Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

Draft...jakieś pomysły?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Hmm, powrót Rated RKO to byłoby coś, myślę że Randy spokojnie może się zgodzić na U.S Title bo WWE już może w ogóle nie dostać a w najbliższym czasie to na pewno. No przy takiej wersji rządzili by Smackiem, choć na RAW będzie mniej Main Eventerów choć to na SD! więcej ich brakuję. Ja jestem zdecydowanie za.
https://forum.wrestling.pl/topic/9421-draftjakie%C5%9B-pomys%C5%82y/page/4/#findComment-98626

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• luki

9

• nekrophage

7

• Biggmac

5

• KENTA

5

Top użytkownicy w tym temacie

na pewno Cene trzeba przeniesć na smacka, gdyż na raw on wszystkich nudzi (prawie wszystkich), na smackdown bardziej mi się podobał. Kolejne przeniesienie to Umaga na smacka, powstaje kolejny problem, jaki main eventer pójdzie na raw? W tej chwili raw ma ich więcej od smacka, ale gdy odejdzie 2 dobrych wrestlerów do brandy się zrównają, ale przecież to nie o to chodzi, to raw ma być głównym brandem, a od jakiegoś czasu większość osób uważa że to co tam się dzieje to paranoja. Pozostaje do zastanowienia się kto odejdzie ze ECW, może Kane, chyba nie, gdyż to mówiłoby samo za siebie ze na NoC straci pas, może Big Show pójdzie do ECW, możliwe, wyjaśniałoby to sprawę uciekających main eventerów, gdyż ze smackdown odszedł by jeden i dalej raw by dominowało, Lance ma zająć po drafcie miejsce Umagi, tu kolejne pytanie: Niby jak?, ktoś kto jest w porównaniu (gdy dostanie push) do Kozlova :D może zająć miejsce osoby z super zrobionym gimmickiem, bo mówcie co chcecie, ale to Umaga w WWE ma najlepiej zrobiony gimmick, Jest jeszcze Taker na smacku który ma super gimmick, to teraz się zapytajmy- Taker nie przejdzie na raw co jest prawie pewne to kto będzie miał porządny gimmick na raw. Dziś draft więc zobaczymy :D
https://forum.wrestling.pl/topic/9421-draftjakie%C5%9B-pomys%C5%82y/page/4/#findComment-98642

Nachodzi mnie taka myśl, z tą Million Dollar Manią... Vince coś odwali... Tak mi mówi kobieca intuicja :] Może z Raw wyjdzie jakis Main Eventer, a Vince zamiast oddawać kasę, będzie chciał wykupić tego zawodnika. Ktoś do niego zadzwoni, a on zonk... A zadzwoni nowy GM Raw (np. Ted DiBiase)...
https://forum.wrestling.pl/topic/9421-draftjakie%C5%9B-pomys%C5%82y/page/4/#findComment-98671

Tak mi mówi kobieca intuicja

Muahahahaha

Ja bym chciał Kofiego na Rawie :]

https://forum.wrestling.pl/topic/9421-draftjakie%C5%9B-pomys%C5%82y/page/4/#findComment-98678

A dlaczego nie? Wtedy Rated rKo rządziłoby w SD. Zresztą znając WWE, to pewnie albo Triple H nadal będzie trzymał pas, albo Jasiek go dostanie.

Tak z pasem US Title Orton trzasl by cala federacja. Wszyscy by sie bali jak nic.

https://forum.wrestling.pl/topic/9421-draftjakie%C5%9B-pomys%C5%82y/page/4/#findComment-98683

Moja myśl nawiązywała do Two-Man Power Trip. Wtedy SCSA miał WWF Champa, a jego partner HHH najwyższy pas po tym co miał Austin, czyli IC. Potem wdobyli jeszcze razem Tag Champy i byli podwójnymi mistrzami, którzy wszystkich rozpierdalali.

Z Ortonem i Edgem tak samo mi się marzy. A że Edge jest teraz WHC to Randy musiałby mieć drugi co do wartości pas w brandzie, czli U.S. (oczywiście to Orton mógłby być WHC, a Edge U.S. tylko że musieli by o WHC walczyć ze sobą, a to wszystko psuje). Razem jeszcze mieliby tagi (ewentualnie zamiast nich Zack i Curt), Chavo ECW Championa znowu i mielibyśby na maxa mistrzowską heelową stajnię na jaką WWE obecnie stać. Byłoby super, ale wiadomo nierealne.

https://forum.wrestling.pl/topic/9421-draftjakie%C5%9B-pomys%C5%82y/page/4/#findComment-98685

Zack i Curt

Wyobrażasz sobie ich z pasami :o??

Chociaż Jesse & Festus by mieli pasy Tag team a nie wszystkie pasy la familia

https://forum.wrestling.pl/topic/9421-draftjakie%C5%9B-pomys%C5%82y/page/4/#findComment-98692

• Reputacja:   224
  • Urządzenie:  Android

Ludzie jak czytam wasze ostatnie wypowiedzi to mi sie niedobrze robi

michalbdg napisał/a:

Hahahaha,godnego ?? Mały by go zniszczył i by znowu Jasiek miał kontuzję

Ale sie uśmiałem. Troche szacunku do Ceny, bo chociaż sam go nie lubie to szacun mu się należy. Gdybyś czytał newsy to wiedziałbyś dlaczego. Wszystko co mówił Carlito o HHH i Cenie jest prawdą. Hunter nie zasługuje na pas.

