Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Możesz przyśpieszyć proces logowania bądź rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach. 

BOH - Pierwsza gala!

Rekomendowane odpowiedzi

• Dołączył/a:  14.03.2008
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Macintosh

Jakiś czas temu zacząłem pisać swoją gale... Mimo że mam parę pomysłów, stwierdziłem że nie ma sensu pisać dalej.. zwyczajnie mi się nie chce... Miałem nawet kiedyś pomysł założenia bloga i tam opisywania gale po gali... ale ... a zresztą... nie będę zanudzał... Jako że federacja dopiero powstała jest tylko 10 wrestlerów podzielonych na 2 rostery: TNA i WWE. Z begiem czasu miało ich przybywać... Myślę że samo pisanie gal wychodzi całkiem nieźle... z walkami jest trochę gorzej... Zapraszam do komentowania

Jerry „The King” Lawer: Hello and welcome!

Hulk Hogan: Na pierwszej gali Saurday Bloody Night witają państwa Jerry The King Lawer oraz:

Jerry „The King” Lawer: Hulk Hogan!

Hulk Hogan: oh Brother!Już każdy wie! już każdy czeka... Wszyscy chcemy zobaczyć czym federacja nas zaskoczy!

Jerry „The King” Lawer: Dokładnie... BOH! Ma to być połączenie świetnego power wrestlingu oraz zaskacującego high-fly'u!

Hulk Hogan: A już za chwilę zobaczymy co Chairman BOH ma nam do powiedzenia!

Jerry „The King” Lawer: Zobaczmy!

W oddali słychać Theme chairmana BOH – Jima Cornette

Cornette: Hell Yeah! I w końcu nastał ten moment! Witam Na pierwszej w historii gali Brawler of Honor!

Saturday Bloody Night! Organizacja będzie podróżowała po całym świecie! Gale we wszystkich zakątkach świata!

... O tak!... Łódź! Piękne miasto! A jeszcze dziś w main evencie zobaczymy niesamowity 8 man

Tag Team Match! Przeciwko sobie staną wrestlerzy z dwóch rosterów... Roster WWE oraz roster TNA. Roster który wygra posiadał

będzie pas BOH World Championship! A przed nami pierwsza walka!

Lillian Garcia: The following contest in scheduled for one fall!

Theme Austina

Garcia: Z Austin, Teksas ważący 252 lb... Stone Cold! Steve Auuuustin!

The King: I oto przed nami legenda! Stone Cold!

Garcia: And making his way to the ring, from Detroid, Michigan, weighing in at 325 lb... Kevin Naaash!

Hogan: ooo BROTHER! To jest legenda Jerry! Nash jest jednym z najlepszych wrestlerów jakich znam... Jestem pewien że wygra!

The King: Masz rację! świetny a przede wszystkim potężny wrestler! Ale czy uda mu się pokonać Stone Colda?!

Słychać gong

The King: Zobaczymy jak potoczą się losy tego pojedynku!

The King: i zaczynamy!

Hogan: Patrz! Austin wygląda jak by bał się Nash'a! Haha!

The King: Niezupełnie! patrz! Austin zadaje pierwsze ciosy!

Hogan: Ale Kev nic sobie z tego nie robi! Teraz on zadaje potężne ciosy!'

The King: Austin upada! Teraz Nash schodzi z ringu! zaraz zaraz! zdaje się że coś chce wyciągnąć spod ringu!

Hogan: Ale sędzia pokazuje mu żeby tego nie robił! Czekaj Brother!

The King: O nie! Hogan! nie rób tego! proszę państwa! Hogan podbiega pod ring!

The King: Mówi coś do sędziego! Sędzia odwraca swoją uwagę od Nash'a! Kevin bierze krzesło i wchodzi na ring! sędzia nadal dyskutuje z Hoganem! Austin wstaje ale Nash już czeka na niego z krzesłem! STEEL CHAIR SHOOT! OH MY! odrzuca krzesło! Hogan odbiega od ringu...

Hogan: Wow! co za walka!

The King: Hulk! co ty zrobiłeś!?

Hogan: Ja?! lepiej patrz co się dzieje na ringu!

The King: Właśnie! Nash podnosi krwawiacego Austina!

Hogan: Oh Brother! Jacknife powerbomb!

The King: PIN!

1

2

3

Garcia: Here is you winner: Kevin Naash!

