Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Jeff Hardy zawieszony, wypada z WM 24!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SixKiller - ale ja też nie wskazałem konkretnie na Ciebie, jeśli chodzi o kwestię umiejętności Jeffa ;) . Nawiązałem tylko do Twojego "spadania" :) .

Hardy nie wygląda na grzecznego świętoszka, więc całkiem możliwe, że Cerebral Asasin ma rację - Jeff poczuł się zbyt pewny siebie i Vince go trochę utępił, choć obiektywnie rzecz biorąc pewnie nie miał aż takich argumentów, by odsyłać Hardy'ego na 60 dni przerwy.

• Odpowiedzi 49
  • Wyświetleń 9,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Mnie sie osobiscie wydaje, ze tu raczej chodzilo o jakies narkotyki, a nie sterydy. Popatrzcie tylko na Jeffa - czy on wyglada jakby koksowal? Moze gosc nie radzi sobie z presja, a moze po prostu jest uzalezniony? Moze poszlo o to, ze zawala terminy, albo zjawia sie na galach w nieodpowiedniej dyspozycji.

Jeff zawsze miał ciągoty do dragów i dość lekki stosunek do Wrestlingu (swojej pracy, jakby nie patrzył), tak więc obstawiam, że dupnęli go na prochach, bo jak zwykle olewacko podszedł do tematu, licząc że przy swojej obecnej pozycji (ostatni mocny push) federacja przymknie na to oko. Głupota pierwszej wody, coś jakby przyjść najebanym pierwszego dnia do pracy :twisted:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Opublikowano
  • Autor

Jak już się wali, to wszystko. "Homeless Jeff" gimmick? ;)

http://www.wrestlingobserver.com/wo/news/headlines/default.asp?aID=22351

"This liver gave me an excellent additional 8 year run" - Superstar Billy Graham

156748212945e09151e9b78.jpg

Opublikowano
To akurat śmieszne nie jest.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Opublikowano
  • Autor
Pewnie że nie. Na szczęście nikomu nic się nie stało, i tylko dlatego pozwoliłem sobie na akcent humorystyczny. Oby rok 2008 obył się bez tragedii w światku wrs. Pozdro i no offence :)
"This liver gave me an excellent additional 8 year run" - Superstar Billy Graham

156748212945e09151e9b78.jpg