Jak to się wszystko pięknie zmienia... Miał Cena pas - wszyscy modlili się przed WM'ką, by Trypel go zniszczył i zdetronizował. Ma Trypel pas - to ludziska tęsknią za Ceną z blink-blink'iem, bo to przecież taki wporzo chłopina (jak mówił Carlito). Niektórym po prostu nie idzie chyba dogodzić. Trypel nie zasługuje na pas? Niby czemu??? Bo się ustawił, zerżnął córkę szefa i może mieć pas nie 16 razy w ciągu kariery a 116??? Takie życie, jak ktoś ma układy i możliwości, to byłby głupi gdyby z nich nie korzystał. Life is brutal. A co do tych "zasług", to Trypel nadal robi zdecydowanie lepszy show i walki niż Cena, tak więc wg moich, "stricte-wrestlingowych" kryteriów - zasługuje na tytuł i to na luzie. Z tego co pamiętam, to większość nie-marków (w tym i ja) cieszyła się kiedy Randy Orton zdobywał pas... Wg Twoich kryteriów - on także ni cholery nie zasługiwał na pas, bo w "realu" jest totalnym, krnąbrnym, zapatrzonym w siebie dupkiem, lejącym na fanów koksiarzem, który "dziwnym trafem" nie wyleciał z Fedu pomimo że dupnęli go na dopalaczach (inny w podobnej sytuacji nawet by już nie sprzątał u Vince'a), poza tym - gdyby nie nazwisko, nienajgorsze umiejętności i to, że go mocno wypromowali (oraz w WWE barkowało solidnych, przypushowanych main eventerów) - za te wszystkie numery backstage i w trasach, to Randy nie powinien (wg Twoich kryteriów "zasług") kręcić się nawet wokół IC Title'a (żeby nie było - ja sam bardzo lubię "wrestlingową postać" Randy'ego). Trzeba oddzielić to co dzieje się w "realu" od tego co widzimy na ekranach TV. Dla mnie np. taki Goldberg w życiu prywatnym może nawet doglądać trędowatych w Kalkucie a i tak typa nie polubię i nie będę twierdził, że należał mu się ten mega-giga-push, ponieważ to co prezentował (ring, mikrofon) nie satysfakcjonowało mnie w żadnej mierze.

https://forum.wrestling.pl/topic/9421-draftjakie%C5%9B-pomys%C5%82y/page/4/#findComment-98706

Zack i Curt

Wyobrażasz sobie ich z pasami :o??

Chociaż Jesse & Festus by mieli pasy Tag team a nie wszystkie pasy la familia

A wyobrażasz sobie tych dwóch błaznów z pasami? :lol: No prosze Cię nie chwaląc zbyt Hawkinsa i Rydera to są na pewno lepsi i bardziej wiarygodni(dwóch cwaniaków a nie dwóch wieśniaków)

https://forum.wrestling.pl/topic/9421-draftjakie%C5%9B-pomys%C5%82y/page/4/#findComment-98709

Moje typy to:

DO ECW:

Jesse

Festus

Big Show

Jeff Hardy

DO RAW:

Batista

Big Daddy V

(nie mam więcej pomysłów)

DO SMACKDOWN!:

John Cena

Boogeyman

Umaga

Shawn Michaels

Oby Boogeyman powrócił byłoby spoko!!

https://forum.wrestling.pl/topic/9421-draftjakie%C5%9B-pomys%C5%82y/page/4/#findComment-98725

A wyobrażasz sobie tych dwóch błaznów z pasami? No prosze Cię nie chwaląc zbyt Hawkinsa i Rydera to są na pewno lepsi i bardziej wiarygodni(dwóch cwaniaków a nie dwóch wieśniaków)

Wyobrażam sobie :P

każdy ma swoje zdanie

dla mnie festus zły nie jest

a jesse taka lekka cipka 8)

https://forum.wrestling.pl/topic/9421-draftjakie%C5%9B-pomys%C5%82y/page/4/#findComment-98733

No i mamy za sobą draft (lub jego część?). Dodatkowo z tego co mówili podczas RAW to pasy idą z właścicielami do bradnu na , który zostali wybrani, czyli na RAW mamy ECW Championship, US title na ECW i WWE Championship na Smackdown!.

WWE i WHC na Smacku? szykują się naprawdę niezłe jaja, w sumie teraz Smackdown! jest teraz czołowym show spod znaku WWE, może to przez zmianę stacji w przyszłości a może chęć odzyskania sporej widowni na Smack? Sam nie wiem.

Oto lista draftów na chwilę obecną (świeżo po RAW).