Hogan: TAK! Mamy zwycięzce!

The King: Ale Hulk! to nie zwycięztwo! to przestępstwo! a ty miałeś w tym udział!

Hogan: Słuchaj! Nash wygrał! nie zmienisz tego! Patrz! Brother! Corrnet idzie!

Cornette wbiega na ring

Cornette: NASH! Nie interesuje mnie jak zwyciężyłeś! czysto czy nie ale to ty wygrałeś! brawo... Dlatego za tydzień będziesz walczył o no.1 centender do pasa BOH World HeavyWeight Champion! Ale pamiętaj... że tym razem będę cię uważnie obserwował!

Nash: Taaak... Cornette... ale zaraz... zwykły pojedynek!? NIE! Publika chce show! zrób coś z tym!

Cornette: więc dobrze... będzie to no disqualification match!

Nash zadowolony schodzi z ringu.

Cornette: Ej Nash! Zapomniałem dodać... co prawda będzie to no-dq match... ale nie dla Ciebie!

The King: WHAT!!?? NO-DQ match lecz Kevina Nash'a to nie dotyczy! on może być zdyskwalifikowany a jego przeciwnik nie!

Hogan: Jerry... Ty nie wiesz... nikt nie wie... wiem to tylko ja i Kev... wiemy o tym że Big Kev jest wstanie pokonać każdego! nieważne w jakiej sytuacji...

The King: Czyli uważasz że Kevin jest w stanie pokonać za tydzień swojego przeciwnika?

Hogan: Zobaczysz...

The King: Więc dobrze... A tym czasem przenosimy się na backstage.

Backstage

Todd Grisham: Witam państwa! Dziś moim gośćmi są Randy Orton, Shawn Micheals, Finlay oraz Mark Henry

Todd Grisham: Podstawowe pytanie.. Co sądzicie o waszych przeciwnikach?

Orton: Wiesz Todd... Cala czwórka z TNA przeciwko którym będziemy walczyć...

Henry: Ja będę walczył! Dobrze wiecie że sam bym bez problemu ich pokonał!

Orton: Wait! czekaj Mark! Jesteśmy teamem! nie obchodzi mnie czy chcesz walczyć sam czy z kimś! Tak więc cała czwórka z którą będziemy walczyć... patrz Todd HBK... Widzisz u nas jakieś słabe ogniwo?

Todd Grisham: no... no...

Finlay: Todd... Todd... jaki ty jesteś głupi... Nie ma słabego ogniwa... wszysy jesteśmy jednym, potężnym teamem...

Todd Grisham: tak... oczywiście...

Orton: więc jak już powiedział Finlay... Jesteśmy świetnym teamem... pokonamy wszystkich!

Shawn Michels: Właśnie...

Cała czwórka odchodzi

Słychać theme Ortona

Garcia: This Contest is a eight-man Tag Team Match! Zwycięski roster będzie posiadał pas BOH World Championship!

Garcia: Jako pierwszy na ring wchodzi team WWE. Kapitan zespołu - Randy Orton oraz Shawn Michaels, Finlay i Mark Henry

The King: WOW! czterech świetnych wrerstlerów! Team WWE... oto oni!

Hogan: Oh Brother! Dokładnie! ten pojedynek musi być świetny!

Słychać theme Samoa Joe'go

Garcia: I ich przeciwnicy! Team TNA! Kapitan Samoa Joe oraz Abyss, Judas Mesias i Christian Cage!

The King: haha! patrz HH! dwa potwory!

Hogan: A obok nich dwóch świetnych wrestlerów!

The King: Tak! to będzie świetne widowisko!

Słychać gong

The King: Walkę zaczynają Mark Henry oraz Abyss...

Hogan: i mamy pierwsze ciosy! oh BROTHER! POTĘŻNE ciosy! cóż za brawl!

The King: Dokładnie Hulk! Ciekawe który pierwszy zmięknie!

Hogan: OH MY GOOD! Obaj upadają! Oba narożniki domagają się klepnięcia!

The King: Sędzia odlicza!

1...

2...

3...

4...

The King: Abyss się podnosi! A Henry nadal leży!

Hogan: Czeka na Henrego aż ten się podniesie... Patrz! Henry wstaje! Odwraca w stronę Abyssa a ten odbija się od lin i wbiega na niego!

