Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Impact 28.02.08

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Z limuzyny stojącej na parkingu wysiadają Kurt i AJ. Podchodzi do nich JB.

JB – co sądzicie o ostatnim main evncie?

Kurt – ostatnim razem Tomko wygrał, ale gdyby nie CC pokonałbym go bez przeszkód.

JB – no tak ale AJ też ci pomagał.

Kurt – nie! On tylko pilnował, żeby CC nie wchodził nam w drogę.

AJ szturcha Kurta i pokazuje, że Tomko znajduje się niedaleko. Oboje przerywają wywiad i biegną w stronę Tomko. Dopadają go i okładają potężną ilością kicków. Nagle wbiega CC i rozpoczyna się brawl. Kurt łapie CC i Belly-to-Back Suplex o ścianę. CC odbija się od niej i upada na ziemię. Tomko i sprzedaje Big Boot’a nadbiegającemu AJ’owi. CC i AJ leżą na ziemi. Tomko łapie Kurta i chce wykonać i chce wykonać Suplexa ale Kurt robi unik, łapie Tomko i wykonuje Olimpic Slam. Kurt pomaga wstać AJ’owi i oboje uciekają z miejsca zdarzenia.

X division match:

Chris Sabin vs Homicide

Końcówka:

Walka cały czas toczy się pod dyktando Sabina. Łapie on Homicide’a, Iris Whip o liny i Back Body Drop za ring. Sabin wychodzi na liny i wykonuje Moonsolt. Homicide zwija się z bólu. Sabin podnosi przeciwnika i Iris Whip o barierki. Znów podnosi Homicide’a i wrzuca go na ring. Próba pinu: 1 – 2 - … near fall. Sabin podnosi go ale Homicide kontruje ciosami w brzuch. Odbija się od lin i Running Neckbreaker. Sabin leży na ringu. Homicide wychodzi na narożnik i wykonuje leg drop. Podnosi Sabina i wykonuje Hurracanran’e. Sabin przyćmiony leży na ringu. Homicide znów go podnosi i rzuca w narożnik. Odbija się od lin i Stinger Splash. Podsadza Sabina i próbuje wykonać super Gringo Killer z top rope. Ustawia sobie Sabina, ale nagle na ring wbiega Bother Ray i zrzuca dwójkę wrestlerów na ring. Łapie on Homicide’a i Bubba Bomb. Sędzia przerywa walkę.

Zwycięzca: Chris Sabin przez DQ.

Ray prosi o mikrofon:

BR – Cornett! Ja i mój brat Devon, żądamy Title shota na DX.

Na rampie pojawia się Cornett.

JC – nie zastanawiałem się jeszcze nad walką Tagów na DX.

BR – Team 3D jest najlepszym teamem w historii wrestlingu i należy nam się title shot.

JC – Może i jesteście najlepsi ale nie najmądrzejsi AJ ma walkę na PPV i nie będzie mógł bronić pasa ale na DX odbędzie się 3 Tag Team Ultimate X Match o Title shota na Lockdown.

BR - No dobra ale jak to 3 tag?

JC - Team 3D vs MMG vs LAX jasne?

BR - Tak. Spadam stąd.

Non Title Match:

Jay Lethal vs Samoa Joe

Końcówka: Joe łapie Jay’a i wykonuje German Suplex. Próba pinu: 1 … kick out. Joe wstaje, a wraz z nim Jay. Oboje okładają się nawzajem. Jay nagle odbija się od lin i wykonuje potężny Dropkick, Joe zaplątuje się w liny. Jay rozpędza się i potężny Clothesline. Joe wypada za ring. Jay wyskakuje na narożnik, skacze na Joe i przepiękna Hurracanran’a. Joe leży na ziemi. Lethal podnosi Joe i wrzuca go na ring. Joe kontruje i wykonuje Irish Whip o bandę ringu. Łapie Jay’a i wrzuca na ring. Joe podnosi Lethal’a, Irish Whip o liny i potężny Spinebuster. Joe podnosi Lethala i wbija potężnym Irish Whip’em w naroznik. Podchodzi do Jay’a i kopie go kilka razy w brzuch, ten upada i leży oparty o najniższą linę. Joe odbija się od liny i kopie Lethal’a prosto w głowę. Zmasakrowany Lethal czeka na ostateczny cios. Joe podsadza go na narożniku i próbuje wykonać swoją akcję kończącą. Gdy już ustawia sobie Lethala na barkach, na ring wbiega nagle Curry Man i podcina nogi Joe, który tym samym wykonuje Muscle Buster. Curry Man ucieka, a Joe pinuje rywala. Sędzia odlicza 1 – 2 – 3. Pin Fall.

Zwycięzca: Samoa Joe.

Backstage:

Sting miota się po Backstage’u, spotyka go JB.

