Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

karty na najblizsze gale: Chikara, PWG i inne

Streetovs

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

http://www.freebirds-shop.com/czw.gif

Newsy zaczynamy od CZW gdzie na najnowsza gale doszla kolejna walka Winner Takes All Match, narazie sa znani dwaj zawodnicy

http://www.czwrestling.com/images/apr5/WinnerTakesAll.jpg

http://a838.ac-images.myspacecdn.com/00934/73/83/934263837_s.gif[/...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-karty-na-najblizsze-gale-chikara-pwg-i-inne.html

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Weź popraw tego newsa bo w przypadku CZW walnąłeś mega byka!

#1 Do gali CZW nie doszła żadna walka kobiet! Doszedł Winner Takes All Match, którego zwycięzca wybierze sobie turniej w którym weźmie udział (z tego co czytałem, to 10 maja będzie Best of the Best a tydzień później Tournament of Death). Na razie znani są tylko dwaj uczestnicy, czyli Lufisto i Pinky Sanchez (który nie jest kobietą).

#2 Poza tym doszedł CZW Iron Man Title Match: Brain Damage © vs. Insane Lane (do walki miało dojść miesiąc temu).

#3 W końcu po trzecie - najprawdopodobniej dojdzie do walki Danny Havoc vs. Necro Butcher (info z czwrestling.com)

Obie karty na Chikare prezentują się ciekawie.

PWG też fajne, btw Streetovs wiesz może co było przyczyną absencji Necro na poprzedniej gali PWG? I czy będą z tego jakieś konsekwencje?(po tym że ma się pojawić na EC i CZW wnioskuje że to nie kontuzja)

voltaire ma racje, byk niezly dobrze nie spjrzalem ale na szybko wkleilem i tak to sie robi byki :mad:

Damage jeszcze nie jest w 100% potwierdzony, dozna lekkiej kontuzji

Co do Necro to nie wiem niestety,ale gosc jak zwykle zapracowany, cos trzeba bylo odpuscic, moze dlatego.

Chikara- main event juz dawno nie byl tak ciekawy :wink:

Damage jest potwierdzony na 100% - oficjalnie została jego walka dodana!

Co do Necro, to jest prowadzone angle, że na tej gali w końcu ma dojść do walki Butcher vs. Havoc (wg. tego co mówił Lobo).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Najnowsze posty

• Tomos
      Temat trochę umar, ale może z racji parcia na serduszka i chęci pochwalenia się niedawnym nabytkiem uda się go wznowić. Otóż sprawiłem sobie ostatnio za darmo (pozdrawiam pana z olx) mały telewizor kineskopowy i w końcu mam na czym ogrywać klasyki z PS1 Jak widać, u mnie ostatnio na tapecie Final Fantasy VII. Poza tym Yakuza 3, lecę całą serię od rimejku jedynki. Bardzo, bardzo polecam, w Kiwami, 0 i Kiwami 2 mam w sumie ze 190 godzin, żadnej nie żałuję
    • Tomos
      No dobra, zabiłem quiz, to defibryluję: jak się nazywa substancja, która jest źródłem energii dla Midgaru i którą wydobywa/rozkrada korporacja Shinra w (między innymi) Final Fantasy VII?
    • IIL
      Podchodziłem do tego sceptycznie, gdy pierwszy wspomniałeś na ten temat, ale teraz widać, że zderzyć się może wszystko. Inna sprawa, że WWE praktycznie na każdej gali chwali się rekordowymi zyskami, a to oznacza jedno - ceny będą zaporowe żeby jak najbardziej wydoić fanbase poza granicami USA...
    • IIL
      Aktualna karta:   Mox/Cassidy, Lashley/Strickland i Hangmam/Page zapowiada się srogo. Mox i Orange mieli świetną walkę na All Out, ale teraz stoi za tym konkretny storyline. Moxley oczywiście wygrywa i kontynuuje historię resetu w AEW. Lashley vs Strickland dosyć intryguje swoją świeżością. Jestem za Stricklandem, ale z drugiej strony mogliby zrobić z Lashleya swojego Lesnara i dać mu przyterminatorzyć... Hangman robi ostatnio same klasyki na PPV i tutaj nie może być inaczej. Obaj potrzebują tego zwycięstwa, ale jestem za Whitem. Gościu ma zbyt duży potencjał, aby jobbować co chwilę. Mam nadzieję, że dojdzie też do walki Cole vs MJF w jakimś gimmick matchu.
    • -Raven-
      Obawiam się, że tutaj nawet Gandalf stojący na straży, niczym w Morii, może nie pomóc...
  • Dodaj nową pozycję...