The King: Ale Henry nic sobie z tego nie robi! Uderza się pięściami w klatke piersiową i pokazuje jaki jest silny...

Hogan: Ale Abyssowi się to nie podoba! Każe Henremu żeby teraz to on spróbował!

The King: Henry się rozbiega ale ale Abyss biegnie za nim! Abyss przy linach wyrzuca Henrego poza ring!

Hogan: Abyss Tag z Samoa Joe!

The King: Joe odbija się od lin! nabiera prędkości i przeskakuje przez lina prosto na wstającego właśnie Henrego!!

Hogan: oh Brother! teraz oboje leżą poza linami! Patrz! Christian Cage chce wejść na ring ale sędzia go powstrzymuje!

The King: Sędzia dyskutuje jeszcze z teamem TNA a tym czasem Orton kopie Joe'go!!

Hogan: Ale Patrz! sędzia już to zauważył... Każe odejść Ortonowi!

The King: Sędzia zaczyna odliczanie.

1...

2...

3...

4...

5...

The King: Henry wstaje! Wrzuca Jeo'go na ring!

Hogan: Teraz Jeo leży na środku ringu a Henry się rozbiega od lin!

The King: Skacze na Samoa Joe'go iii....

Hogan: OH Brother! Joe się odsuwa!

The King: Tak! Teraz oboje leżą bez ruchu...

Hogan: Teraz oboje wyciągają ręce do swoich narożników!

The King: Ale który będzie pierwszy?

Hogan: Oboje się ledwo co czołgają!

The King: I Mamy! oboje w jednym momencie!

Hogan: Henry tag z Finlayem a Joe tag z Judasem!!!

The King: Teraz wymiana uderzeń ale Finlay zdecydowanie szybciej opada z sił!

Hogan: I upada! Teraz Mesias podnosi go i zadaje potężne kopnięcia!

The King: Judas upada zaraz za nim i wgryza mu się w szyje!

Hogan: Sędzia każe mu przestać! liczy!

1

2

3

4

The King: Judas puszcza! ale patrz! Finlay chyba krwawi!

Hogan: Tak! o Brother! Teraz Mesias jeszcze raz go podnosi! Ale Finlay zadaje kilka ciosów w brzuch!

The King: Judas puszcze Finlayai odchodzi kilka kroków do tyłu... Finlay rozbiega się! ii... clothesline! ale Judas nadal stoi!

Hogan: Finlay powtarza akcje! i tym razem Judas Już upada!

The King: Mamy pin!

1...

2...

The King: Kick out!

Hogan: Finlay wstaje i tag z HBK!

The King: o tak! publika szaleje!

Hogan: HBK staje w narożniku i przygotowuje się do Sweet Chin Music!!!

The King: Narożnik WWE ma jakieś pretensje do sędziego! ten odwraca uwagę od walki!

Hogan: Judas Wstaje a HBK SWEET CH... zaraz zaraz... Judas łapie nogę Shawna!

The King: Sędzia nadal tego nie widzi a Mesias odrzuca nogę HBK'a i kopie go prosto w krocze!

Hogan: Oh brother! HBK upada! PIN!

1

2

The King: OH MY GOODNESS!!!! liczenie przerywa Randy Orton!!! ale na ring wbiega Abyss!! Oboje wypadają poza ring! HBK również się stacza z ringu!

Hogan: A tym czasem na ring wbiega Mark Henry! Wymiana ciosów z Judasem! Ale nagle Henry obraca Judasa i łapie go w BearHug!!!! Mesias macha we wszystkie strony nogami!!

The King: Tak... nie ma co zrobić! Aleeee... OH MY!!!!! Sędzia został kopnięty przypadkowo przez Mesiasa! Sędzia upada! Teraz w narożniku WWE jest tylko Finlay a w narożniku TNA tylko Christian Cage!!!

Hogan: Reszta toczy pojedynek poza ringiem! Judas Mesias chyba traci przytomność!! ale sędzia tego nie widzi! leży bez ruchu!

The King: Henry rozwścieczony wyrzuca nieprzytomnego Judasa poza ring! probuje obudzić sędziego ale to nic nie daje!

Hogan: Ale patrz! Christian Cage wbiega na ring!!

Hogan: WHAT!!!?? Unprittier na Henrym!!!!! Christian Pinuje Henrego

1

2

3

The King: Ale zaraz zaraz! przecież sędzia nie klepał! kto to był?

Hogan: Chyba to Finlay klepał 3 razy w mate... ale zaraz.. to nie sędzia... nadal nie słyszymy gongu końcowego!

The King: A Cage już świętuje!!! Stoi na narożniku i unosi ręce w geście triumfu!!!

Hogan: Ale patrz! Finlay podbiega i go zrzuca!!!

The King: Oh MY GOOD!!! Teraz go podnosi i szykuje nam się celtic cross!

Hogan: TAKKK!!! OH BROTHER!!! Sędzia się przebudza!!!

1

2

3!

The King: Dopiero teraz mamy gong!!

Garcia: Oto Zwycięzcy! Team WWE!!

The King: TAK! WWE triumfuje! Ależ walka!

Hogan: Dokładnie! pięknie!

The King: A co sądzisz o...

Hogan: Nie teraz Jerry! Patrz! teraz a ringu stoją już oba teamy w komplecie!

The King: team TNA wygląda na bardzo zbulwersowanych!

Hogan: Joe bierze mikrofon!

Samoa Joe: HEY! STOP! NIE! Coś mi tu nie pasuje... Christian odliczył Henrego! nie ważne kto klepał! Wygraliśmy!

Orton: NO! nie... sędzia tego nie widział... sędzia widział tylko to gdy Finlay Odliczył Christiana!

Samoa Joe: Więc...

Theme Cornette

Cornette: HALO HALO! Panowie spokojnie! wszystko widziałem! Zwycięstwo należy się... WWE!!! Po BearHug'u Marka Henrego! No ale stało się jak się stało ... WWE i tak wygrało!

Joe: Chcemy rewanżu!

Cornette: Ale...

Joe: Chcemy reważu!

Cornette: JOE! NIE! NIE! ZWYCZAJNIE NIE!... ale będziecie mieli możliwość się zrewanżować! Na najbliższym SBN odbędzie się walka Christian Cage vs. Finlay... Będzie to First Blood match! Następnym pojedynkiem w którym wrestler TNA będzie mógł się zrewanżować, będzie Mark Henry vs. Judas Mesias... ten pojedynek to Hardcore Match!

Joe: A ja... a inni?...

Cornette: Wszystko chciał byś wiedzieć... a więc dobrze... Main Eventem za tydzień będzie walka: Samoa Joe & Abyss vs. Dwóch nieznanych przeciwników... będzie to walka... tego też się dowiecie za tydzień! mam nadzieję że jesteś zadowolony Joe!

Cornette zchodzi z ringu.

The King: OH MY! słyszałeś to Hulk? Aż 3 walki mamy zapowiedziane na najlbliższą gale!! Finlay i Cage w First Blood, Henry i Mesias w Street fight i Joe & Abyss kontra dwóch nieznanych przeciwników!

Hogan: Tak! Świetna decyzja ze strony Chairmana! Mimo wszystko oczywiście wszyscy czekamy na walke Kevina Nasha!

The King: HULK! oczywiście... Ale sądzę że ME będzie lepszy...

Hogan: ZobaczymY!!!

The King: A za tydzień spotykamy się w Gdańsku!

Hogan: TAK! mam nadzieję że odwiedzi nas sławny WeeMan!

The King: Ja również mam taką nadzieję! A tym czasem z Łodzi żegnają państwa: Jerry The King Lawer

Hogan: Oraz Hulk Hogan!

The King i Hogan: DO WIDZENIA!

--KONIEC--

Nie kopiować! Doceń moją prace!

Spodobało Ci się? wiesz że dobrze piszesz walki? Może razem stworzymy własną federację?!!

jeśli tak to proszę o kontakt na PW bądź jak mnie złapie to na ircu ;)

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Poleć znajomemu

Podoba Ci się Attitude Wrestling Forum? Podziel się tym ze znajomym!
  • Najnowsze posty