Na RAW

- Rey Mysterio (Smackdown!) - szczerze to nie widzę dla niego miejsca w ME. Co najwyżej IC ogólnie na Smacku też by dużo nie zdziałał. Więc taki ani dobry ani zły draft.

- Batista (Smackdown!) - Batista jest teraz w bardzo słabej formie i jak w przypadku Reya nie widzę dla niego miejsca w ME. Może z Reyem znów stworzą tag?

- Michael Cole (Smackdown!) - Wymieszanie odwiecznego komentatora Smacka i RAW. Obu z nich lubię i bardzo dobrze komentują i takie wymieszanie powinno dać tylko ciekawe efekty. Jak będzie zobaczymy. Cieszę się że tego Adamle nie rzucili na RAW albo Smacka bo to byłaby tragedia.

- CM Punk (ECW) - Chyba zaczyna się droga Punka do wykorzystania walizeczki (niech zacznie wreszcie wygrywać :P ) Może IC title by go lepiej wypromować?

- Kane (ECW) - teraz wydaje mi się że zachowa pas na NoC bo teraz to chyba najważniejszy tytuł na RAW. :twisted: Jakoś nie widzę go przy IC title a do tagu nie ma jakiegoś odpowiedniego parnera więc zostaje ECW Championship.

Na Smackdown!

- Jeff Hardy (RAW) - Gdy z początku był draft tylko Jeffa to myślałem, że reaktywują Hardy Boyz i powalczą z Mizem i Morrissonem o tag team championship. Pewnie będzie feudował z Edgem po NoC. Pewnie i tak będą łączyć Hardych bo Smack i ECW dość ściśle współpracują.

- Umaga (RAW) - mam szczerą nadzieję że przy 2 pasach dadzą mu się pokręcić wokół jednego i gdzieś pod koniec tego lub na początek przyszłego wygrać jeden. Oby nie szmacili go tu jak w feudzie z Tryplem.

- Jim Ross (RAW) - tak jak w przypadku Cole'a.

- Triple H (RAW) - no to ciekawostka nie ma co. Miał pójść Jasiek poszedł Hunter i pas razem z nim. Jak to odkręcą? Vacatują pas? Połączą brandy? Wykupią Huntera za innych jak w przeszłości? Zobaczymy w piątek.

- Mr. Kennedy (RAW) - Dobrze, że Ken wraca na Smackdown! na RAW zbyt dużo nie osiągnął(tylko ostatnio coś z Regalem ciągnął). Może gdyby sytuacja z nieślubnym dzieckiem Vinca potoczyła się zgodnie z planem wszystko byłoby dobrze a wyszło jak widzieliśmy, na Smacku chociaż miał jakiś push (program z Takerem, walki z Batistą i Lashley'em).

Na ECW

- Matt Hardy (Smackdown!) - Matt pewnie będzie dalej dzierżył pas tyle że będzie miał nowych przeciwników ala Sydal, Kingston czy Benjamin. Zapowiada się ciekawie.

W sumie tegoroczny Draft namieszał jak nigdy. Kluczowi zawodnicy i mistrzowie poprzechodzili do innych brandów dodatkowo zachowując swoje tytuły. Stworzyło to kuriozalną sytuację z dwoma najważniejszymi tytułami na jednym brandzie. Jak rozwiąże ten problem WWE? Czekam na ECW i Smackdown!.

Jeszcze mały spoiler dotyczący końcówki RAW nie związany z Draftem.

Vince chyba skończył swoją manię rozdawania kasy. Scena rozpadła się w świzdu gwizdu o mało go nie zabijając. Z tego co tam wybełkotał usłyszałem że nie czuje nóg. Jeśli oni chcą powtórzyć motyw sprzed roku tylko zamiast zabijać Vinca zrobią z niego "inwalidę" (2-giego w WWE xD) to szkoda słów.

https://forum.wrestling.pl/topic/9421-draftjakie%C5%9B-pomys%C5%82y/page/4/#findComment-98755

Ha, to WWE troche mnie zaskoczylo. Na pewno w tej chwili znacznie ciekawiej zapowiada sie SD! niz RAW. Mam tylko jedno pytanie: czy caly draft to tylko, to co sie odbylo podczas gali, czy tez nalezy spodziewac sie dalszych pickow po zejsciu z anteny?
https://forum.wrestling.pl/topic/9421-draftjakie%C5%9B-pomys%C5%82y/page/4/#findComment-98757

Draft zakończył się nietypowym zdarzenieem! Dekoracja gali spadła na Vinca McMahona podczas wręczania ostatniej nagrody w Konkursie! :cry:
https://forum.wrestling.pl/topic/9421-draftjakie%C5%9B-pomys%C5%82y/page/4/#findComment-98758

Draft zakończył się nietypowym zdarzenieem! Dekoracja gali spadła na Vinca McMahona podczas wręczania ostatniej nagrody w Konkursie! :cry:

=.= Jak to jest, ze jeden czlowiek da cos takiego w spoiler a idiota wszystkim powie...

https://forum.wrestling.pl/topic/9421-draftjakie%C5%9B-pomys%C5%82y/page/4/#findComment-98760