesz się jak opętany. W każdym razie dzisiaj masz trening, słyszysz? Ja rozumiem że wczoraj był koncert, ale kariera wzywa! Pamiętaj, jak dzisiaj się nie pojawisz to Biggmaczyński urwie ci głowę mniej więcej na wysokości dupy."

Nagle, ni z tego ni z owego, Itchy podnosi się i siada, wciąż szeroko uśmiechnięty. Drapie się po głowie (gubiąc przy tym kilogram łupieżu), gładzi się po swojej ukochanej bródce i spokojnie przeciąga po czym podnosi słuchawkę:

I: Człowieku, wiesz która godzina? Jest 5:49. Złamałeś niepisane prawo automatycznej sekretarki nagrywając mi dwudziestominutową wiadomość na automatyczną sekretarkę!

???: Itchy, nie śpisz? Na trening! Słyszałeś co ci mówiłem o Bigma...

Itchy ze znanym nam już grymasem patrzy na słuchawkę, włącza głośnomówiący i odkłada ją na półkę, po czym powoli zeskrobuje się z łóżka i w akompaniamencie krzyków swojego przyjeciala wchodzi do łazienki, zatrzaskając za sobą pobrudzone niezidentyfikowaną substancją drzwi. "Człowiek-kastet, szalony inkwizytor i moja własna kopia(śmiech). Bedzię się działo." Uderza Metal Meltdown, ekran wyciemnia się. Mały, zielony Invader tkwiący w prawym dolnym rogu przesuwa się na środek ekranu, po czym odlatuje. W rogu znów pojawia się logo HVW TV, a na ekranie ukazuje się przerwany wcześniej blok reklamowy.

=---=

Poerp - nareszcie coś wyprodukowałem. Czytać i oceniać. :P Kto zgadnie w którym momencie zrobiłem się śpiący wygrywa ciastko. Za literówki i inne ortografy przepraszam, na swoje usprawiedliwienie dodając że całość powstała w łindołsowym notatniku. Do gali, panowie!

72206429447c1f28e68cff.gif

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Itchy

3

• Juppozo

3

• mu

2

• Vaclav

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

zaskoczyłeś mnie 2 razy . pozytywnie i negatywnie .

pozytywnie , kiedy czytałem pierwszą część erpozki bo jest zajebista .

a negatywnie , kiedy zobaczyłem , że nie ma drugiej części erpozki . :/ gdybyś dorzucił troche speechu to byłoby naprawde dobre gówno . wierze , że w przyszłym tygodniu ten speech sie pojawi i nie ucierpi na tym pierwsza część erpozki . :D a jak nie to ..

.. to psychozilla urwie ci głowę mniej więcej na wysokości dupy."
:twisted:
czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

• Reputacja:   1

Zgodze się z mó, rp mógłby być czymś zajebiście dobrym, gdyby pojawiłby się speach dotyczący przeciwników. Wierzę, że następnym razem będzie juz zdecydowanie lepiej. Plus za zawładnięcie blokiem reklamowym HVW TV. Ale prawdziwe mistrzostwo to nawiążanie do pewnej persony z fanowskiej sceny wresltingu. Kumaci będą wiedzieć o kogo chodzi :lol: Edytowane przez Vaclav

Heh, the proceding announcement has been paid by Itchy... :twisted:

Dobra erpozka...aż się prosi o jakiś speach, ale i tak jest nice...

nWo 4 life!

Just 2 sweet!

861576481480fa62cbd549.jpg

Dobra erpozka...aż się prosi o jakiś speach, ale i tak jest nice...

Przyganiał kocioł garnkowi :twisted: :twisted:

Rp bardzo dobre...

Kto zgadnie w którym momencie zrobiłem się śpiący wygrywa ciastko

Strzelam:

Lata 2005-2006. W tle rozbrzmiewa Godsend - Confidence
gdzieś od tego momentu? :lol:

53541565549537ccb6a05f.jpg

Oficjalnie, z tego miejsca, obiecuje spicz w następnym erpie. :P

A Jupek wygrał ciastko. Odbiór osobisty na zlocie? :P

A Jupek wygrał ciastko. Odbiór osobisty na zlocie?

Jeszcze nie wiem na 100% ale prawdopodobnie pojadę więc się tak nie deklaruj... Ja jem dobry i drogi stuff :twisted: Ewentualnie można zamienić ciacho na bronka?

A Jupek wygrał ciastko. Odbiór osobisty na zlocie?

Jeszcze nie wiem na 100% ale prawdopodobnie pojadę więc się tak nie deklaruj... Ja jem dobry i drogi stuff :twisted: Ewentualnie można zamienić ciacho na bronka?

Bronek jest warty 3 ciastka, ale po starej znajomości.. ;)

Bronek jest warty 3 ciastka, ale po starej znajomości..

Jeśli będę na zlocie - przypomnę ;)

z czym to ciastko ? jak z haszem to będziesz musiał najpierw mi je zabrać , juppie . :twisted:

Oficjalnie, z tego miejsca, obiecuje spicz w następnym erpie. :P

spróbuj sie nie postarać , mate . :D

A Jupek wygrał ciastko.

czyli jak zwykle , nagroda pocieszenia . :lol:

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg