Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Zapisy na zlot fanów wrestlingu

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Jadę. tylko nie wiem jeszcze czym... Tilo: wysłałam Ci wiadomość na GG.
  • Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Przemk0

18

• Vaclav

9

• Rambo78

9

• DDP

7

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

SPoP jest 95% na tak, że jedzie ;)

Definitywną odpowiedź dam we wtorek ;)

Przy okazji ponawiam propozycję dla fanów z okolic Włocławka, Torunia, Bydgoszczy i innych miast na trasie przejazdu z Płocka o możliwości zabrania się ze mną na miejsce zjazdu ;)

Wyruszam z Płocka najpewniej w piątek ok. godz. 20, a więc przybliżony czas zjawienia się w Szczecinie to środek nocy ok. 2-3 ;)

Szczególy i ew. zgłoszenia na priv :)

Pozdrawiam ciepło

MP

What is the difference between Sheamus and the World War II? WW II is over ;)

13629172384628ee9bd26ff.jpg

• Urządzenie:  Windows

To jechalby samochodem ktos z Wawy ?:)
Scorpion Death Lock

• Reputacja:   293
  • Urządzenie:  Android

P0 - tak jak rozmawialiśmy na PW, bardzo możliwe że jednak nie bedę nusiał jechać do Łodzi w "zjazdowy" weekend (na dzień dzisiejszy jest 90% że uda mi się do was dołączyć) i jednak dane mi będzie wypić z wami jakiegoś browara;). Postaram się dać Ci w środę lub czwartek ostateczne info odnośnie tego czy będę w Szczecinie.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Reputacja:   24

Rozmawiaj z Vaclavem RazorRem i Koprem może uda wam się sklecic jedną ekipę.. Jeśli nie samochód to połączenia PKP Szczecin <> Wawa są całkiem znośne.

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Ja po zaznajomieniu się z rozkładem jazdy dość powaznie zastanwiam się nad połączeniem Łuków - Szczecin. O 21 wyjazd z mego miasta, a na miejscu byłbym gdzieś tak okolo... 5.30. I tu chciałbym zapytac się organizatorów - o ktorej zaczęloby się przyjmowanie uczestników na miejscu zjazdu?

Ja po zaznajomieniu się z rozkładem jazdy dość powaznie zastanwiam się nad połączeniem Łuków - Szczecin. O 21 wyjazd z mego miasta, a na miejscu byłbym gdzieś tak okolo... 5.30. I tu chciałbym zapytac się organizatorów - o ktorej zaczęloby się przyjmowanie uczestników na miejscu zjazdu?

o jakim dniu przyjazdu mówisz? piatek z rańca czy w sobote?

Ja mam piechotką 25 min......ale niczego nie obiecuje....:P

Rozmawiaj z Vaclavem RazorRem i Koprem może uda wam się sklecic jedną ekipę.. Jeśli nie samochód to połączenia PKP Szczecin <> Wawa są całkiem znośne.

nie chodzi o znosnosc tylko o brak gotowki na bilet :)

Scorpion Death Lock

Niestety nadal mamy niską ilość osób, właściwie na dzień dzisiejszy mamy tylko 4 poważnie zainteresowane osoby spoza Szczecina (które wysłały do nas zgłoszenia i żywo się interesują tematem). Jest to Vaclav, Etycja, SPoP i Streetovs. Reszta to osoby z Szczecina albo osoby które zgłosiły raz chęc i zapomniały już i się nie odzywają.. razem to i tak nie daje wielkiej liczby która nadal oscyluje w granicach 7 osób. Edytowane przez Przemk0

Szanowni forumowicze, daliście trochę ciała niestety :/

Informacje o zjeździe były publikowane od lutego, a nawet wcześniej i było dużo czasu, żeby przemyśleć, zadeklarować się i wpisać do grafika.

Tak czy inaczej, ja najpewniej przyjeżdżam, nawet jeśli tylko na piwo, w związku z powyższym mam nadzieję, że chociaż Szczecin się nie wykruszy :)

What is the difference between Sheamus and the World War II? WW II is over ;)

13629172384628ee9bd26ff.jpg

Tak czy inaczej, ja najpewniej przyjeżdżam, nawet jeśli tylko na piwo, w związku z powyższym mam nadzieję, że chociaż Szczecin się nie wykruszy :-)

Świetnie jest słyszeć, iż są osoby które przyjadą tak czy siak.. po takich deklaracjach nie chce się nic odwoływać tylko zrobić to w choćby kameralnym gronie. Najwyżej nie posiedzimy w sali audio tylko w telewizyjnej :

http://www.attitude.pl/gfx/felietony/cuma-plazma.jpg

[ Dodano: 2008-05-12, 12:41 ]

Piątek rano.

W regulaminie Cumy jest iż doba noclegowa zaczyna się o godzinie 17.00 i kończy o 10.00. Dlatego planowaliśmy zlot od Piątku wieczorem do Niedzieli rano. Nie wiem jak z przyjazdem w Piątek tak wcześnie to musi się Rambo wypowiedzieć czy to będzie kolejna doba czy jak.. czy tez bedziesz musial sobie w Piatek pozwiedzac Szczecin i zameldowac sie wieczorem.

Co do dojścia do samej Cumy do doskonała instrukcja jest na stronie ośrodka - > http://ptsm.home.pl/index.php?module=CMpro&func=viewpage&pageid=1

Kontaktuje się teraz już osobiście via GG/PW z osobami które zadeklarowały chęć przyjazdu wydaje się że kameralnie bo kameralnie ale się uda.

Do zdecydowanych na 100% dołączyła kolejna osoba obywatel Ozz (nie zarejestrowany na forum) jeśli ktoś chce jechać w Piątek z Torunia to mogę dać namiary.

• Urządzenie:  Android

Dla mnie ostatnią szansą na pojawienie się jest to - czy ktoś będzie jechał samochodem z okolic Wrocławia w piątek po południu/sobotę? Jeśli tak to prosze o kontakt.