Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Kto powinien zostać mistrzem WWE po WrestleMania 24?

Kto powinien zostać mistrzem WWE po WrestleMania 24?  

80 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto powinien zostać mistrzem WWE po WrestleMania 24?

• Triple H
      54
    • Randy Orton
      18
    • John Cena
      8

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Kto powinien zostać mistrzem WWE po gali WrestleMania 24? Edytowane przez RazorR

14412508044c725aa0e19e.gif

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Biggmac

3

• theGrimRipper

2

• Marci95

2

• The Icon

2

Top użytkownicy w tym temacie

Prosta sprawa... Randy jest kiepskim, mało wiarygodnym champem, w ringu zatrzymał się jakieś dwa lata temu i większych postepów nie robi... O Cenie nawet szkoda pisać,człowiek z takimi skillsami powinien kupić czerwoną torebkę i przeprać się za Tinky Winky, a nie maineventować w WWE... Jedyny rozsądny wybór to Triple H... Kiedyś cholernie go nie lubiłem, ale w chwili obecnej na RAW nie ma nikogo, kto byłby godniejszy tego pasa... Szkoda tylko, że Kennedy nie jest odpowiednio pushowany i że Jeff wtopił z prochami :/

Podobnie jak Grim sądzę, że nie ma szans na obronę pasa przez RKO. Prowadzą go podobnie jak Edga, czyli mistrza tchórza, który woli uciekać zamiast walczyć. Cena to brak słów. A Triple H wg mnie za dużo razy był mistrzem i nie chce żeby 12 raz był mistrzem WWE, ale z tej 3 jako mistrz najlepiej się sprawdzi przy obecnej kondycji Rawa. Ale mam przeczucie że niestety Jasio znowu dostanie pas :(

http://www.lastfm.pl/user/OaklandRaider

n W o 4 4 4 4 life

........new world order

.

512981594483bee67eb9e5.jpg

raczej tutaj nie odpowiadam na pytanie kto powinien .. ale kto bedzie mistrzem po WM24. Bez cienia watpliwosci bedzie to HHH .. cała ta jego przeprawa by dojść do tego Main Eventu wskazuje na jego triumf. WWE juz od kilku lat przestalo powaznie zaskakiwac w takich sytuacjach ... King of Kings wraca na tron.

50608915156a3743c1fa34.jpg

W sumie nie po to Jobbował parę lat temu Jasiewi, żeby teraz poddać się. Chcę, żeby HHH dostał ten pas, ale mam głupie uczucie, że to Cenator dostanie tą najwyższą rolę wrestlera w WWE...

Jestem za TH. Pytanie brzmi kto powinien być mistrzem, a nie kto prawdopodobnie zostanie (Cena) lub kogo najbardziej lubię (Orton). Trypel będzie w tej chwili najbardziej wiarygodnym posiadaczem tytułu i tak jak wspomniał już Gotix, nie po to jobbował tyle razy Jaśkowi, żeby znowu przegrać. Chciałbym Trypla i to po wyliczonym Cenie.

53541565549537ccb6a05f.jpg

Trypel...a wielka szkoda że WWE tak olewa promocje nowych talentów, moglibyśmy już spokojnie mieć w ME wuemki Kena albo Montela(o Sheltonie nie mówie) a mamy dwójke oklepanych wrestlerów(jednego nieudacznika a drugiego egomaniaka) i Ortona który jest kreowany na jakiegoś nieudacznika. W takiej sytuacji Game zapewne dostanie pas. Wcale mnei to nie cieszy ale na pewno lepsze to niż johny.
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

Głos na Huntera... Legend Killer rzeczywiście źle prowadzony przez WWE. Ja w tej roli widzę Kennedy'ego, ale WWE nie inwestuje w jego talent...

http://www.lastfm.pl/user/milkSHAKE619

"Bez sensu i celu, podziały i nienawiść. Komercja, moda, pieniądze i zawiść"

5077314944c546db6bd6cc.jpg

Prosta sprawa... Randy jest kiepskim, mało wiarygodnym champem, w ringu zatrzymał się jakieś dwa lata temu i większych postepów nie robi...

Sorry, ale na jakiej podstawie wyciągasz takie wnioski? Orton to heel jakiego w WWE nie było od lat i jest bardzo wiarygodny w tym co robi. To, że wygrywa walki przez DQ itp. nie ma nic wspólnego z wiarygodnością bo taki ma gimmick. Co do postępów - oglądaj bardziej regularnie WWE to zmienisz zdanie... :-)

Głosuję na Ortona chociaż pewnie pas dostanie coraz bardziej kreskówkowy HHH.

FH - na micu Randy jest wciąż świetny, racja... ale te kilka jego walk, które przekrojowo sobie oglądałem w ciągu ostatniego roku, utwierdzają mnie w przekonaniu, że ringowo przestał się rozwijać... no i, co jeszcze raz podkreślę, nie jest champem wiarygodnym, pcząwszy od okoliczności w jakich zdobył tytuł, po sposób prowadzenia go przez bookerów (co oczywiście nie jest winą Ortona, ale jego postaci nie kreuje to w najlepszym świetle)

głos na triple H jemu najbardziej należy się ten pas orton to szkoda pisać a cena to niech na niego zapracuje :P

hmm...mi chyba do pasa WWE bardziej pasuje więc w moim prywatnym rankingu Cena odrazu odpada (ale nie tylko za to :D ). Triple H jest świetny w ringu i przy micu, ale ma już swoje lata i raczej lepszym wrestlerem nie bedzie już (chociaz stary tez nie jest ;) ) . A Orton jest jak na wrestlere młodziutki i mała zmiana gimmnicku (oczywiscie pozostając przy "hellowaniu") i mogło by być ciekawie ;) . Więc mój głos idzie na Randy'ego Orton'a ;)

1480916194a0b1a85edad5.jpg

Hmmm szczerze to najbardziej chcialbym zeby mistrzem dalej zostal Orton...mi jako mistrz WWE pasuje choc gra takiego ,,uciekajacego'' mistrza ale dobrze mu to wychodzi ;) pewnie jednak dojdzie do zmiany mistrza i teraz tylko pytanie: Cena czy HHH... naturalnie wole zeby mistrzem zostal HHH bo Jasia mam juz dosc ogladania :/ ale cos przykro przeczuwam ze Cena zostanie mistrzem...blehhh :/ damn!

5025843847e2ab5fc4c4a.jpg

o kurde, kto głosował na Cene? :D

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

HHH . Wygrywa pojedynki i jest najlepszy z tej trójki . Zasługuje na ten pas :-)

595235870486c8ffa6ecb3.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 76 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 000 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 553 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 875 odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...