• Wielki update karty po Collision: Bryan Danielson vs. Zack Sabre Jr. Hangman Page vs. Swerve Strickland AEW Tag Team Champions FTR defend vs Aussie Open ROH Tag Team Champions Adam Cole & MJF defend vs The Righteous (Vincent & Dutch) NJPW Strong & ROH World Champion Eddie Kingston defends both titles vs ROH Pure Champion Katsuyori Shibata TNT Champion Christian Cage defends vs Darby Allin in a two out of three falls match TBS Champion Kris Statlander defends vs Julia Hart Will Ospreay, Konosuke Takeshita, and Sammy Guevara vs. Kenny Omega, Kota Ibushi, and Chris Jericho The Young Bucks (Matt Jackson and Nick Jackson) vs. The Gunns(Austin Gunn and Colten Gunn) vs. The Lucha Brothers (Rey Fenix and Penta El Zero Miedo) vs. Orange Cassidy and Hook
    • Spoko. Odpowiedź na poprzednią zagadkę to : Turinabol (CzaQ, teścia przyjmuje się w tylko strzałach (domięśniowo), a oni brali tabsy ) Kolejna zagadka (coś prostego, żeby nie blokować): W filmie Barbie, początek to komediowe nawiązanie do początku pewnego zajebistego klasyka filmowego. Którego?  
    • Roderick Strong tego tak raczej nie odbiera...  Obejrzałem Rampage i nie rozpisując się za bardzo, było to takie Dynamite na zredukowanym biegu. Walki były ok, ale nie było czegoś wybitnego. W pamięć zapadła mi jednak walka Julia Hart vs Skye Blue. Muszę przyznać, że Julia świetnie wpasowuje się w swój mroczny gimmick. Fajnie było zobaczyć Stinga, Cage'a i powrót Kenny'ego. Walka wieczoru z Bucksami i Hangmanem też na plus. Dobre show. 
    • Podczas ostatniego Rampage., Kenny obronił Jericho przed atakiem Callisa i w związku z tym na Wrestle Dream szykuje się 6 man tag: Chris Jericho, Kenny Omega & Kota Ibushi vs Sammy Guevara, Konosuke Takeshita & ? Mystery partnerem może być Danny Garcia albo Will Ospreay... Z Ospreay'em wyszłaby bajka, ale również z Garcią byłoby to ciekawe zestawienie. The Righteous (Dutch i Vincent) pokonali Hardys, Best Friends & Kingdom zostając pretendentami do pasów ROH Tag Team. Plany zakładają walkę na Wrestle Dream z MJFem i Cole'm, ale nie znamy statusu Adama, także zobaczymy jak to wyjdzie. Jeżeli kontuzja okaże się poważna, to będą musieli zmienić plany. Szkoda, bo na tym story dobrze wychodzi Strong (w końcu jakiś bardziej obrazowy gimmick) i Kingdom pewnie w przyszłości mieli odebrać im te pasy...
    • Poniższe newsy przedstawiają podsumowanie najważniejszych wydarzeń z najnowszego odcinka SmackDown. Motywem przewodnim tego SmackDown była tym razem rywalizacja Johna Ceny z Bloodline. Cena zapowiedział chęć powrotu do akcji ringowej. Początkowo wydawało się, że Cena i AJ Styles zmierzą się z Jimmym Uso i Solo Sikoą. Chcieli tego zresztą już na tym SmackDown. Potem jednak przedstawiciele Bloodline wymigali się z pojedynku, sugerują, iż może dojść do niego, ale na Fastlane. SmackDown miało zakończyć podpisanie kontraktu na wspomniane starcie tag teamowe. Ostatecznie Styles jednak został brutalnie zaatakowany na zapleczu przez Solo i Uso, a następnie wywieziony z areny w karetce. I zamiast wspomnianej ceremonii zobaczyliśmy kolejny atak Bloodline, tym razem na Cenę. Warto jednak podkreślić, iż i Sikoa i Jimmy i John storyline'owo złożyli podpisy na ich walkę. Na ten moment Cena zostaje bez partnera, ale sporo jest spekulacji, że zostanie nim ostatecznie LA Knight. Ten ostatnio musiał pauzować przez koronawirusa. Link do filmu IYO SKY zachowała mistrzostwo kobiet, pokonując Asukę. Jednakże nie zabrakło ingerencji i ze strony Bayley i Charlotte Flair, co może sugerować iż ten feud także powędruje w stronę tag team matchu lub wieloosobowej walki. Link do filmu Skrót SmackDown: Link do filmu Za tydzień na SmackDown: - "Grayson Waller Effect" z Bobbym Lashley'em - Charlotte Flair vs. Bayley - WWE United States Championship: Rey Mysterio vs. Santos Escobar.Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
  • Dodaj nową pozycję...