JB – Witam, dlaczego tak się miotasz?

Sting – dowiedziałem się właśnie, że na DX zmierzę się z Abyss’em w Hardcore Matchu.

JB – i co zamierzasz z tym zrobić?

Sting – pierwsze poszukam mojego Basseballa. (Sting smieje się. Za plecami Stinga staje Abyss z basseballem)

JB - Chyba nie będziesz musiał daleko szukać.

(Abyss uderza Stinga w głowę i dusi go kijem. Abyss widząc bezradność Stinga zostawia go i idzie dalej korytarzem)

Sonjay Dutt vs Lance Hoyt

Końcówka: Hoyt pcha Dutta na liny i powala go Clotheslinem. Lance podnosi go i wbija w narożnik, bierze rozbieg i atakuje Elbow. Dutt wstaje, a Hoyt wykonuje Boot from Hell ale nie trafia. Dutt wykonuje Hurracanrane, Hoyt szybko wstaje i dostaje Tornado DDT pin 1..2.Kick out. Dutt podnosi Hoyta i Suplex wchodzi na narożnik Moonsault pin 1..2.Kick out. Lance łapie Dutta za szyję rzuca go w narożnik i brawluje wsadza jego głowę miedzy nogi i Powerbomb pin 1..2..Shoulder up. Hoyt wsadza Sonjaya na narożnik chce wykonać Supersuplex ale Sonjay kontruje i DDT z narożnika. Dutt wbiega na narożnik i Hindu Press pin 1..2...3

Zwycięzca: Sonjay Dutt

Backstage: Booker T spotyka Christiana.

Christian - Kolejny czarny chce sobie podbić TNA.

Booker - Czarny? Białasie jeśli nie wyjdziesz zaraz na ring to tutaj skopię Ci tyłek.

(Tomko łapie Bookera za ramię i patrzy mu się w oczy. Zza rogu wychodzi Jim Cornnet)

JC - Co jest chłopaki. Widzę, że jednak znalazłem dzisiejszy ME. Booker T vs Christian Cage.

Booker – Do zobaczenia na ringu.

Cage - Co? Znowu mam walczyć niedługo PPV.

JC - To chyba dobrze będziesz mógł otrzymać formę.

Cage - Formę? Ciekawe czy wiesz gdzie jest AJ i Kurt ci bandyci napadli mnie i Tomko?!

JC - Sami się prosiliście nie ma ich już tutaj możecie być spokojni.

Christian Cage / Tomko vs Booker T

Końcówka: Cage pracuje nad ręką Bookera w narożniku. Zakłada Arm Locka i Clothesline pin 1..2.Kick out. Cage pcha Bookera na liny Dropkick ale nie trafia. Booker odbija się od lin i Crossbody. Booker łapie Christiana i Body slam odija się od lin i Leg Drop pin 1..2..Shoulder up. Booker podnosi Cage i Neckbreaker, wchodzi na narożnik i czeka aż Cage wstanie Super Scissor Kick ale Cage unika i powala Cage Clotheslinem. Christian podnosi Bookera i Unprettier ale ten pcha go na liny i Back Body Drop. Booker wchodzi na narożnik ale tam dopada go Tomko który przezkadza mu w wykonaniu skoku. Cage podbiega i wykonuje Powerbomb na stojącym na narożniku Bookerze pin 1...2..Kick out. Christian wchodzi na narożnik i Frog Splash pin 1...2..Shoulder up. Cage zdenerwowany kopie Bookera i podnosi go do Unprettier ale Booker kontruje i DDT. Cage podnosi się Scissor kick pin 1..2..Tomko przerywa sędzia kończy mecz.

Zwycięzca: Booker T przez DQ

Tomko punchuje Bookera podnoi go i Big Boot. Cage oszołomiony łapie Bookera i Unprettier zadowolony schodzi z ringu. Po drugiej stronie pojawia się Jim Cornnet.

JC - Zapomniałem powiedzieć co będzie stawką tego meczu. Mianowicie na DX odbędzie się Monsterball Match Two Falls. O title shoty Scoota Steinera i Petey Williamsa i dziś postanowiłem dodać do niego dwóch zawodników Bookera T i Sonjaya Dutta gdybyś ty wygrał Christian to Tomko brałby w nim udział ale sam odebrał sobie tą szansę.

Impact kończy się.

By Kil & Undertaker_4don

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vaclav

1

• KIL

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

Hmm, dzisiaj jest tak samo jak ostatnim razem. A może i gorzej? Bo feud pomiędzy Stingiem a Abyssem mroczniejszy byc powinien (mym zdaniem). A pomysł 2 fallowego Monster Ballu wydaje mi się dziwny, ale może z tego wyjść coś zajefajnego.